A Tisza-tavi régióban, Berekfürdőn helyezkedik el a Thermal Hotel Szivek. A szálloda a strandfürdő közelében található, így elhelyezkedésének köszönhetően kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít egyéni utazóknak és családoknak is.
Gyermekeinktől Házassági Évfordulónkra - nem is akár hanyadik, hanem az ezüstre - kaptuk a három napos kikapcsolódást. A szállodába 11 órára értünk, és meglepetésünkre a szobánkat el is foglalhattuk - nemcsak 14 órától, mint máshol - igazán mindennel elégedettek voltunk, még az időjárás is nekünk kedvezett. A Szivek Szállodáját mindenkinek szeretettel ajánljuk.
A szobák kényelmesek, az ellátás kiváló, az árak megfizethetők. A személyzet ki tett magáért, hogy jól érezzük magunkat. A szilveszteri svédasztalos vacsora bőséges és finom volt. Éjfél után is bőséges választék volt. A zene is jó volt, jót mulattunk. Másnapra csak a pihenés maradt, szerencsére nem volt tömeg a wellness részen.
Tavaly októberben jártunk Berekfürdőn,kíváncsiak voltunk a fürdőhelyre,mert még sosem jártunk ott. A neten nézegettem helyet és, a hotel mellett lévő apartmanok közül választottam. Tökéletes választás volt a hely. Az apartmanok nagyon szépen berendezettek,bár ez inkább szoba,mint apartman,mert minimális konyha lehetőség sincsen.
A kert szépen rendben tartott, a hotel wellness része pedig kiváló. Szerintünk jobb,volt ,mint maga a berekfürdő fürdő komplexum. Egyszer átmentünk, de aztán nem ismételtük meg,mert a szálláshely wellnesse számunkra kényelmesebb és élvezetesebb volt. Az étkezés a hotelben-ha nem kuponos vagy- külön igen drága,így mi ezt nem is vettük igénybe. Szembe van egy másik hotel oda jártunk át menüzni délben, ez ár/érték arányban épp elfogadható volt. Esténként pedig külön kis vacsorázó helyet kerestünk magunknak,van több hangulatos kisvendéglő a településen,nem kell izgulni. Az étkeztetés árán és minőségén talán változtathatna a vezetőség,mert ez nem vonzó a betérő és az apartmanos vendégeknek sem. Amúgy az épületre is több gondot és pénzt kellene fordítani,mert lassan, de kezd lepusztulni, látszik a folyamatos karbantartás hiánya. Most még odafigyeléssel,anyagi erőforrás átcsoportosítással megállítható lenne a folyamat. Mi nagyon kellemes napokat töltöttünk el a szálláshelyen, a legtökéletesebb a kinti jacuzzi volt,amiben igen kellemes meleg víz forgott folyamatosan. Esténként mi megmerítkeztünk a csillagos ég alatt,ez volt minden este a legtökéletesebb befejezés. Én szívesen ,megyek máskor is és szívesen ajánlom másoknak is az apartmant.
Az idén a Valentin napot töltöttük a Thermál Hotel Szivekben,stílusosan, először voltunk a hotel vendégei. Jó kis programokat szerveztek, a péntek esti buli sikeréhez nagyban hozzájárult a zenész leányzó. A szombat esti gyergyafényes fürdözés igazán érdekes volt.
A svédasztal kínálata ugyan nem volt nagyon bőséges, de annál finomabb, viszont a desszert kritikán alulira sikeredett, na ezen van mit javítani. A személyzet, a tisztaság és a wellnessel minden rendben volt.
Első kuponos nyaralás volt. nagyon megvoltunk elégedve mindennel. a szobák tiszták, az ételek változatosak és bőségesek, a személyzet kedves, udvarias. nagyon tetszett a szálloda saját strandja és gyógyvize, nem kellett kimenni a strandra. mindenkinek csak ajánlani tudom. ha tehetjük még biztosan visszatérünk. köszönjük ezt a kellemes hétvégét.
Szülinapozni voltunk a párommal ezen a szuper helyen :) A Hotel könnyen megközelíthető. Nagyon kedves a személyzet, szuperek az ételek és bőségesek, nagyon tetszik, hogy 2 terem van és bárhol lehet étkezni. A Hotel tágas, szép és modern. A wellness részleg is szuper, tiszta és a kültéri medence és kert is nagyon szép.
A húsvéti ünnepeket töltöttük a szállodában. Visszatérő vendégként most sem csalódtunk. Remek ellátás, udvarias személyzet fogadott bennünket. Telt ház volt a szállodában még sem kellett semmire sem várakozni rugalmasan megoldották ellátásunkat. A wellnes részleg tiszta kellemes.
Nőnapi hétvégén 2 csodálatos napot töltöttünk el a szállodában. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész, mindent a foglalásunkban kívántak szerint kaptunk. A szobánk első emeleti, erkélyes szoba volt, és a medencékre nézett, nekünk nagyon tetszett.
A wellness részleg, a medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek, a külső jacuzziban nagyon klassz volt az éjjeli fürdőzés a csillagok alatt. Az étterem hangulatos, a felszolgálók kedvessége és figyelmessége átlagon felüli. Nőnap alkalmával vacsoránál köszöntő volt az asztalokon, és egy kis ajándék. Az ételek nagyon finomak voltak, a választékkal is meg voltunk elégedve. Összegezve mindennel maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, még biztos visszatérünk. :)
Már második alkalommal sikerült itt 3 éjszakát eltöltenünk. A kislányom nagyon szereti a medencéket, egész nap csak ki-be, ki-be. Éppen ezért nagy segítség lenne, ha lenne valami a szállodában, amivel ki tudjuk csalni időnként a medencéből, pl. egy játszótér az udvaron, ami el is férne. Egyébként mindennnel teljesen elégedettek voltunk.
Igazi pihentető napok voltak, sok-sok napsütéssel! Az étkezésekbe még némi változatosságot belevinnék, illetve esténként a vacsihoz plusz egy pincért, mert időnként elég sokat vártunk az italunkra. De akinek nincsenek óriási igényei, az családdal remekül fogja itt érezni magát! Csak ajánlani tudom!
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el férjemmel 2014 augusztusában -a thermál hotel szivek-ben. nagyon jól éreztük magunkat,aszobáktiszták rendezettek. azidő isjóvolt sokatfurödtüvk. aviz is szép tiszta igazi pihenésre való. az ételek is finomak. szóval máskor is elfogunk menni. a személyzet is kedves a viz hőfoka is nagyon jó. csendes nyugodt környezet.