Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Érdemes követni a honlapjukon a heti menüt, amelyet hétfőn mindig elérhetővé tesznek. Azon ritkaságszámba menő éttermek közé tartoznak, akiknek még van saját weboldaluk, nem a facebook az egyedüli elérhetőségük. A napi menü 2 fogásból áll, 1500 Ft-ba kerül, és jár mellé egy pohár házi szörp is (körte, bodza, málna). A 2 fogás közül az egyik mindig valami halas étel, vagy egy tartalmas halleves, lazább 2. fogással vagy desszerttel, vagy a főételt készítik hazai édesvízi halból. Itt a kínálat igazán szerteágazó, újragondolták már a klasszikus magyaros ételeket is hús helyett halból vagy nemzetközi fogásokat dobják fel így, hallal. Ottjártamkor füstölt kolbászos lencseleves volt az indítás, nagy tányér, erősen, karakteresen fűszerezett, jól elkészített. A főfogás roston sült rozmaringos amur szelet zöldsalátával, steak burgonyával, paradicsom salsával. Én még életemben nem ettem még amurt, ízletes volt, jól elkészítve. Az adag zóna méretű volt, 2 kisebb szelet, a burgonya mirelitnek tűnt, de korrekt, jól elkészítve. A salsa kitűnő! Bár az étlapon filéként szerepelt a hal, én azért találtam benne szálkát jócskán. Az étel gyorsan érkezett, pedig szinte telt ház volt. A magyar vendégek többsége szintén menüzött, a külföldiek étlapról választottak, amelyből szintén számos izgalmas fogást lehet választani. Előételek 1500-1600 Ft-ért, főételek 2-4000 Ft között, harcsa, ponty, tokhal, pisztráng, amur halakkal. 2 féle gyerekmenü, 2 desszert. A táblán a napi ajánlatban további aktuális ajánlat. A helyszín központi a Blaha közelében, de csendes mellékutcában. 2 szinten kb. tucatnyi asztal található. Kedves, pörgős személyzet. Nincs légkondi. Bankkártyával lehet fizetni.