Az étterem egész évben várja vendégeit, mely egy családias, otthonos hely. Az étterem berendezése a régi fényképekkel, bútorokkal, lemezlejátszókkal és antik tárgyakkal a XX. század eleji hangulatot idézik. Az étlapon főként hagyományos fogásokat találunk, ezt egészítik ki a szezonális különlegességek.
Az itallapon helyi borok kínálatából válogathatunk. A kávét mindenképpen kóstoljuk meg, hiszen hazai és nemzetközi díjakat is nyert kiváló minőségű készítmények várnak minket.
Véletlenül álltunk meg itt ebédelni. Nem voltak sokan, a pincér hamar fel is vette a rendelésünket. Nagyon finom kézműves sőrt lehet találni az étlapon, igy amellett döntöttem. A fokhagyma krémleves kellően izes, de nem túl tömény fokhagyma izzel rendelkezett. A választott 1 személyes grill tál és a Cigány pecsenye finom volt.
A zöldségek pont kellően puhák ugyanakkor roppanósak voltak. Az adagok is bőven elegendő még egy nagyon éhes ember számára is. Tisztaság a mellékhelyiségben, fertőtlenítő több helyen is elhelyezve az étteremben. Talán egy picit hiányoltam a pincér “ajánlásait”. Volt ugyan táblára kiírva napi ajánlat, de sem az étlapról sem az ajánlatról a pincértől nem tudtunk meg semmi + infót . De összességében ajánlom másnak is.
Az valami csoda. Mintha a friss érett sárgabarackba haraptál volna. . . Nem vagyok iszákos. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon finom ebédet ettünk és mind megettük. Szusszanni nem bírtunk, nemhogy desszertet is együnk. Ekkor jött az ötlet, hogy pálinka! És bizony jó ötlet volt: helyreállt a világbéke.
A kiszolgálás gyors az adagok nagyok, de egyeníze van mindennek, olajban sült, retró ételek. Szerintünk túl gyorsan is elkészültek,bár nem voltak túl sokan. Az árai elég magasak az étel minőségéhez viszonyítva. Az étterem designja is elég divatjamúlt, nem költenek rá ,ez látszik. Dohányoztak a mellettünk levő asztalnál, ez is zavaró volt.