Véletlenül kerültünk ebbe az étterembe, de remek ételek mellett ünnepeltük a névnapos Vejemet. A menüt ajánlatra választottuk, Újházi tyúkleves, és egy 7 személyes vegyes tál vegyes salátával. Minden friss volt és ízletes, és a nagyfröccs kísérő is finom, hideg. Kicsit távol esik az otthonunktól, de még lehet, hogy máskor is ide látogatunk. A végén, egy emlékfotó a királyi"testőrrel"! Köszönjük.
Kiváló ételek, kiváló személyzet, jól megközelíthető tömegközlekedéssel is, parkolás sem probléma. Nagy baráti társasággal és családdal is voltam már itt, és mindkét alkalommal maximálisan elégedett voltam. A barátok és család is csak jó véleményt mondtak. Nagy adagok, finom ízek, gyors kiszolgálás, tisztaság az étteremben, környezetében és a vizesblokkban is.
Ennél egy kicsit jobbhoz vagyunk szokva. Ezzel együtt átlagosnak mondható. A hely a kiszolgálás rendben van, csak az ételek minőségén lehetne javítani. Hűség kártyát is kaptunk, kedves gesztus!
Nem drága, szolid hely, ahol jól főznek. Csendes helyen fekszik, a kiszolgálás jó, viszonylag jól lehet parkolni. Történelmi a helyszín, jó és korhű a berendezés. Merem ajánlani mindenkinek. Budaörs családi házas övezetében fekszik a fővároshoz közel. A kiszolgálás viszonylag gyors, csak kár, hogy nincsen szagelszívás az kicsit zavaró.
Kellemes vacsorát költöttünk el szombaton kora este egy csoporttal.Nagyszerűek az ételek, kellemesek az árak, a kiszolgálás kissé lassú, nem voltak a fiúk a helyzet magaslatán, de a rendkívül finom, ízletes fogások feledtették a hosszú percekig tartó várakozás rossz érzését!Mindenkinek ajánlani tudom!
Sokszor voltunk már itt és sokszor leszünk még. A magyaros konyha ízes ételeit eheti itt az éhes vendég nem franciás mennyiségben. A kiszolgálás maximális, a pincér úr segítőkész és igazi vendéglátós mentalitású a jó értelemben. A berendezés számomra kissé rideg, de ez mit sem von le az étterem élvezeti értékéből, hiszen nem akarunk beköltözni, "csak" egy isteni finomat enni.
Az étterem és a kiszolgálás kifogástalan. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Már régóta visszajáró vendégek vagyunk, majdnem minden családi ünnepet náluk töltünk el. A fogyasztásain után még a következő alkalomra kupont is kapunk, így ki nem hagynánk, hogy náluk töltsük a következő családi ünnepet is. :)
Kellemes vasárnapi ebéd elköltésére kerestünk éttermet a feleségemmel. Az étterem berendezése különleges - a névhez illő. Azt kaptuk amit vártunk. Az elszeparáltságot biztosították - ez nagyon fontos szempont nálunk. Az étlapot jónak találtuk - az átlagos magyar ízlésnek megfelelő. A étkek értékarányosak.
Az árak átlagosak, mert találkoztunk sokkal magasabb árakkal is - ahol ráadásul az esztétikai élménnyel kellene pótolni a mennyiséget. A felszolgálás professzionális - készséges, figyelmes, de nem tolakodó. Kis kritika: A somlói tésztája száraz volt. Máskor is visszatérünk ide és sajnáljuk, hogy eddig nem tettük. Szabó Péter és Szabóné Horváth Ilona