Minden évben halottak napját megelőzően a Budaörsi temetőből hazafelé jövet (immár 3 éve) mindig itt ebédelünk ez már olyan megszokás - rítus. Kellemes hely a „felszolgálónk” vicces és kedves volt. A választék nagy és miközben az ételeinket várjuk az őseink képeit (persze rajzolt formábban) plusz az uralkodásuk kezdete és vége időpontjait eleveníthetjük fel,ezzel is frissítve történelmi ismereteinket.
Születésnapot ünnepelni mentünk az ételek nagyon finomak voltak a szakács remek,a hely nagyon jó hangulatú,Budaörs nyugodt csendes részén van. Remek ötlet a limonádé ami nagyon finom volt. Az ár picit a standard fölött van de ezért minőségi vacsorát kaptunk. Pici kritika, hogy hiányoltam a gyermek menüt az étlapról,pedig több család is betért míg ott voltunk.
Először jártunk ott pár hete a párommal és egy nagyon jót ettünk és nem horror áron, ami nagyon fontos, és éhesek sem maradtunk. :) Örülök, hogy hazafelé hirtelen erre az étteremre esett a választásunk. Két személyes tálat ettünk, amiből rengeteg féle van az étlapon, ami külön öröm volt számunkra hisz nagyban megkönnyíti a választást, hogy mit is együnk hirtelen.
:) Nem csalódtunk, hatalmas adag volt és még haza is vittünk belőle. :) Finom, friss volt minden és nem is vártunk sokat. Két limonádét ittunk mellé ami szintén teljesen rendben volt. A leveses "csésze" volt egy kissé kicsike. :D De miután megkaptuk a főételt nem is bántuk annyira úgysem fért volna belénk több :D A kiszolgálás átlagos semmi extra nem jobb és nem rosszabb mint máshol. Ez is rendben volt. Szóval bátran ajánlom mindenkinek aki egy nagyon jót akar enni és nem horror áron. :) Biztosan visszatérünk.
Az ételek nagyon finomak és bőségesek voktak. A kiszolgálás udvarias és odafigyelő volt. Nagyon barátságos és hangulatos egy hely. Az árakkal nagyon meg voltam elégedve.
Kellemes vasárnapi ebéd elköltésére kerestünk éttermet a feleségemmel. Az étterem berendezése különleges - a névhez illő. Azt kaptuk amit vártunk. Az elszeparáltságot biztosították - ez nagyon fontos szempont nálunk. Az étlapot jónak találtuk - az átlagos magyar ízlésnek megfelelő. A étkek értékarányosak.
Az árak átlagosak, mert találkoztunk sokkal magasabb árakkal is - ahol ráadásul az esztétikai élménnyel kellene pótolni a mennyiséget. A felszolgálás professzionális - készséges, figyelmes, de nem tolakodó. Kis kritika: A somlói tésztája száraz volt. Máskor is visszatérünk ide és sajnáljuk, hogy eddig nem tettük. Szabó Péter és Szabóné Horváth Ilona
Teljesen átlagos konyha, semmi extra, semmi plusz, amire felkapnám a fejem, de rendben van, talán az ára kicsit magasabb, mint amit valójában kínál. . . Annak ajánlom, aki egy teljesen hétköznapi hagyományos magyaros ételt szeretne enni és nincsenek nagy elvárásai egy étteremmel kapcsolatban. . . A dizájn olyan, amit a név is sugall, a kiszolgálás rendben volt.
Több alkalommal jártunk itt. Voltak itt családi rendezvények is. Minden alkalommal éreztük, hogy fontos a vendég. Udvarias kiszolgálás, finom ételek, bőséges adagok. Mindenki tud magának választani, a húsimádó is, a vegán is. "Fájndájning" egyéneknek nem javasolt, mert itt enni lehet, nem csipegetni. Aki szereti az igazi hangulatos helyeket, annak javasolt.
Kissé távolról mentünk Budaörsre, egy korábban jó emlékeket hagyó éttermet akartunk felkeresni. ( Az zárva volt. ) Így interneten keresgéltünk és találtuk meg ezt a helyet. Azt kell mondanom nagyon sikeres választás volt. Kellemes hangulat, gyors és udvarias kiszolgálás, kimondottan jó ételek és jó ár-érték arány.
Ötletes és kedves dolog, hogy a kb. 20 000 Ft-os számla után kaptunk egy 2000 Ft-os ajándékutalványt, melyet október 31-ig lehet felhasználni az étteremben.
Baráti társasággal érkeztünk az étterembe. Előzetes foglalás után, esti órákban kaptunk asztalt ide. Egyik barátunk szinte minden étteremben megkóstolja a gulyáslevest, ami itt is nagyon ízlett neki. Ami pedig a főételeket illeti, én roston sült csirkemellet kértem, füstölt mozzarellával és fetasajtos salátával.
Mennyei volt,komolyan ilyen finom összeállítást már rég ettem. . . a saláta friss volt, az öntet rajta isteni. A hús és a mozzarella finoman volt megsütve, kifogástalan. Desszertet én már nem bírtam enni, annyira jóllaktam, viszont a barátaink igen. A belga csokiszuflé is nagyon finom volt, elmondásuk szerint. Nekünk nagyon szimpatikus volt a hely, szívesen visszatérnénk.
Jól reztem magamat hangulatos hely könnyen megtalálható színvonalas telek kiszolgálás ajánlom az ttermet aki teheti látogasson el ide az árak sem olyan borzasztóak az tel nagyon finom s bőséges