Hai Nam Pho Bistro Budapest

3,5Kiszolgálás
3,3Hangulat
4Ár / érték
3,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Corso Hotel Pécs - Szilveszter
Corso Hotel Pécs
Hotel Forrás Zalakaros - Téli Pihenés Zalakaroson!
Hotel Forrás Zalakaros
21.093 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Art Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Art Hotel Szeged
34.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Hai Nam Pho Bistro Budapest vélemények

2017. szeptember 25.barátokkal járt itt
A gyorsbüféhez képest itt étlapról lehet rendelni és pincérek szolgálnak ki. A választék nem nagy, és szerintem az ételek minősége sem kiemelkedő. A tavaszi tekercs nagyon kicsi, a neve szerint paradicsomszószos tofu valami lében ázó, összeesett tofumaradvány volt. A köretet külön kell kérni - és fizetni, ami a köret mérete miatt megint csak egy picit bosszantó.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 673 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
2017. március 15.a párjával járt itt
Keresgéltünk a neten egy jó vietnámi pho levesezőt, a helyről olvastunk hideget-meleget (Világevő gasztroblogger kb. a mennyekbe emelte, ezzel szemben írtak valami közegészségügyi bezárásról is, ami nem is úgy volt, vagy mégis, de nem is), gondoltuk, a legjobb, ha kipróbáljuk. A pho levesük valóban szenzációs, Magyarországon nem ettem ennél jobbat.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2013. november 1.családjával járt itt
Lehet, hogy unalmas, de ismét a DG Street food kiadványára kell hivatkoznom, ugyanis, ezt a tippet is onnan kaptam, az új slágerétel, a PHO legjobb budapesti helyeinek toplistájából. S ezeket a listákat nagyon komolyan veszem, ritkán csalódtam. Módszeresen felkeresek minden javasolt helyet.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2021. szeptember 8.egyedül járt itt
Valamikor imádtam ezt a helyet, ez volt egykor talán az első és tartósan kedvenc vietnami éttermem, többször elzarándokoltam ide, vendégeket is hívtam, és egyszer még az osztálytalálkozómat is ide szerveztem, annyira jó volt. De ma már. . .
Hai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étlap/itallapHai Nam Pho Bistro Budapest - Étlap/itallapHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - EgyébHai Nam Pho Bistro Budapest - BelsőHai Nam Pho Bistro Budapest - EgyébHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Külső képHai Nam Pho Bistro Budapest - EgyébHai Nam Pho Bistro Budapest - BelsőHai Nam Pho Bistro Budapest - BelsőHai Nam Pho Bistro Budapest - BelsőHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - BelsőHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - MosdóHai Nam Pho Bistro Budapest - MosdóHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - BelsőHai Nam Pho Bistro Budapest - EgyébHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Étel/italHai Nam Pho Bistro Budapest - Külső kép
Még több kép (26 db) >>
Gyenge 2022. december 10.egyedül járt itt
Most olyan igen bután nézek ki a fejemből, egyszerűen nem értem, hogy ki volt az a korszakos zseni, aki ezt a két éttermet összevonta, és miért? Mióta ismerem ezt a két helyet, úgy tudom, hogy köztudott, hogy két, azaz kettő vietnami étterem van ugyanazon a címen, a Hai Nam Pho (a jobbik) és a Pho 36, (a gyengébb).
Még több kép (26 db) >>
Gyenge 2014. március 27.a párjával járt itt
Aki keleti levesre vágyik gigantikus adagban, annak merem ajánlani. . . bár mi pont nem erre a részére voltunk kíváncsiak.
Ha nem a leves miatt mész oda, márciusban nincs az az érzésem, h frissen készült dolgokat tálalnak elém, ráadásul elég kemény ára is van!
Hirtelen sokan jönnek, és az asztal már nem csak a tietek, ami nem éppen romantikus vagy meghitt.
De van étlap és kedves kiszolgálás.