Valóban 2012-2014 között a környék legjobb helye volt a Lebuj! Legalább is szerintem, de sajnos elég rendesen elindultak a minőségben lefele! Már a télen is jelentkeztek problémák mikor szülinapi ünneplésen vettünk részt itt a családdal. A mai meg egy kicsit sok volt nekem!
Az étel amit rendeltem most a húsra gondolok sós volt a mellé felszolgált hasábburgonya meg ott maradt a tányéron, mert a minősége nem igazán ütötte meg azt a szintet, hogy elfogyasszam! A kiszolgálás az nagyon gyors volt viszont a pincérek az egyik vendéget a fülem hallatára tárgyalták ki és ez engem nagyon zavart! Nekem semmi közöm az Ő elszámolási vitájukhoz! A helység hangulatos számomra a terasz is jól meg van oldva! Tisztasági problémáim azok vannak az étlap lehet egyidős az étteremmel egy kis frissítés ráférne mert rendkívül koszos! A mosdó az ha van én minden alkalommal megnézem, mert sok mindent elárul a helyről! Itt sajnos olyan illatok bocsánat szagok terjedtek ami egy vasúti klozetra emlékeztetett és ez gáz! Hiába volt illatosító a helyiségben átható volt a szag! Az ajánlással gondban vagyok mert jó szívvel ezek után már nem tudom ajánlani, valószínűleg a következő családi szülinapi buli nem itt lesz megtartva!
Pár éve a legjobb helynek tartottuk, mára nagyon leromlott a színvonal. Öten vacsoráztunk itt, néhány példa: - görög saláta pici adag, ízetlen, nincs rajta olíva olaj - szüzérmék az étlapon, a tányéron valószínüleg karaj - étlapon "hagymás libamájjal", a tányéron csak hagymával - elöre kibontott szénsavmentes ásványvíz gyanúsan csapvíz ízü A közeljövöben nem megyünk újra a Lebujba. Kár :(
3 évvel ezelőtt többször ebédeltünk itt, akkor mindennel meg voltam elégedve. Barátainkkal tartottunk hazafelé Sárospatakról és ragaszkodtam hozzá, hogy ebben az étteremben ebédeljünk. 2015. szeptember 1. -én délután 2 körül értünk az étteremhez, 3 asztalnál ültek amikor megérkeztünk. A rendelést hamar felvették, de az ételre kb.
1 órát kellett várni. Én hátszínt, csípős, csirkemáj raguval, rizzsel, krokettel választottam. A hátszínnek /ha az hátszín volt? ! / az alsó fele kormosra volt sütve, a felső része jó volt, csak azért fordítottam meg a szeletet, mert alig tudtam elvágni a késsel, és ekkor fedeztem fel, hogy összeégették az egyik felét. A barátaim ételében nem volt kifogásolnivaló, a saláták is finomak voltak. Sajnálom, hogy csalódnom kellett. Azért adtam átlagos értékelést, mert e többiek étele jó volt, az enyém gyenge.
2023 szeptember 10-én tértünk be 4-en egy ebédre. 3 kifogást írok le: 1. , Orja leves: a húsos csont csont tele volt újjnyi zsírréteggel 2. , Rántott hacsa filét rendeltem, kocsonyás pangásiust kaptam A főpincér semmilyen argumentumot nem tudott mondani, csak mindenre azt mondta, hogy "JÓ"
Környékbeliként évente egyszer elvetődünk a Lebujba. Nem volt ez másképp idén sem. Sajnos a kiszolgálás és az ételek minősége, menyisége is évről-évre kevesebb, gyengébb. A személyzet a nyári nagyüzemi dömpinghez rendkívül kevés. A halételek miatt jártunk régebben ide, de ezt ma már nem merem ajánlani.
2018. július 3-án jártunk ott. A képgalériában valóban szépek a belsö terek. Arról nem volt tapasztalatom. Viszont a "harcsapaprikás" egy üzemi kifözdének is szégyene lenne. Meglehet, hogy harcsa húsdarabkák voltak a sürü rózsaszín rántásos lében, amiben felismerhetetlenné váltak. Valóban rettenetes volt, így a hal ízét sem lehetett érezni.
Az ún. túrós csusza is egy olcsó nagykocka tésztából készült csomósan összetapadt készítmény volt száraz, íztelen túróval megszórva. Aki harcsapaprikást és túrós csuszát akar enni, ne itt keresse!
2015. őszén jártunk az étteremben. Kétszer is adtunk neki esélyt, 4-en voltunk, így több étel is tesztelve volt. Hangulatosnak tűnt a hely, de az ételekkel nem voltunk megelégedve. Ár-érték arányban nem éri meg. A főételek átlagosak, némelyik kifejezetten rossz.
A serpenyős füstölt csülök sztrapacskával nevű ételben például "nagyítóval" kellett keresni a csülköt és az íze sem volt jó. A rántott hal sem volt finom. Ezeket leszámítva a többi étel ehető volt. A pincér ahogy ment be, hangosan mondta boldogan a többieknek, hogy van maradékom és vitte be a leszedett asztalról a megmaradt ételt. Ez nem volt túlságosan bizalomgerjesztő. Érthetetlen módon a körettel egyébként nagyon spórolnak, csak mutatóban adnak belőle. Túlságosan jól lakni így nem lehet. Mi harmadik esélyt egész biztosan nem adunk a helynek. (Az étterem mellett lévő pincéből vettünk bort is elvitelre, amely otthon a kukában landolt, ihatatlan volt. )
A jó híre miatt tértünk be ebédelni, de csak rossz emlékekkel tértünk haza. A pincérek elutasítóak voltak, az asztalon könyökölve vendégeken nevetgélve találtuk őket, mikor beléptünk az étterembe. Az étel száraz és rossz volt, a halászlében a hal bőre is benne volt. Minden asztal koszos és elutasító volt. Az árakat sokalom. Senkinek nem ajánlom.
Negyedmagammal tértem be tegnap este egy kellemes vacsora reményében. Minden volt, csak az nem. Pulton könyöklő primitív személyzet, akik a vendégeket kibeszélik, bámulják, ehetetlenre elsózott leves, nyers palacsinta, elégtelen vendégkommunikáció. Senkinek nem ajánlom.