Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Gyönyörű környezetben, tiszta, kényelmes szobák és egy fantasztikusan készséges és segítőkész személyzet fogadott bennünket. Ami negatívum, hogy a wellness részleg kicsi és mivel a szálloda tényleg gyerekbarát, így aki épp nem gyerekkel érkezik, annak zavaró a kis medencében és kis légtérben akár már 2-3 gyermek együttes pancsolása is.
Kora tavasszal még nem túl ideális, de nyáron már nagyon jó lehet a kültéri tevékenységekhez. Városi gyerekeknek ideális hely, rengeteg állattal, lovaglással. Gyönyörű a park, árnyas, fákkal tele. A wellness szolgáltatások átlagosak, sem jobb,sem rosszabb. A szoba, amiben mi voltunk, kicsit lelakott már, ráférne festés, kis felújítás.
Az ételek finomak voltak, bár a pincérek nem voltak a helyzet magaslatán (nem ismerték saját borkínálatukat). Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, barátokkal is visszamennénk. Olyan embereknek javaslom, akik kellemes hétvégi kikapcsolódásra vágynak, nyaraláshoz egy hét itt sok szerintem.
Mi téli időben voltunk így sajnos a külső medencét nem igazán tudtuk igénybe venni,viszont a belső medence és wellnwss részleg teljesen jól felszerelt. Amivel viszont nem voltam megelégedve az az volt,hogy egy főétkezéshez elfogyasztott pohár ital(sör,bor üdítő esetleg kávé) majdnem annyiba került mint a 3 napi szállás félpanzióval.
Ezt kissé "nesze semmi fogd meg jól"nak éreztük. Kedvezményes a wellnes hétvége,de ha iszunk egy pohár italt azon majd behozzák az árat úgy hogy máshol kedvezmény nélkül lenne ennyi egy hétvége. A személyzettel a környezettel az ételek minőségével viszont elégedettek voltunk. Annak ellenére,hogy a környéken nem sok minden van mi jól éreztük magunkat. Főleg a kislányom mert imádta a kis parasztudvaron futkosó állatokat és imád lovagolni. Szívesen ajánlom azért kisgyermekes családoknak akik igazán kirándulni,sétálni és pihenni vágynak
Kellemes az épület elrendezése, nyugodt színválasztás,praktikus szobaberendezés. Gyönyörű lehet nyáron a kert és a tó. A személyzet nyugodt, segítőkész. A gyerekanimáció Ágival fergeteges, nagyon jó ötlet. Szintén az állatok közelsége a gyerekeknek eredeti és hasznos. Tényleg kipihenten távozik a vendég.
Nekünk az ételek nem annyira ízlettek és változatosnak sem mondható a választék. A belső medence nagyon szuper csak egy hibája van kicsi. Az élményelemek jó ötletek csak legalább még egyszer ekkora méretben és egyszerre működve lenne a legigazibb. Mindettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat.
A wellness részleg kicsi,nincs benne fekvő pihenő alkalmatosság. A sóbarlangban nincs fekvő rész, pléd és kevés a világítás. A környezet gyönyörű. Az energetizált terek nagyszerűen érezhetőek, amiben megnyugvást és relaxálást talál a pihenni vágyó. Az étkezés nem igazán változatos, különleges problémával küzdő vendégeknek maximálisan segítőkészek.
A Parkszállóról csak jókat lehet elmondai. Mi nvemberben voltunk ,Kevesen voltak a vendégek,de az ellátás,a személyzet tökéletes volt. A Cecén átvezető ut még a legelszántabb diétázókat is megkisérti a rengeteg finomság látványával,nem beszélve a méltán hires cecei paprika örleményről.
Miután mlnden fele arra kell indulni mindenki "vétkezik" előbb vagy utóbb! Kirándulásnak ájánlom a simontornyai vár meglátogatását ott jártunkor szépséges festménykiállitás volt,továbbá az Ozorai Pipóról nevezetes vár meglátogatását a vár és berendezése a maga nemében egyedülálló.
Nagyon szép helyen van, nagyon kedvesek a szálloda alkalmazottai, fantasztikus a konyha - hatalmas adagokat kaptunk és nagyon finom volt minden! ! ! A két napos eső egy kicsit átírta a forgatókönyvünket, de majd tavasszal, vagy nyáron bepótoljuk a lovaskocsikázást például, vagy a csónakázást a horgásztavon, vagy épp a borkóstolást a Vincellér Házban .
. . Minden ismerősünknek csak jó szívvel ajánlani tudjuk, valószinüleg többen fogunk majd visszatérni! (A szobában nagyon kevésnek éreztük a világítást és október lévén már korán sötétedik, a kültéri világítótestek - legalábbis a mi frontunkon - nem égtek, ezért a teraszon vaksötét volt este 6 után! ) Összességében teljesen elégedettek vagyunk! ! !
A céges tréningünk idén a Zichy Park Hotelban került megrendezésre. Szempont volt a csendes, nyugodt környezet, és hogy ne egy városközpontban legyen a szálloda. A szobák rendezettek és tiszták voltak. A szauna nem mindig működött, de miután ezt jeleztük, időben bekapcsolták. Van egy picike beltéri medencéje egy kicsit nagyobb kültéri. A szálloda klassz, bár érezni, hogy nem a wellness rész a hangsúlyos.
Gyönyörű környezetben csend és nyugalom. Ez jellemzi a hotelt,legalább is most ősszel. Igazi pihenés és feltöltődés volt részünkről és remekül éreztük magunkat. Kiemelendő a személyzet kedvessége és segítőkészsége,valamint a nagyfokú tisztaság ami az egész szállodát jellemzi. A szobák kényelmesek,a hotel tágas,kényelmes.
A wellnessrészleg nem nagy de az igényeinknek teljes mértékben megfelelt. A szállodát körülvevő sok-sok látnivaló,játékok,állatok,horgászási lehetőség valódi kikapcsolódást nyújtottak. Amin javítani kellene az az ételek minősége és kinálata. Nagyobb választék illene egy ilyen remek négycsillagos szállodához. Összességében azonban mindennel meg voltunk elégedve és máskor is szívesen visszalátogatnánk ebbe a szállodába.
Nagyon jól éreztük magunkat, de sajnos voltak tisztasági hibák. Az udvaron a napozó ágyak borzasztóan piszkosak voltak. A pajtában inkább a pókokkal küzdöttünk és a madár ürülékkel, mint a kocsik szépségének vagy kipróbálásának az élvezetével. Vagy nem lehet felülni, tilos?