Jamie Oliver's Italian Budapest

4,1Kiszolgálás
4,1Hangulat
3,5Ár / érték
4,2Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Puchner Kastélyszálló Bikal

Jamie Oliver's Italian Budapest vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. június 24.barátokkal járt itt
Barátnőimmel hallotuk, hogy megnyitott Jamie étterme Budapesten, így gondoltuk, hogy muszáj kipróbálnunk, hisz nagy rajongói vagyunk az ő általa képviselt gasztronómiának. Olvastuk viszont, hogy csak 3 hónapra előre lehet asztalt foglalni, de az étterem 30% a beeső vendégekből van, így gondoltuk megnézzük, hátha szerencsénk lesz.
Jamie Oliver's Italian Budapest - Étel/italJamie Oliver's Italian Budapest - Étel/italJamie Oliver's Italian Budapest - Étel/italJamie Oliver's Italian Budapest - MosdóJamie Oliver's Italian Budapest - Külső képJamie Oliver's Italian Budapest - Étlap/itallapJamie Oliver's Italian Budapest - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>