Fiammal ebédeltünk itt. Ismertük a helyet,mert már jártunk itt máskor is,és amikor még a Szél Kálmán téren is volt ilyen étterem ott is voltunk többször. A csirkeragu és gulyásleves finom volt,és sűrű. A rántott csirkeszárny petrezselymes krumpli és a zöldséges rizs is finom volt. A grillhús fűszeres burgonya és a milánói is finom volt.
A sütemények közül a mákos diós süti száraz volt. A kókuszkocka és a kakaós tejkrémes viszont nagyon finom volt. Hétvégén csak asztalfoglalással lehet itt enni mert nincs szabad asztal. Ha erre járunk máskor is eszünk itt.
Majális napján tértük be ide rokonokkal enni mert korábban ettünk itt és akkor nagyon izlettek az ételek. Visszatértünk. Természetesen extrém forgalom várt minket de végül sikerült bejutnunk. Nem haboztunk. Hoztunk egy csomo ételt és süteményt. Finom volt. A kiszolgálás kedves bár sajnos sietnünk kellett mert zártkörüztek.
Bár azt nem értem miért kell fizetni az innivalókért. A pizzát gyakorolni kellene még mert az nem egy olasz pizza itt. A grill kinálata elég csekély. Összeségében jol éreztük magunkat. És finomat ettünk olcsón.
Kifejezetten jó tapasztalat volt ezúttal a hely. Korábban már jártunk itt a családdal, de akkor hagyott némi kívánnivalót maga után a hely. Most újra esélyt adtunk a helynek és nem csalódtunk. A választék széles és az ételek többsége (legalábbis amelyeket mi kóstoltunk) finomak voltak.
Olvasva a korábbi értékeléseket kicsit félve indultam el a mosdók felé, de ezúttal ott is tisztaság és után töltött adagolók fogadtak. Még egy jó pont! ;) Ami a személyzetet illeti. . . . valószínű ebben is szerencsések voltunk. Egy hölgy [moderálva - a szerk. ] volt aki rólunk gondoskodott ottlétünk alatt. Kedvesen, diszkréten, nem tolakodóan de mindig jelen, mosolyogva mikor szükség volt rá. Még egy jó pont! ;) Ezúton is köszönjük! Ezúttal már ajánlom is a helyet ha úgy hozza a lépés, hogy valaki pont ilyesmi után érdeklődik. Köszönjük a lehetőséget, csak így tovább!
Ennyi pénzért, ekkora választékot, mennyiséget sehol nem lehet kapni. Az ételek finomak, széles választék. A pincérek lehetnének kedvesebbek, kicsi jobban odafigyelhetnének az asztalok tisztaságára.
Hosszú hétköznapi nap után,véletlenszerűen tértünk be a párommal kajálni,még nem jártunk itt igy épp ideje ezt a helyet is kipróbálni. Nagyon csalogató,olcsó árak,hét elejétől ,hétvégére minimálisat emelkedő drb ár. jelenleg a kártyás terminál nem üzemel,sajnos.
Belépés után a pincér mutatta melyik helyre foglaljunk helyet,svéd asztalos rendszer,sok féle ételek,de hús ételek minimális,de azért lehet választani,mindenkinek szája -ize szerint,desszert kinálat minimális. -de finom volt amit kostoltam zárt pultban található. Átlagos étterem ,aránylag olcsó pénzből lehet ebédelni,-jól lehet lakni. Még lehet hogy betérünk még.
Egy szombati program után jártunk ott családommal, és bár nagyon sokan voltak, sikerült egy 3 fős asztalt találni a kedves pincérnek. Sokféle étel van, az embernek sokszor már csak a szeme kívánja, de annyira gusztusosan vannak tálalva, hogy mindig megvan az a "még ezt megkóstolom" érzés.
A levesek nagyon finomak voltak, a főételek is, nagyon változatos igényeket is kielégítenek, szerintem itt mindenki megtalálja, amit szeretne. Az ár/érték arány teljesen megfelelő, szerintem viszont célszerűbb lenne pár száz forinttal többet kérni és korlátlan üdítőfogyasztást is belevenni. Az is jó, hogy a gyerekek fogyasztása kedvezményes, hiszen lényegesen kevesebbet esznek, mint egy felnőtt. Egyetértek azokkal, akiknek a sütivel, fagyival gondjuk volt, szerintem is egyhangú és egyízű is a választék. Ezen a téren van még mit fejlődni. De összességében pozitív élményekkel távoztunk és biztosan felkeressük még a jövőben ezt a helyet.
Péntek esti színház után tértünk be baráti társasággal. Nagyon sokan voltak, de sikerült asztalt találnunk. A választék igen bőséges volt, és az ár meglepően alacsony hozzá képest. Háromféle leves, vagy hatféle főzelék, többféle köret és húsétel, külön bepácolt húsok, amit előttünk készítenek frissen el, savanyúságok, és egy meleg desszert.
A választásaim nagyon sikeresnek bizonyultak, ízletesek voltak és frissek. A hideg desszert sajnos egyféle süteményben kimerült, a fagylalt pedig háromféle létére egyízű vizes cukorszirup volt, ennek ellenére elégedetten és jól lakottan távoztunk. Én nem tapasztaltam semmi olyan negatívumot amit az előttem hozzászólók említenek, folyamatosan találtunk tiszta evőeszközöket és a szalvétát, a tisztaság terén sem tapasztaltam kifogásolhatót. Ha arra járok a jövőben és gyorsan, olcsón akarok enni de még nem tudom mit, biztos betérek ide.
Már többed alkalommal jártam e helyen. Igazán választékos a felhozataluk. Jó , hogy főzelékek között is lehet válogatni. Ami kissé talán hátrány sokáig marad az asztalon a már elfogyasztott ételek után a tányér. Egyetlen kifogás a desszert. Vagy nemis kellene hogy legyen, vagy ha már van ne bébi adag legyen és a változatosságra is jó lenne oda figyelni.
Kétszer voltam ezen a helyen, első alkalommal hétvégén, akkor 1390 Ft a korlátlan étel fogyasztás, nem foglaltunk asztalt, sokan voltak, de szinte várakozás nélkül kaptunk asztalt.
Az italok ára 360-390 Ft között mozog, ez kötelező vagy ha nem szeretnék megvenni 1590 az étel fogyasztás, szóval szerintem megéri, bár nem sok italt kapunk ezért az árért cserébe, konkrétan 0,2 l :) Sajnos a grill húst nem sütötték át rendesen,ezért célszerű kis adag húsokat válogatni ki, (amikor másodszor ettem itt akkor jól át sütötték,nagyon finom volt) kb 5-6 fajta süteményből lehet választani, megtalálhatóak azok a "tipikus bolti süti" ízű készítmények és a házi sütire hasonlítóakból is lehet találni párat. Nincsenek túl fúl extrás ételek, de ilyen olcsó árhoz képest ne várjunk csodát. Kollégistaként azt gondolom,hogy tökéletes,ha olcsón akarsz sokat enni.
Barátokkal voltunk, megkóstoltunk szinte mindent. Az ételekkel nem volt gond, finomak voltak, ilyen áron tökéletes. Tömeg az persze volt, a pincérek is el voltak havazva, belefér. Az egyetlen igazi negatívum a desszert volt. . . A mű-tejszínhab ugyanis vagy sós, vagy romlott volt - a kóstolás után inkább nem próbálkoztunk tovább, hogy megfejtsük a probléma valódi okát. . .