Nyitás napján jártunk itt a barátnőmmel. Nem foglaltunk előre helyet, csak úgy beestünk. Szerencsénkre pont a teraszon találtunk egy üres asztalt. Maga az étterem trendi, modern, dizájnos, vagány hely. Már az első napon is nagy volt a nyüzsgés. A pincérek még rutintalanul szaladgáltak, de ettől függetlenül nagyon hangulatos az üzlet.
Nem voltunk igazából éhesek, inkább csak kóstólgatni jöttünk. Előételnek egy Margherita pizzát kértünk (1. 880. -Ft), ami nem volt túl nagy adag. A tészta és a paradicsom szósz isteni volt, de a sajtot kisajnálták belőle. Főétel: Ceasar saláta hidegen füstölt lazaccal. A saláta összetevői (jégsaláta, radiccio) számomra kissé idegenek voltak ahhoz képest, amire számítottam. A dresszing pedig (valami ecetes izé) kifejezetten nem odaillő volt. Viszont a lazac! . . . hmmm. . . az csillagos ötös. Puha, szaftos, ízletes. Desszert: három félét megkóstóltunk. 1. Brownie vanilia fagyival. Átlagos volt. 2. Polenta torta. Finom volt, de inkább egy jó háziasszony sütijére emlékeztetett. 3. Pavlova krém desszert. Na ez igen! Látványos, friss, finom. Kitűnő volt. Ajánlom mindenkinek. Köszönjük szépen, jövünk még!