A Tisza-tavi régióban, Berekfürdőn helyezkedik el a Thermal Hotel Szivek. A szálloda a strandfürdő közelében található, így elhelyezkedésének köszönhetően kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít egyéni utazóknak és családoknak is.
3 napot töltöttünk el 2014 augusztusában a Thermál Hotel Szivek-ben. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, segítőkész. ( Még az utcán is ránk köszöntek ) A szoba tiszta rendezett. A medencék szintén tiszták, kellemes hőfokuak. csend és nyugalom. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre vágyik.
Az ételek bőségesek és háziasak, finomak voltak. Sajnos a tv adás alig nézhető, nem is értettük hogy ha mindre ennyi figyelmet fordítottak akkor a tv adás minőségére miért nem . Még szeretnénk ide visszatérni.
2014. június közepén, 3 csodálatos napot töltöttünk el a szállodában! A személyzet kedvesen mosolyogva fogadott bennünket. És mindvégig segítőkész, kedves volt! A szoba tiszta,kényelmes, az elvárásunknak megfelelt. A medencék 5*-os szállodai szinten vannak.
Természetközeli, csenden, rendezett, igazi pihenést biztosít(a fecskék jelenléte mindent felül múlt gratuláció érte) Biztos, hogy vissza megyünk, amennyiben időnk és pénztárcánk engedi!
Egy hétvégét töltöttünk a szállodában a családdal. Nagyon kedves volt a személyzet - a szobát elfoglalhattuk hamarabb, minden problémánkra találtak megoldást - a kinti medence volt a kedvenc tartózkodási helyünk a gyerekekkel. A szoba kényelmes az étel nagyon jó volt. Több szolgáltatás is van ami a pihenést még jobbá teszi. Minden korosztály megtalálja a neki való pihenést Máskor is visszamegyünk
Tavaly szeptemberben voltunk a Szivekben a férjemmel. Sikerült napos, jó időt kifogni. Felváltva fürödtünk a kinti medencében és a benti gyógyvízben. Lebarnulva, kipihenten utaztunk haza. Tiszta, csendes, nyugodt környezet teljes ellazulást adott. Bőséges,finom volt az étel. Személyzet mosolygós, kedves, szolgálat- és segítőkész volt.
Gyönyörű szálloda,kedves dolgozókkal,csendes helyen,ahol az ember igazán kipihenheti magát! Mindenki tudom ajánlani aki szeretné kipihenni a hétköznapok fáradalmait és fürdőzni a kényelmes medencékben. A szolgáltatások kiválóak,a személyzet mindenben a segítségünkre volt. Az étterem hangulatos,igazán jól esett egy ilyen helyen elfogyasztani a ételt.
2013. decemberben jártunk itt párommal - először. Csendes, nyugodt környezetben igazi pihenés, kikapcsolódás volt számunkra. Mindenütt tisztaság volt, a személyzet előzékeny. Az ételkínálattal és minőséggel elégedettek voltunk. A gyógymedencéket használtuk, az udvarban nem volt lehetőségünk az időjárás miatt.
Több alkalommal jártunk a szállodában,elégedettek voltunk,a hely az igazi pihenésre vágyóknak ajánlható. Csendes, nyugodt, környezet, kisgyermekkel érkezőknek is ideális. A személyzet segítőkész udvarias. Nekünk talán a svédasztalos vacsora hiányzott, ami első ottlétünkkor nagyon megfogott minket. (kb 7 éve )Az jó lenne, ha az infra szauna használata nem kuponnal működne.
Többször jártunk már a férjemmel itt nyaralni. Idén az unokámat is elvittük hát 4 nap után mikor elindultunk hazafelé még könyörgött hogy maradjunk. Ami kifogásolható az előző évekhez képest ételek minősége és sajnos semmi esetre sem mondható váltózatósnak. A személyzet maximálisan figyelmes.
Fürdési lehetőség kiváló a medencék száma és a víz minősége csodálatos. Sajnos negatívumként meg említeném hogy a gyermekek utáni összeget irreálísnak tartom. //7 éves gyermeknek . / Ettől függetlenül máskor is elmegyünk és ajánlani tudom másnak is.
A párommal márciusban jártunk ebben a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat igazi kikapcsolódás volt. Érkezésünkor szivélyes fogadtatásban volt részünk mivel sajnos későn érkeztünk és elmondták aggódtak nem-e történ valami baj az úton. Jól esett, hogy nem csak "kipipáltak" megérkeztek.
Nagyon hangulatos volt a szálloda és a szobák is kényelmesek voltak. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. Élőzene is volt amely fergeteges hangulatot teremtett. Minden szolgáltatással teljes mértékig elégedettek voltunk. Ide biztosan visszajövünk még. Gratulálunk a személyzetnek.
Nagyon kellemes, családias hangulatú hely! A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek. A személyzet maximálisan segítőkész, de nem tolakodó! A tisztaságra panasz nem lehet. A fürdő a közvetlen közelben van. Kerékpárral nagy túrákat lehet tenni a környéken.