Májusban tértünk be az étterembe egy vasárnapi napon. Ebédelni szerettünk volna. A felszolgáló kedvesen kérdezte: van asztalfoglalásuk? (A terem üres volt! )Miután válaszunk nemleges volt, mondta: mindjárt megnézem van-e szabad hely! 2-3 perc múlva visszatért (addig álltunk az üres teremben) majd mutatta, hogy a bejárat mellé üljünk le.
Miután megkérdeztem, hogy mi a mai "menü", kioktatott, hogy az csak hétköznap kapható, ezt mindenkinek tudnia kellene már! Ezek után megköszöntük szíves vendéglátását és távoztunk! Biztosan nem fogunk még-egyszer betévedni ide!
Bónusszal vontunk tesztelni a helyet. Kis bécsi szeletet rendeltem zöldségkörettel, mégis megdöbbentően nagy adagot hoztak ki, alig fért belém: külön tányér köret, külön hús! Az enterior design számomra kissé ugyan szánalmas volt, de lehet, h nem rögtön a krt-ra néző asztaloknál kellet volna helyet foglalnunk. Arra a terem ugyanis ráférne a felújítás.
Azért szeretem ezt a helyet, mert nem puccos, így egy hétköznap munka után be lehet térni és egy jót vacsorázni. A hely egyszerűen van berendezve, egyszerű hétköznapokon alig vannak, pedig nagyon finomak az ételeik, és nagy adagokat lehet enni! Az ételek felét mi például mindig hazavisszük.
Ha már itt eszik az ember érdemes a Bécsi szeletet megkóstolni Bécsi salátával, nagyon nagyon finom! Az étterem elhelyezkedését, azadagokat és az ételek minőségét nézve pedig abszolút reális áraik vannak.
Jó volt ott. . . bár egy kicsit körülményesen jutottunk le a helyiségbe,de azért megérte. . . kiadós ételek, magyaros ízek és aránylag gyors kiszolgálás jellemzi a helyet. Nem bécsi szeletet ettünk,hanem "különlegességet", mert azt kívántuk meg :)A helyiség hangulata otthonos. . .
A Bécsi szelet vendéglő igazi kockás abroszos hely. Remek falatokban van része az ide betérőknek. Mi sem csalódtunk. Finom és laktatos étkek kerültek az asztalunkra. A felszolgáló kedves, udvarias, tréfálkozós jó hangulatot teremtett a finom ebédhez. Az étterem nagyon egyszerűen berendezett, vannak hangulatos elemek is, de vannak oda nem illő tárgyak is.
Külföldi vendégeimmel tértünk be ebédelni. Talán az volt a baj, hogy nem bécsi szeletet ettünk :( A fogas Orly módra és a bécsi salátának csúfolt valami kifejezetten ízetlen és rossz volt. Nem kívánok ide még egyszer ellátogatni. A kiszolgálással nincs baj, az adagok is nagyok, de a minőség már a múlté- pedig régebben már többször jártunk itt.