A Touring Hotel a berekfürdői strandfürdő mellett található, a városban egyedülállóan közvetlen összeköttetést biztosít a Berekfürdői Termál- és Gyógyfürdőbe. A családias szálloda kellemes pihenést és kikapcsolódást kínál vendégeinek.
Többször szálltunk meg itt, meg az előző üzemeltetőnel. Iden a Református egyház kezelésébe került a szálloda, sajnálattal tapasztaltuk, hogy a szolgáltatás minőségének ártott az üzemeltető váltás: elmaradott puritán, színtelen helyiségek, minden fehérre festve. Csak a Mindig Tv 7 csatornája érhető el a szobákban, de wifi kódot sem kaptunk.
Sok apró részlet, ami rontja a szolgáltatást, így még a 2* is sok: a szekrény olyan kicsi, hogy a vállfa nem fér bele, a fesülködő asztal nem a tükör alatt van, a vizes fürdőruhát nincs hova terítenni, sőt még a fűtés is le volt kapcsolva. Az egxik éjszakát a földön aludtam, a másodikat az ágykereten. A porckorongsérvem miatt a gyógyvíz miatt jártunk ide, a puha matrac miatt még rosszabb állapotban mentem haza, mint mikor megérkeztünk. Csak szegényes kinalatú kontinentális reggelit ad a szálloda, ebédelni sincs már lehetőség, a félpanziós ellátást a Park étteremben vacsoráztuk, menü étrenddel. A szálló felszolgálója próbál figyelmes lenni, de ez sajnos átcsap túlbuzgóságba, a recepció nem tudott információt adni mikortól lehet menni vacsorázni a Park étterembe, milyen szolgáltatást lehet igénybe venni a fürdőben. Távozáskor a recepciós számla fizetésére felkészületlen, kapkodásában összekeveri a vendégeket, azt még megemlítem, hogy meg sem kérdezte, hogy éreztük magunkat.
A szoba tisztasága rettenetes ! Pókhálók lógtak a plafonon . Az ágy olyan kemény volt mintha a padlón feküdtünk volna . A mérete gyereknek való , nem vagyok magas de a lábam lelógott róla . A személyzet megtett mindent hogy jól érezzük magunkat . Az ételek nagyon finomak , ízletesek és bőséges volt .
Vacsorát kértünk a menü ebéd helyet amit nekünk készítettek el . A szállodából át lehet menni a gyógyfürdőbe zárt folyosón . Egyszer már voltunk itt , de akkor rendben volt minden . de szerintem ide nem jövünk többet !
A szálloda előnye, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe, ami a hűvösebb napokon nagy előny. A fürdő, a szálloda tiszta, a személyzet kedves, figyelmes,viszont az étkezés csapni való. Unalmas, egyhangú a " svédasztalos" reggeli,az ebéd pedig szinte ehetetlen. Ilyen rossz leveseknek nevezett valamiket még nem sikerült eddig ennünk.
A szoba tisztasága megfelelő volt, nem ártana egy asztalka legalább két székkel es be is férne. A reggeli megfelelt az ár értek aránynak ,de az ebéd gyenge minőségű volt. Ráadásul az ebédlő tele volt leggyel.
Ötéjszakás foglalásunk volt, a szobákkal és az elhelyezéssel elégedettek voltunk. Az ebéd tökéletes volt, mind az ízeket, mind az adagokat illetően. Problémánk a reggelivel volt. Három napon is reggel 8-kor már nem volt mit enni. Elfogyott a tojás,a sültkolbász, a felvágott, az üdítő.
Nem értettük hogyan fordulhatott ez elő, hiszen a reggelizési lehetőség még egy órát tartott. Ettől a bosszantó hiányosságtól eltekintve jól éreztük magunkat.
Tiszta kulturált szobák,fedett belső medencék tiszták kulturáltak,személyzet udvarias,előzékeny.Étterembe sok a légy ez elfogadhatatlan,nem méltó egy ilyen szinvonalu szállodától.
Személyzet készséges. Az elhelyezés JÓ. Az OEP-kezelés beosztása lehetne"JOBB". A menű finom. Idő töltés JÓ. A szobát többször is lehetne takarítani. A víz hatásos. Lényeg a fontos! A környezet szép. parkoló hely KEVÉS! . A fürdőszoba túl KICSI két szémélynek. Iszappakolás-nagyon,nagyon minimális. Az orvos kiír,5 iszapot,de EGGYET Lehet IGÉNYBE VENNI. ! !
Ami rossz volt: az ágyak kemények, a francia ágyban nagyon nyomott a rugó. Mikor megérkeztünk este,nem volt fölhúzva az ágynemű és egyik gyereknek nem volt ágy se bekészítve. A vacsora menüs volt de nem lehet A vagy B menü között választani így ez gyerekekkel különösen rossz. Ami jó volt: a reggeli teljesen kielégítő volt, nagyon csöndes,lehet pihenni. Nagyon jól megközelíthető a fürdő. A személyzet kedves volt.
A személyzet nagyon kedves, udvarias, szolgálatkész. A svédasztalos reggeli átlagos, elfogadható. A félpanziós ellátásnál az ebéd gyenge minőségű. A szobák átlagosak.
A szállás legfőbb előnye a közvetlen átjárás a jódos gyógyfürdőbe. Ez még a relatív túlárazást is kompenzálja, hiszen pár száz méter távolságban ennél jóval olcsóbb szállás is akad. A személyzet kedves, szolgálatkész. Az étkezés kissé egyhangú, reggelihez a gyümölcslé nagyon hiányzott.
A menü ebéd az iskolai menzára emlékeztet: szerény, de finom. A szobákban legkondicionáló nincs, a berendezés szerény, de megfelelő. Összességében remek kikapcsolódási lehetőség volt.