Amennyiben Ön egy hangulatos, eldugott zugot keres, és meghitt, családias légkörben, szívesen elfogyasztana néhány igazán házias, ízletes fogást, a Harapó Mókus Vendéglő a tökéletes választás. Harapjon be hozzánk! Várjuk sok szeretettel!
Szülinapot ünnepeltünk itt, a rengeteg finom étel közül alig tudtunk választani, ízelítőként kacsa salátát (nagyon érdekes volt a kacsamell tökmaggal), sajt-kelyhet (fűszerezése hibátlan volt), és konyakos libamáj-trüffelt ettünk. A libamáj pástétom mandulába forgatva hihetetlen finom volt.
Én főételnek hízott libamájat ettem (féltem hogy friss lesz-e de nagyon is az volt), párom cukkinis borzaskát evett, mindketten csak hümmögtünk nem találtunk szavakat olyan finom volt. Még a köret is nagy figyelmet kapott a szakácstól, a szimpla krumplipüré is nagyon jó volt, a petrezselymes pirított burgonya is pont jól meg volt pirítva, ez pluszt adott a krumplinak. Egyébként rendes nagy adagokat kaptunk, az ételek pedig ízlésesen voltak díszítve. Legalább 20 vendég volt rajtunk kívül, mégis a rendelésünk után kb. 15-20 percet vártunk az ízelítőkre, utána pedig 5 percet a főételre, és a kiszolgálás is kedves, profi, figyelmes volt. Az ár-érték arányra se lehet panaszkodni. Kegyetlen ízorgia volt! Az ízek harmóniája volt a legjobb, én ilyen jót még nem ettem! A [. . . ] ELBÚJHAT a mókus árnyékában! [moderálva - a szerk. ]
Többszöri pozitív tapasztalatunk alapján választottuk a helyet esküvőnk színhelyéül. Gyakorlatilag a mai napig hálálkodnak a rokonok, hogy megismertettük őket az étteremmel. Nagyon udvarias, de nem tolakodó kiszolgálással, extra finom ételekkel tették szebbé ezt a gyönyörű napunkat.
Barátainkkal vasárnap ültünk be egy késői ebédre az étterembe, mivel nincs messze tőlünk, és jókat olvastunk róla itt, ezen az oldalon. Az interneten foglaltunk időpontot, hogy biztosan legyen asztalunk, rögtön jött is a visszaigazolás emailben. Az étterem nem túl nagy, de kellemes zene szól, és családias a hangulat.
2-4 embernek tökéletes választás. A kiszolgálás kedves és udvarias volt, az ételek nagyon finomak voltak, 3-3 fogást ettünk mindannyian. A desszerteket külön kiemelném szinte mindegyiket megkóstoltuk, és átlagon felülinek találtuk! A "hamis túrógombóc" isteni volt, és könnyű citromos ízű, akár csak a barátnőm által választott "házi citromos parfé"! Egyetlen meglepetést a pikáns jérceleves okozta, mert nem számítottunk rá az elnevezés alapján, hogy keleties ízvilágú lesz. Ettől függetlenül az is nagyon finom volt, biztosan visszajövünk máskor is!
A Harapó Mókus sajnos valóban eldugott helyen van, mi is csak véletlenül bukkantunk rá. Születésnapot tartottunk az étteremben, kedves, családias környezetben. Ottjártunkkor teltház volt, így elég sokat kellett várnunk a rendelésünkre, de beszélgetéssel elütöttük az időt. Az ételek nagyon finomak voltak és az adagokra sem lehetett egy szavunk sem.
A felszolgálók udvariasak, kedvesek, és rengeteg munkájuk és a nagy pörgés ellenére is annyi időt fordítottak ránk, amennyit csak tudtak. Készségesen csináltak a családról több közös fényképet is, végig mosolyogtak, jókedvűek voltak. Köszönjük szépen!
Ezen a helyen kértem meg a párom kezét. Az étterem kinézete igényes, otthonos és a környékből abszolút nem gondolná az ember hogy ilyen étterem lapul ott. A személyzet maximálisan profi és kedves volt. Mindent megtettek hogy a lehető legjobb élménnyel távozzunk és eszünkbe se jusson más étterem ezek után.
Rendszeres visszajárók vagyunk. Nagyon magas szinvonalú a kinálat az ételek nagyon jóizüek,az adagok megfelelők, a személyzet kiemelkedően kedves és szolgálatkész. Ötletesek az újabb és újabb invitálások,nagyszerü a lebonyolitásuk is. Sokkal de sokkal komolyabb értékelést érdemelne!
Sokszor jártam már a Harapó Mókusban, és egyszer sem bántam meg, sőt! Az tetszik igazán ebben az étteremben, hogy mikor belépek, mindig azt érzem, hogy milyen otthonos hangulata van és e mellett az étlap milyen különleges ételeket vonultat fel. Mindig finom- és bőségeset ételadagot ettünk, és ezek után is vissza fogunk térni. Köszönjük!
Én rosszul választottam az ételnél, nem az én ízvilágomnak való volt, de a kiszolgálás, a kedvesség és az udvariasság mindenért kárpótolt. Viszont az ételek mind finomak, csak én nem szeretem az új ízeket. Normál árkategóriájú. A hátránya, hogy eldugott helyen van, főleg az étterem minőségéhez képest.