A Touring Hotel a berekfürdői strandfürdő mellett található, a városban egyedülállóan közvetlen összeköttetést biztosít a Berekfürdői Termál- és Gyógyfürdőbe. A családias szálloda kellemes pihenést és kikapcsolódást kínál vendégeinek.
A szálloda előnye, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe, ami a hűvösebb napokon nagy előny. A fürdő, a szálloda tiszta, a személyzet kedves, figyelmes,viszont az étkezés csapni való. Unalmas, egyhangú a " svédasztalos" reggeli,az ebéd pedig szinte ehetetlen. Ilyen rossz leveseknek nevezett valamiket még nem sikerült eddig ennünk.
Többször szálltunk meg itt, meg az előző üzemeltetőnel. Iden a Református egyház kezelésébe került a szálloda, sajnálattal tapasztaltuk, hogy a szolgáltatás minőségének ártott az üzemeltető váltás: elmaradott puritán, színtelen helyiségek, minden fehérre festve. Csak a Mindig Tv 7 csatornája érhető el a szobákban, de wifi kódot sem kaptunk.
Sok apró részlet, ami rontja a szolgáltatást, így még a 2* is sok: a szekrény olyan kicsi, hogy a vállfa nem fér bele, a fesülködő asztal nem a tükör alatt van, a vizes fürdőruhát nincs hova terítenni, sőt még a fűtés is le volt kapcsolva. Az egxik éjszakát a földön aludtam, a másodikat az ágykereten. A porckorongsérvem miatt a gyógyvíz miatt jártunk ide, a puha matrac miatt még rosszabb állapotban mentem haza, mint mikor megérkeztünk. Csak szegényes kinalatú kontinentális reggelit ad a szálloda, ebédelni sincs már lehetőség, a félpanziós ellátást a Park étteremben vacsoráztuk, menü étrenddel. A szálló felszolgálója próbál figyelmes lenni, de ez sajnos átcsap túlbuzgóságba, a recepció nem tudott információt adni mikortól lehet menni vacsorázni a Park étterembe, milyen szolgáltatást lehet igénybe venni a fürdőben. Távozáskor a recepciós számla fizetésére felkészületlen, kapkodásában összekeveri a vendégeket, azt még megemlítem, hogy meg sem kérdezte, hogy éreztük magunkat.
A Hotel a fürdővel közvetlen átjárással rendelkezik, ami nagyon jó. Sok a medence, hátköznap nem sokan vannak. A személyzet kedves, barátságos. A szobák, fürdőszobák nem nagyok (de nem azért megy az ember, hogy a szobában üljön). A svédasztalos reggeli igényinket kielégítette, a menüs ebéd jó, hogy vacsorára áttehető, kár, hogy kétféle ételből nem lehet választani. Ajánlom bárkinek!
Személyzet készséges. Az elhelyezés JÓ. Az OEP-kezelés beosztása lehetne"JOBB". A menű finom. Idő töltés JÓ. A szobát többször is lehetne takarítani. A víz hatásos. Lényeg a fontos! A környezet szép. parkoló hely KEVÉS! . A fürdőszoba túl KICSI két szémélynek. Iszappakolás-nagyon,nagyon minimális. Az orvos kiír,5 iszapot,de EGGYET Lehet IGÉNYBE VENNI. ! !
A szállás megfelelő volt. ..mondjuk lehetne cserélni a TV-t nagyobbra, az ágybetéteket újra, de ne legyünk maximalisták! :) A szállásban foglalt reggeli /svédasztalos/ teljesen jó volt, a menü ebéd az elfogadható! Este, az étlapról választott vacsora bőséges és finom volt!
Nagyon megvoltunk elégedve a hotel személyzetével igazán udvariasak és segítőkészek voltak mindenben. Az ételek finomak és bőségesek voltak,a kiszolgálás figyelmes. A szobák tiszták és rendezettek a talán a tévé lehetne egy kicsit nagyobb képernyős. Csak ajánlani tudom mindenkinek még visszatérünk ide! Köszönjük! Sándor, Éva , Kati
Évek óta visszajáró vendégként,csak azt mondhatom,hogy remekül éreztük magunk.A reggeli átlagon felüli.más helyeken meg sem közelitik.Az étterem is jól teljesit,finom és bőséges ételek. Kiszolgálás ,gyors udvarias.És a közvetlen fürdőátjárás ,a gyönyörüen felujitott fürdőbe,nagyon sokat jelent.
Alapjában véve jól éreztük magunkat! Hiányosságok: pici TV,- nem , vagy csak nehezen működő wifi,- 5 nap alatt nem volt takaritás a szobában (kuka ürités, törölköző csere, wc papir ha elfogyott kérni kellett. Étkezés: a reggeli (svédasztalos) többször a reggeli idő közepén már elfogyott a melegen tálalt étel és erre nem figyeltek kellően, kellemetlen volt nekünk kérni , de többször előfordult.
Menü ebéd kissé szükös adag volt. Alapjában nem nagy problémák, de voltunk más hotelban ahol a fentiek automatikusan müködtek. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, a leírtakat segítségnek szántam a színvonalasabb működés érdekében. Üdvözlettel.
Most jártam először ezen a helyen. Egy kicsit tartottam tőle, hogy milyen lesz, hiszen a családomat is meghívtam és egy ismeretlen helyet választottama húsvéti ünnepek eltöltéséhez. Nagyon tetszett a szálloda. Minden rendben volt a szobákban, az étteremben. A tulajdonos és az egész személyzet hihetetlenül kedvesek, segítőkészek.
A szoba tisztasága rettenetes ! Pókhálók lógtak a plafonon . Az ágy olyan kemény volt mintha a padlón feküdtünk volna . A mérete gyereknek való , nem vagyok magas de a lábam lelógott róla . A személyzet megtett mindent hogy jól érezzük magunkat . Az ételek nagyon finomak , ízletesek és bőséges volt .
Vacsorát kértünk a menü ebéd helyet amit nekünk készítettek el . A szállodából át lehet menni a gyógyfürdőbe zárt folyosón . Egyszer már voltunk itt , de akkor rendben volt minden . de szerintem ide nem jövünk többet !