Kellemes környezet ,nagyon finom ételek,bőséges választék,udvarias kiszolgálás. Több ember ajánlotta a Stadt éttermet,ezért kerestük fel ,és nem csalódtunk, mindenkinek ajánlom. Az étel kissé lassan készül ,de megéri várni rá, mert biztosan nem fogunk csalódni. Az étterem nem túl nagy ,ezért érdemes asztalt foglalni mert gyakran van telt ház. Aki Budakeszin jár mindenképpen keresse fel.
jó volt az étterem csak ajánlani tudom ! AZ étel finom volt . nem volt kosz tiszta volt és higénikus , a kiszolgálás jó, a hangulat jó, picit lassan hozták ki az ételt de megérte mert finom volt ,csak ajánlani tudom, a pincérek vidámak és kedvesek , az étel többnyire helyben készült és nem mirelit ha meg igen jól álcázzák :) aaz étterem kicsit kicsi de nem szükös és gyakran van teltház.