Először jártunk ott pár hete a párommal és egy nagyon jót ettünk és nem horror áron, ami nagyon fontos, és éhesek sem maradtunk. :) Örülök, hogy hazafelé hirtelen erre az étteremre esett a választásunk. Két személyes tálat ettünk, amiből rengeteg féle van az étlapon, ami külön öröm volt számunkra hisz nagyban megkönnyíti a választást, hogy mit is együnk hirtelen.
:) Nem csalódtunk, hatalmas adag volt és még haza is vittünk belőle. :) Finom, friss volt minden és nem is vártunk sokat. Két limonádét ittunk mellé ami szintén teljesen rendben volt. A leveses "csésze" volt egy kissé kicsike. :D De miután megkaptuk a főételt nem is bántuk annyira úgysem fért volna belénk több :D A kiszolgálás átlagos semmi extra nem jobb és nem rosszabb mint máshol. Ez is rendben volt. Szóval bátran ajánlom mindenkinek aki egy nagyon jót akar enni és nem horror áron. :) Biztosan visszatérünk.
Több alkalommal jártunk itt. Voltak itt családi rendezvények is. Minden alkalommal éreztük, hogy fontos a vendég. Udvarias kiszolgálás, finom ételek, bőséges adagok. Mindenki tud magának választani, a húsimádó is, a vegán is. "Fájndájning" egyéneknek nem javasolt, mert itt enni lehet, nem csipegetni. Aki szereti az igazi hangulatos helyeket, annak javasolt.
Az ételek nagyon finomak és bőségesek voktak. A kiszolgálás udvarias és odafigyelő volt. Nagyon barátságos és hangulatos egy hely. Az árakkal nagyon meg voltam elégedve.
Kissé távolról mentünk Budaörsre, egy korábban jó emlékeket hagyó éttermet akartunk felkeresni. ( Az zárva volt. ) Így interneten keresgéltünk és találtuk meg ezt a helyet. Azt kell mondanom nagyon sikeres választás volt. Kellemes hangulat, gyors és udvarias kiszolgálás, kimondottan jó ételek és jó ár-érték arány.
Ötletes és kedves dolog, hogy a kb. 20 000 Ft-os számla után kaptunk egy 2000 Ft-os ajándékutalványt, melyet október 31-ig lehet felhasználni az étteremben.
Baráti társasággal érkeztünk az étterembe. Előzetes foglalás után, esti órákban kaptunk asztalt ide. Egyik barátunk szinte minden étteremben megkóstolja a gulyáslevest, ami itt is nagyon ízlett neki. Ami pedig a főételeket illeti, én roston sült csirkemellet kértem, füstölt mozzarellával és fetasajtos salátával.
Mennyei volt,komolyan ilyen finom összeállítást már rég ettem. . . a saláta friss volt, az öntet rajta isteni. A hús és a mozzarella finoman volt megsütve, kifogástalan. Desszertet én már nem bírtam enni, annyira jóllaktam, viszont a barátaink igen. A belga csokiszuflé is nagyon finom volt, elmondásuk szerint. Nekünk nagyon szimpatikus volt a hely, szívesen visszatérnénk.
Jól reztem magamat hangulatos hely könnyen megtalálható színvonalas telek kiszolgálás ajánlom az ttermet aki teheti látogasson el ide az árak sem olyan borzasztóak az tel nagyon finom s bőséges
Rendszeresen járunk ide a családdal, sőt rendelünk is nagyobb családi összejövetelekre. Mindig friss, ízletes az étel, sosem csalódtunk a színvonalban. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve minden alkalommal. Őszintén csak szuperlativusokvan tudok beszélni róluk.
Egy házassági évfordulót mindig étteremben ünneplünk meg. Idén Budaörsön a jelzett fogadó/étterem került sorra. Az étlapján hamar sikerült glutén és tejmentes levest is találni, de a második fogással sem kellett sokat piszmogn, mert a fiatal felszolgálótanuló pillanatokon belül vette az adást és segített rátalálni a nekünk való finomságokra.
A levesek gyorsan érkeztek és finomak voltak. Maradt idő a szakácsnak a főételre, mert hosszasan elkanalazgattuk. Részint mert remek volt, részint mert tűzforró. De ez így volt tökéletes. Aznap ugyanis szeles hideg idő járta. A főételtől rendesen hangulatba kerültünk, az adag bőséges volt és vizuális élvezetet okozott a puszta látványa is. Gusztálgattuk egy darabig, de végül neki kellett látni. . . Finom volt. . . ! A felszolgálótanuló figyelmes volt, a pluszban kért üdítők is gyorsan megérkeztek. Mit mondjak? Lehet hogy jövőre is itt ünnepeljük a házassági évfordulót.
Kiváló ételek, kiváló személyzet, jól megközelíthető tömegközlekedéssel is, parkolás sem probléma. Nagy baráti társasággal és családdal is voltam már itt, és mindkét alkalommal maximálisan elégedett voltam. A barátok és család is csak jó véleményt mondtak. Nagy adagok, finom ízek, gyors kiszolgálás, tisztaság az étteremben, környezetében és a vizesblokkban is.