A Bécsi szelet vendéglő igazi kockás abroszos hely. Remek falatokban van része az ide betérőknek. Mi sem csalódtunk. Finom és laktatos étkek kerültek az asztalunkra. A felszolgáló kedves, udvarias, tréfálkozós jó hangulatot teremtett a finom ebédhez. Az étterem nagyon egyszerűen berendezett, vannak hangulatos elemek is, de vannak oda nem illő tárgyak is.
Visszatérő vendégek vagyunk itt, mert imádjuk a hatalmas szelet rántott húst. Az ételben eddig még nem csalódtunk,mindig finom volt. A kiszolgálás udvarias,kedves. Az étterem külleme közepesnek mondható,a díszítésnek föltett fali matricák nem szépek és valahogy nem is illenek oda. Nem kellemes a szemnek. De amikor kihozzák az ételt szerencsére már csak arra kell figyelni.
Párommal egy hangulatos vasárnap délután tértünk be ide ebédelni. Szokásunk utánanézni az éttermeknek (stb. ), mielőtt elmegyünk lemeózni. :) Az ételekről jót hallottunk és ezt ott jártunkkor is megtapasztaltuk. A hatalmas adagok mellett az ízvilág is szuper, már aki a hagyományosabb, autentikus ízkombinációkat kedveli.
Az adagok akkorák, hogy a felét nem bírtuk megenni és haza kellett hozni. Itt jegyezném meg, hogy segítőkészek ezen a téren is. Korrektül elcsomagoltak mindent, így a vacsoránk is megvolt. A helyre ráférne egy kisebb felújítás, bár az osztrák hangulatot hűen tükrözi. Talán ezért (is) volt itt annyi külföldi.
Gazdag levesek, jó minőségű, jól elkészített húsok, nagy adagok. A normál méretű bécsi szelettel el sem bírtam volna, kicsit kértem, de levessel együtt így is bőven jóllaktam. A bécsi szeletet amúgy is érdemes megkóstolni. A felszolgálók kedvesek, az ételek gyorsan elkészülnek.
Valentin napon vitt el a párom ebbe az étterembe, és nagyon megtetszett! A pincér nagyon aranyos volt, amikor meglátta, hogy van nálam egy rózsa (amit korábban páromtól kaptam) gyorsan elvitte az asztalt díszítő művirágot, és hozott a helyére egy vázát, amibe beletette a rózsámat, így nekünk volt a legszebb az asztalunk.
A továbbiakban is nagyon kedves volt a kiszolgálás, ritkán esik meg, hogy nem magam választom ki az étlapról, hogy mit eszem, hanem elfogadom a pincér ajánlatát. Nos itt most ez történt, egy nagyon finom két személyes Valentin napi tálat ajánlott nekünk, amit gondolkodás nélkül elfogadtunk. Több fajta hússal, körettel volt megrakva a hatalmas tál, alig bírtuk megenni. Ezután jött a desszert, ami egy kis tál tiramisut jelentett, egy csokiszívvel díszítve Valentin nap alkalmából. Távozásunkkor a pincér szólt utánunk, hogy ott felejtettem a rózsámat! Összességében nagyon kellemes élmény volt, vissza fogunk menni, ajánlom mindenkinek!
Kedves Bécsi szelet vendéglő Dolgozói! Az interneten sajnos nem sok jót olvastam a vendéglőről, A feleségemmel voltunk 2013 április 28-án vasárnap délben. Kellemesen éreztük magunkat. A kiszolgálás udvarias volt. Egy kétszemélyes bécsiszelet tálat ettünk,az étel kifogástalan volt. Véleményünk szerint nem ez volt az utosó,hogy a ebben a vendéglőben jártunk.