A Touring Hotel a berekfürdői strandfürdő mellett található, a városban egyedülállóan közvetlen összeköttetést biztosít a Berekfürdői Termál- és Gyógyfürdőbe. A családias szálloda kellemes pihenést és kikapcsolódást kínál vendégeinek.
Nagyon kellemes volt a gyógyvíz, közeli szállás és rugalmas közlekedés a kapott karszalaggal egész napra. Sajnos Berekfürdő hiányossága és az előszezoné, hogy nem találtunk vacsorára alkalmas helyet. Jól éreztük magunkat, köszönjük.
Kiváló megoldás,hogy könnyen megközelíthező a hotelből a gyógyfürdő.Nagyon jól megoldott az étkeztetés.Mindig friss,és meleg a menü ebéd,ami melesleg nagyon ízletes,és finom!Kedves,segítőkész, udvarias személyzet.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A szállás legfőbb előnye a közvetlen átjárás a jódos gyógyfürdőbe. Ez még a relatív túlárazást is kompenzálja, hiszen pár száz méter távolságban ennél jóval olcsóbb szállás is akad. A személyzet kedves, szolgálatkész. Az étkezés kissé egyhangú, reggelihez a gyümölcslé nagyon hiányzott.
A menü ebéd az iskolai menzára emlékeztet: szerény, de finom. A szobákban legkondicionáló nincs, a berendezés szerény, de megfelelő. Összességében remek kikapcsolódási lehetőség volt.
Jó körülmények voltak. Különen jó megoldás a közvetlen fürdőbe való átjárás. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az éteremben a kiszolgálás, figyelmes és előzékeny, az ételek nagyon finomak, és bőségesek voltak.
Nagyon jól éreztük magunkat és máskor is szívesen visszatérünk ide. A félpanziós ellátással is meg voltunk elégedve, ízletes, bőséges és nagyon finom volt. Köszönjük a vendéglátást!
Baráti társasággal jártunk itt, amit nem bántunk meg! A mi igényeiknek tökéletes volt minden. A fürdő rész csodálatos. Ha tehetem egyszer ellátogatunk még ide. Pihenésre, kikapcsolódásra ajánlom mindenkinek. A park nagyon szép! Régi emlékeket újra felidézhettem :) akkor még fiatal lány voltam. Jó volt újra itt lenni! Köszönöm Berekfürdő
A személyzet szolgálatkész,a szoba kényelmes,a fürdő közel és csodaszép(még november elején is jókat sétáltunk a parkban)Az egy kicsit furcsa,hogy a fedett részen nincs se büfé,se egy ivókút. A szállodával viszont meg voltunk elégedve,kávét akár hajnalban is készítettek! 2015 november elején voltunk ott,és újra vissza mennék!
Ebbe az árba talán belefért volna a félpanziós ellátás.A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész,az ételek finomak,a reggeli kávémat akár hajnalban is elkészítették.A fürdő és a környezet nagyot változott a húsz évvel ezelőttihez,nagyon szép lett!! Örülök,hogy Őket választottuk!
Nagyon kellemes hetet töltöttünk el Berekfürdőn, szállásunk gyönyörű,csendes környezetben a Hotel Touring Berekfürdőben volt,közvetlen átjárással a fürdőbe. Csodálatos volt, hogy minden nap élvezhettük az éltető berekfürdői gyógyvizet. A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt, mindig pontos, precíz választ kaptunk. Nagyon jól volt a csomagajánlat kitalálva.
Kellemesen eltöltöttük ezt a négy napot a Hotel Touringban. A hotel kényelmes és fő előnye, hogy egy perc alatt már a strandon lehettünk. Az időjárás nem volt túl kedvező, de annyira rossz sem. A szoba tiszta és kényelmes, a TV nem működött valami jól és túl kicsi képernyős, na de hát nem TV-t nézni mentünk.