A Tisza-tavi régióban, Berekfürdőn helyezkedik el a Thermal Hotel Szivek. A szálloda a strandfürdő közelében található, így elhelyezkedésének köszönhetően kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít egyéni utazóknak és családoknak is.
Olyan hotel, amelynek mintha nem lenne gazdája. A karbantartás teljes hiánya, lassú pusztulás. A szoba jó adottságú, de foltos padlószőnyeg, ügyetlen fürdőszoba, repedt mosdó, lelakott piperepolc. Gyenge éttermi szolgáltatás, minimális választék, hideg húsételek, a pótlás akadozik. A reggeli elfogadható, de tányér, pohárnem mindig van.
A wellness részlegben három nap alatt nem láttunk alkalmazottat, a vizek hőmérsékletét sem ellenőrzik, pedig lenne mit! ! ! Pl. a benti úszómedence jéghideg, köze nincs a kiírt hőmérséklethez. A medencék mozaik borítása hiányos, az ANTSZ-nek lenne kifogása bőven. A falak itt-ott nedvesek, peregnek le, a radiátorok rozsdásak. Csúcs a kinti úszómedence hínáros, mocskos és jéghideg állaga, használhatatlan, de nincs lezárva, a bátrabbak az esti sötétben undorodva menekülnek kifelé. A jakucci inkább pezsgőfürdőre emlékeztet, itt is hiányos a mozaik borítás, a bemenő fa korlát kopott, gusztustalan. A kertre nyíló épületek falai lehangoló pusztulást jeleznek. Éjszakák számától függetlenül a kutya után 7500,- forintot kell fizetni,hogy találták ezt ki? !
Negatívum:Csalódás. Több három csillagos szállodában jártam már, de ilyen akadozott ellátásban még nem volt részem. A reggeli és a vacsora is mindig hiányos volt. Valamire folyamatosan várni kellett, vagy már olyan nem is volt több. Pozitívum: Az ágy kényelmes a szoba jó volt. A wellness részlege kitűnő.
Elolvastam az értékeléseket és vegyes érzésekkel mentem a hotelbe. Bejött az érzés. Ez a tipikus kinek a pap, kinek a papné, de van realitása a negatívumoknak is. Az ételek hol ilyenek, hol olyanok, felejthetőek. A reggeli bőséges és jó, hogy valami jó is legyen. . .
A medencék tiszták, kár, hogy naponta nem cserélték a medencékben hőfokot, mert orvosilag nem mindenki mehet még a 36 fokosba sem, így viszont az élményrészből ők kimaradtak. Kár, hogy az infraszauna a fizető vendégeknek plusz fizetős, zsetonnal működik. Máshol az ingyenes. A bóling 4 ezer forintos óránkénti árát sokan "húzósnak" találtuk, még nagyvárosokban sincs ilyen magas ár, így kihagytuk sokan. A recepciósok kedvesek, segítőkészek voltak, a zenész hölgy zseniális. Nagyon sok helyen jártam már (eddig nem értékeltem, pedig jó dolog tájékoztatni és tájékozódni mindenkinek), és van viszonyítási alapom. Van hely, ahová már ötször visszamentem, ide nem fogok. Azt jelöltem be, hogy ajánlanám (a gyógyvíz miatt), mert csak két lehetőség van. Ezt azonban úgy tenném, hogy személyes tapasztalatom elmondanám mellé.
Nyári vakáció! A családommal itt töltöttünk 6 napot. Szép szobát kaptunk, tágas két légterű. Első este zuhanyzásnál rájöttünk hogy nem működik a csap! ! ! Jeleztük a portán, amit be is írtak, de a karbantartónak sajnos nekünk kellett szólni. Az ő munkája kitűnő! ! ! A recepciós hölgy feledékeny!
Aztán egy másik gond, mivel vegetáriánusok vagyunk, amit jeleztünk is előre, hát rántott sajton túl szinte semmi. Szóval két vacsi rántott sajt, aztán rántott gomba, és végül sikerült grill zöldséget is varázsolni. Vegák kerüljék! ! ! Aki húst eszik, hát annak is csak három féle van a svédasztalon! ! ! A reggeli bőséges, hogy valami jó is legyen, és a wellness is jó! A személyzet az csak úgy elvan magának! Mi ide már nem térünk vissza, mert csalódtunk! Remélem segítettem sok embernek! ! !
Pár éve már jártam itt a férjemmel és tetszett is, ezért ajánlottam a szállást a szüleimnek. 2019 Áprilisában négyen mentünk, szüleim és nagynéném is 70+ felett. Mozgáskorlátozott szobát kértem ami családi szoba is. Az egész hatalmas csalódás lett! Az egyik szobában volt 2 ágy összetolva, amiről az idősebbek alig tudtak felállni, olyan alacsony volt.
A másik szobában egy kisebb méretű pótágy és egy rettentő kemény fotelágy. A két éjszakát senki sem tudta átaludni, szörnyű kényelmetlen volt. A fürdőben a padlólapban többször megbotlottunk. Ráadásul vizesen rettentően csúszott. Pár éve az ételek is finomak voltak, ma már nem. A vacsorát a legolcsóbb vacak alapanyagból, ízetlenül főzték meg. (tökfőzelék,fasírt, vicc! ) ráadásul épp hogy langyosak volta. A reggeli elment valahogy de a kenyér száraz volt a kávégép elromlott és nem volt helyette más. A gyógyfürdő része ér valamit a többi sajnos már nem. A személyzet még mindig kedves.
Nemrég jártunk a hotelben. Elhelyezkedése jó, közel van fürdőhöz. A szoba tiszta volt és klimatizált,de a fürdőszoba elavult. Ki tudtuk pihenni magunkat, mert az ágy kényelmes volt. (Jártunk olyan 4 csillagos szállodába, hogy az ágyak kényelme minősíthetetlen volt,távozáskor el is mondtuk).
Tényleg sok a fecske,reggelente rajoztak és hát piszok is van utánuk bőven. . . -de nem zavarta a kényelmünket. Viszont a 3 csillaghoz nem illik. De még mindez hagyján,mert az étkezés, hát azzal van a probléma:reggeli felhozatal mindig ugyanaz, a rántottába egy nagy csomó tojáshéj volt! A vacsora: 1 óra múlva már nincs mit enni vagy 1-2 gyenge menüből még akad. Ami finomabb volt elfogyott és teljesen mással pótolták vagy nagyon sok idő múlva. Hol tányér nincs, hol evőeszköz, hol leveses bögrére kell várni. Szóval emiatt nem ajánlanám másoknak. A fürdő viszont nagyon jó! ! !
Két alkalommal sikerült a Hotelben járnunk egymást követő években. Az első alkalommal meglepően remek fogadtatásban és tiszta, igényes elhelyezésben volt részünk! Nagyon megtetszett Nekem és a Páromnak egyaránt! A következő évben viszont már sajnos nem ugyanazt a színvonalat kaptuk, mint előző alkalommal! ! !
:( Ha jól értesültem, épp egy tulajdonosváltáson ment keresztül a szálloda! Tudom, hogy ez mekkora változás, ill. mekkora felelősséggel jár, főleg az új tulajdonos számára is, hiszen aki első alkalommal lép be egy új helyre, az általában mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy kitűnően működjenek a "fogaskerekek"! Így a második alkalom egy kicsi csalódással töltötte meg a szívünket, mert az előző színvonalat vártuk! Egyáltalán nem azt mondom, hogy rossz lett volna, csupán nem a megszokottat kaptuk: - nem volt annyi személyzet, legalább is nem sokat láttunk, - a szobák nem voltak olyan tiszták, mint előtte. . . Viszont: a fürdő rész, az továbbra is adta a maga sajátosságait és kényelmét, az ételek ugyanolyan kitűnően voltak elkészítve, a személyzet egyébként nagyon kedves volt, a Hotel meghitt hangulata megmaradt. Ezen kívül a környék csodás, nagyon jó helyen fekszik a szálloda, közel van mindenhez, az árak is megfelelőek. Mivel közben gyermekünk is született, így nem tudom, mikor fogunk ismét a Hotel Szívekben megszállni, mert a fürdő része nem igazán gyerekbarát. Remélem ezen a területen tudnak a közeljövőben valamit fejleszteni. Sok Sikert kívánok a Szállodának, és bízom benne, hogy még látjuk egymást! :)
Pár napot voltunk,vegyes élményekkel. Jó a külső, úszásra is alkalmas, termálvizes medence. Minden más középszerű, a belső úszómedence jéghideg. Nem túl nagy ételválaszték, de jóízű ételek. Szűk,egyszerű szoba, még szűkebb fürdőszoba. Az ablakunk alatt a közeli dohányzóhely zavart leginkább és az akkor ott vendégeskedő, inkább hangoskodó olasz vadászok.
Amikor a szobánkba is benyitottak és még éjfél után is zajongtak, a párom szólt nekik és a recepciósnak, eredmény nélkül. Valószínűleg emiatt a párom nemkívánatos személy lett, mert a másnapi távozáskor a recepciós hölgy enyhén szólva barátságtalan volt. Nem is megyünk ide többet.
Második alkalommal jártunk a szállodába, először 6 éve. Most a lányomék és a vejem nővéréék is velünk jöttek. A szoba elfogadható volt, de a fürdőszobába a zuhanyfülke olyan kicsi, alig lehetett elférni benne, pedig nem vagyunk extra méretűek. A tisztaság rendbe volt.
Az étkezésnél nem volt probléma, bár kicsit szegényes volt a választék, de ez olvasható volt a honlapon. Amúgy finomak voltak a reggelik és a vacsorák. Szerintem mindenki talált az izlésének megfelelőt. A wellness rész megfelelő volt. Ami viszont nem tetszett hogy a kinti medence 23 fokos, a gyerek medence 26 fokos, vagyis nagyon nagyon hideg volt. Ráadásul nem engedték hogy felmelegedjen a nap által, mert alulról jéghideg vizet engedtek bele. A jakuzzi kellemes volt, inkább ott ücsörögtünk, de egyik élmény eleme se működött se a jakuzzinak, se a kinti medencének. Egy játszótér elférne a szép hátsó udvaron, sok kisgyerek volt, az unokám is szivesen játszott volna bizonyára. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, de nem hiszem hogy újra ezt a szállodát választanánk.
Amíg a tulajdonos, a Szivek Ferenc élt,jobb volt a szinvonal, mára kicsit visszalépett, de még mindig az ár=érték kategória nyertese. Jó a konyha,van Wi-Fi,lehet bólingozni, és a masszázs is remek. Az emeleti részen van egy nagyobb különterem,terasszal, rálátással a kinti medencékre, és ott nagyobb rendezvényt,konferenciát is tarthatnak.