Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
Szép és kellemes, csendes helyen udvarias, segítőkész személyzettel remek kikapcsolódás. Sok tündéri kisgyerek színesítette napjainkat. Főleg gyerekszeretőeknek ajánlom ezt a helyet. Nagyon finom és bőséges magyaros ételeket ettünk vacsorára, a reggeli is nagyon bőséges választékkal volt elérhető.
1 hete jártunk Bikácson nagyon szép környezetben. Családi superior szobában. Kényelmes ágy. ,nagyon kedves személyzet, kitűnő ételek és gyönyörű hely. Annyira jól éreztük magunkat hogy plusz egy napot hosszabitottunk igaz másik szobába kellett költözni de így is meg érte. A wellness részleg igen kicsi de ez a hely nem erről szól.
Jó is volt nem is volt jó - így lehetne jellemezni. Csendes nyugodt hely. Közvetlen szálló körül lehet nagyokat sétálni, stb. Megérkezésunkor közölték hogy kevés vendég miatt a vacsorát a megadott listáról lehet össze állítani vagy kérni : 1 elöétel, 2 leves, 3 föétel, 2 dezert. Ki is választottuk a vacsorát és a meglepetés meg is jött.
Egy unott pincérnö fogadott minket, a leves még ehetö volt és a dezert is /elöételt nem rendeltünk mert nekünk ne jött be/ a választott föételek egyike sem volt jó - mondani lehet hogy elég szörnyü, rá is kérdeztünk de csak vállrándítás volt a válasz. Másnap a reggelinél amit kihoztak az asztalunkhoz oda jött egy fiatalember, rákérdezett a vacsorára és mi el is mondtuk a véleményünket. Mivel a vezetöség tagja volt a következökben a felszolgált és kért ételek minösége jelentösen megváltozott. Távozásunkkor szintén érdeklödött az ottlétünk alatti tapasztalatokról. Elmondtuk hogy a wellness részleg kitünö - annak ellenére hogy csak 4 voltunk minden müködött / és környezet is szép, az ételek minösége is pozitívan változott de szoba / ami nagyon jól fütött volt / még hagy maga után kívánni valót. Az ágy kénylmetlen volt, csak cca 19-20 cm-es volt a matrac, kifeküdt, holott **** szállodánál ennél sokkal vastagabbnak kellene lennie, és ami szerintem érthetetlen az az hogy a TV állomások csak fel vannak sorolva de a csatorna száma nincs megadva. Így ha a vendég meg akarja keresni valamelyik csatornát végig kell "zongoráznia" és megjegyezni vagy felírni a választott csatorna - nák számát. Megjegyzem hogy elérhetö Tv állomások száma elég sok, a legutolsó ha jól emlékszem a 300 után volt, mivel elég sok üres is volt.
Már a harmadik alkalom, hogy a Zichy Park Hotel szállodát választjuk, nem véletlenül! Minden kifogástalan, nincs lehetetlen kérés!Tavaszi szünetben, szokás szerint visszatérünk :)
A Zichy Park kialakítása teljesen megegyezik a Mi életviteli stílusunkkal. Pihenésre kikapcsolódásra nem is találhattunk volna ennél ideálisabb környezetet,ahol a természet közelsége ötvöződik a hangulatos tanyasi berendezkedésű,ám de mégis szinte minden igényt kielégítő kiszolgálással.
Meg említeném még a lovaglás lehetőségét amit mind a két ott tartózkodásunkkor kihasználtam,ami szintén kellemes élményekben részesített. (külön köszönet Annának aki lovász tudományból kiválóan vizsgázott)Bármikor szívesen vissza térnénk Bikácsra
Már nem először jártunk a Zichy Park Hotelben.Nagyon megfogott az elhelyezkedés,a környezet,a nagy terület a tóval,állatok sokaságával.Az ételek roppant ízletesek voltak most is,a mennyiség minden igényt kielégítő.
A szálloda gyönyörű környezetben található. Maximális kikapcsolódást nyújott a hotel, farmszerűen kialakított területén. Az élményfürdő rendkívül kellemes, az étterem választéka változatos és nagyon finom volt, a kiszolgálás kiváló. Köszönjük a szép őszi napokat.
Augusztus utolsó hetét a hotelben töltöttem. Érkezésemkor egy kedves recepciós hölgy köszöntött. Felvette az adataimat, elmondta a szükséges információk at. A hotelben sokféleképpen eltöltheti az ember a szabadidejét: lehet lovagolni, horgászni. Van a hotelben fittnessterem, sókamra.
A wellness részleghez tartozik egy nagy benti medence különféle élményelemekkel, egy finnszauna, egy infraszauna, Kneipp taposó és dézsafürdő. Van kihelyezve vízautomata poharakkal és szaunatörölköző is. Kinnt található egy úszómedence és napozóterasz. A gyeremek részére számtalan játék található az udvaron (pl:népi kosárhinta, lengő teke, stb. ) A hotelhez tartozik parasztudvar, Vincellér ház és egy tó is. A tavon lehet csónakázni és horgászni is. A gyerekek legnagyobb örömére lehet lovagolni is. A hotel személyzete rendkívül figyelmes és segítőkész volt. Az étteremben igazi ízorgia várja az oda betérőket. A reggeli és a vacsora kínálata is bőséges. A hotel kiválóan alkalmas aktív és passzív időtöltésre egyaránt.
Csendes, pihenésre, elvonulásra alkalmas hely. Inkább gyermekeseknek ajánlom az itt élő állatok miatt. Felnőtteknek alig van - a pihenésen kívül-lehetőség. Vannak kerékpárok, de hová lehet biciklizni? Legfeljebb a vadászházhoz vagy a faluba. A belső wellness lehetne vagy 5 C fokkal melegebb, a hideg vízben ücsörögni nem volt kellemes.
Ha több a vendég akkor nagyon kicsi is. A személyzet udvarias, kedves. Az étel sokféle, de a minőségével annyira nem voltunk megelégedve. Előétel nincs, desszertválaszték szegényes. A szoba véleményem szerint nem 4 csillag, még 3 is alig. A legzavaróbbak a legyek, amik az étteremben is hemzsegnek, a szobában is alig lehet aludni a szúnyogoktól, legyektől.