Vasárnapi nagy családi összejövetelen voltunk itt. Egy különteremben kaptunk helyet, a pincérek nagyon figyelmesek voltak és az ételeket is gyorsan megkaptuk, minden finom volt, és elég nagy adagok is voltak. A gyerekek ugyan kicsit nyűgösek voltak, de szerencsére a teraszon, illetve a mellette elterülő nagy zöld területen és a kis játszótéren kimozoghatták magukat.
Ez év szeptember elején nagyobb családi ünnepségen vettem részt, ahol semmi nem volt megfelelő, az ételre rengeteget kellett várni, ami ráadásul száraz,langyos, és kevés volt, még az árak ár/érték aránya sem megfelelő. A pincérek lassúak, és talán egy idős pincér kivételével modortalanok.
Valamikor ez az étterem jó volt, mára azonban amortizálódott. A mellékhelyiség tisztasága kritikán aluli. Szóval ezt a helyet senkinek sem ajánlom, rengeteg étterem van még a XVIII. kerületben.
Sajnos az értékelésből nem tudom kihagyni a pontozást. Szörnyűnek nem nevezném, de igen lesúlytó dolog, ha az ember zárás elúőtt egy órával betér, az étterem kong az ürességtől, és közlik, hogy zárva vannak. Ez egy részt nagy tiszteletlenség a vevővel szemben, más részt egyébként szabálytalan is, mert a meghirdetett rendes nyitvatartástól eltérő időpontokat előre jelezni kellene.
Ha máshogy nem, legalább a neten kiírni, hogy "figyelj pubi úgyis akkor zárunk amikor akarunk". Egy másik hozzászólásomra azt válaszolták ha nincs vendég előbb zárnak, ez azért érdekes, hogy egy szolgáltató egy hasraütéssel kitalálja, hogy na akkor most zárunk, és kész. Nem tudom mit kaptunk volna minőségben ha mégis itt tudtunk volna maradni, de gyanus, hogy nem volt semmilyen rendezvény, pedig az aznapi majd 100 km-es hazafelé utunkon nem találtunk olyan normális éttermet ahol épp ne tartottak volna esküvői vagy más összejövetelt. Lehet mások tudják amit mi nem tudtunk meg.
Visszatérő vendégek voltunk sok évig. A személyzet kedves, előzékeny.A gyermekekre odafigyelnek, kifestőt, ceruzákat hoztak. Ám az ételek minősége romlott. Mikor utoljára voltunk április végén, az ételek nagyon el voltak sózva, a hús mócsingos volt, az ételadagok pedig nagyon kicsik voltak..
Először jártunk szimpatikus volt a hely , de mikor 10 perc különbséggel hozták a menüket eléggé furáltuk a férjemmel és a lányommal , a desszertre 3 percet sem kelett várnunk hozzáteszem h nem fagyit kertünk hanem forró rétes meg láva süti , de csak ezután jött a java hétfőn ami velünk történt mindhárman betegek lettünk kivéve a kisebb lányt aki itthon maradt és a legkisebb gyereket aki velünk volt de ő nem evett semmiből . Kajára nem tudunk nézni
Sajnos ide kellett jönni,mert egy héttel a ballagás előtt máshol nem volt hely! Ez már gyanús lehetett volna! Voltunk anyuval itt,akkor a névnapját ünnepeltünk,nagyon sokat kellett várni,de mivel rég volt és máshol nem volt hely,ezért adtunk még egy esélyt az étteremnek! Hát szégyellem magam a család nevében,hogy egy ilyen koszos,retro étterembe kellett jönni!
1181Budapest, Dobozi u. 70.
06 30 143 1555
Szolgáltatások
csoportokat szívesen fogad rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége