A közelmúltban többször is volt szerencsénk itt ebédelni illetve vacsorázni . Nagy tömegben is kultúrált étkezést biztosít. Bőséges a választék . Levesek , főzelékek , főételek , desszertek. A pácolt csirkehúsokat frissen sütik kérésre .Vacsoraidőben kicsit nyugisabb , bátran ajánlom mindenkinek!
A hely nagyon kellemes csalódás volt bár rengetegen járnak oda valahogy mégis eloszlik a galéria miatt és nem zavaró. A mintegy két óra alatt mindenki válogathat kedvére a bőséges kínálatból. Nekem eddig minden ízlett amit kóstoltam. Persze a minőség biztosan változó,de a nagy forgalom miatt gyorsan cserélődnek az ételek.
Tisztaság van és gyors a kiszolgálás ami az ital részleget illeti. Itt mindenki megtalálja amit szeret. Levesektől a desszertig. Ár érték arányban kiváló. Ajánlom mindenkinek.
Budapest! Rohanó város, mégis megállt az idő, mikor Itt Jártam! Elfelejtettem a külvilágot! Megszűnt az létezni mert egy modern létet kaptam minden velejárójával! ÉLMÉNYT! Amit nehéz Budapest nagy forgatagában átélni, inkább csak hallani lehet! Minden elismerésem a csapaté! Placctól a back-ig! Ott vagytok! Megyünk még hozzátok! Csak így tovább!
Mar tobbszor voltam itt csaladdal es baratokkal is. Mindig ugyanazt a szinvonalas es minosegi etelkinalatot kaptuk. Az etelek nagyon izletesek, finomak. Nagy valasztek lehetove teszi, hogy akar a gluten es tejerzekenysegben szenvedok is valogathassanak a kinalatbol.
Mindenkinek ajanlom aki Budapesten jar es kedvezo aron jol szeretne lakni :) Mivel koratlan a fogyasztas a legkedvezobb etteremnek titulalnam, mivel mar tobb ilyen korlatlan fogyasztassal hirdetett etteremben is jartam, de egyik sem hozta azt a szinvonalat amilyen az Oktogon bisztro :)
Mi május 1-én voltunk itt, (SZéll Kálmán tér) és csak pozitívakat tudok mondani. Még sohasem voltunk itt, véletlenül akadtunk rá, a Millenárisról jöttünk. Bár sokan voltak, rögtön kaptunk asztalt 3 személyre. Az étel választéka, kinézete elsőre nagyon megkapott, és miután megkostoltuk, az ízekben sem csalódtunk.
Különösen a vaslapon sült grillhúsok voltak finomak. Rendeltünk italokat is, köztük aperitifet is. Egy fiatal szemüveges pincérhölgy vette fel a rendelést, aki egyben a távozó vendégek számlájának rendezésével is foglalkozott, így sajnos csak jóval később, már majdnem végeztünk az ebéddel, mikor kihozta az italokat. Nagy bocsánatkérésekkel kért tőlünk elnézést, és kárpótlásul felajánlotta, hogy hoz nekünk 2 jeges kávét vaniliafagyival kárpótlásként a kellemetlenségért. a ház ajándékaként. Még hozzátette kedvesen: "Ragaszkodom hozzá" Így nagyon kellemes élményekkel hagytuk el az éttermet, és ajánlani fogom másoknak is.
Nagyon fiatalos, hangulatos hely. Nagy választék van, az ételek finomak. Amit csak lehetett, végig kóstoltunk. Szerintem itt mindenki megtalálja azt, amit keres. Szerintünk minden igényt kielégítő hely. A felszolgálók elég leterheltek, így érthető, hogy türelmetlenek is, ennek pedig általában a külföldiek isszák meg a levét. Mi még biztos visszatérünk egyszer.
Már több alkalommal is ettem az étteremben. Nekem személy szerint a pincérekkel nem volt gondom, ellenben az előttem szólókkal. Rám mosolyogtak, kedves és segítőkészek voltak. Az ételek közül volt pár alapétel ami mindig volt, azonban minden alakommal újabbak is voltak. Nekem nagyon ízlett. Szerintem ár-kínálat arányban nem találni jobbat jelenleg Budapesten.
Nagyon jó volt, a kollégákkal voltunk, az ételek nagy választékban vannak, egyszerűek és finomak! Az ár olcsó, a két óra alatt annyit ehetsz amennyi csak beléd fér. A levesnél kicsit szerelmes lehetett a szakács :-)de én úgyis sósan szeretem. Ha minden nap lenne időm és nem lennék lusta akkor akár minden nap tudnék ott enni. Ennyit máshol, sőt még többet is elköltök. . .
Debrecenből mentünk fel Budapestre egy hétvégére és egy vacsorához választottuk ezt az éttermet. Azóta is emlegetjük, nagyon pozitív élmény volt. Árakban abszolút nyerő, az ízekben, választékban kevés önkiszolgáló étterem veszi fel vele a versenyt. A kiszolgálás rendben volt, hamar hozták az innivalót.
Külön tetszettek a pácolt húsok, amiket én magam választhattam és nagyon gyorsan megsütötték. Levesek, sültek, tészták, rakottak, minden nagyon finom volt.
Nagyon kedves jó hely, szolid árakkal. Nekem nagyon megfelelt. Igazi gyors átterem, bő választékkel. Gyorsan jött a pincér, hogy mit kívánunk inni. Én meg voltam elégedve azóta már többször is voltam. Az üzletben nagy a nyüzsgés valóban, de ez egy bisztró valójában ezt tudni kell annak aki bejön. Itt viszont olcson tud ebédelni-vacsorázni. Mikor irom a levelet azon gondolkodom, hogy még ma ismét elmegyek