Ezt az éttermet már innen néztem ki, házassági évfordulóra kerestem egy jó helyet. Sikerült. Valóban remek hely. Ugyan a fő út mellett helyezkedik el, de van privát parkoló, kellemes terasz helyiség, gyerekeknek játszósarok. Bent is hangulatos az összkép, ráadásul annak ellenére, hogy elég meleg volt kint, a klíma kellemesre volt beállítva.
Nagyon finomakat ettünk, életemben nem ettem ilyen finom rákos rizottót, ami igazából inkább rizs volt, mivel úgy tudom, hogy az igazi rizottó kissé folyós, mázgás állagú, ennek ellenére isteni volt és nem 4-5 rák volt benne, hanem telis-tele. Az adagok meg akkorák, hogy szinte mindenki kénytelen csomagoltatni otthonra. Azóta rendeltünk tőlük pizzát is, attól nem voltam elájulva, kissé száraz a tésztája, lehet, hogy csak túlsütötték. . .
Mikor beléptünk az étterem ajtaján már "megfogott". Nagyon hangulatos,kellemesen eltudja a vendég tölteni az idejét. Nagyon figyelmes a személyzet,nekem személy szerint nagyon fontos hogy mosolyogjanak,ne kelljen órákat várni,segítőkész legyen a személyzet bármi kérdésünk legyen és itt tényleg ilyenek!
Szuper hely, nagy kedvenc! Még soha nem csalódtunk! Már nagyon sokszor rendeltünk házhoz tőlük, de most végre személyesen is ellátogattunk a Joe Bácsi-ba. Kedves, mosolygós, figyelmes személyzet, kellemes környezet és nem utolsósorban szuper konyha! Aki nem tud választani az étlapról, ajánlom a Zoral szűzpecsenyéjét és desszertnek a Bigyót! Mennyei! :)
Számomra ŐK az eddig legjobb éttermem ahol már jártam. Sosem csalódtam még. Mindig megbízhatóan finom és nagy adagokat raknak elém. Lakhelyemtől messzebb esik /50km/, de évente 6-8 alkalommal itt étkezem, mert még nem találtam meg a legyőzőjét. :-) Ha jól láttam (2013. nov) bővül terasz résszel. Ez nagy pozitívum, én már nagyon várom. Mindenkinek ajánlom, helyet érdemes előre foglaltatni telefonon.
Már többször jártunk náluk és mindig nagyon meg voltunk elégedve! Az ételek ízletesek és frissek! Nagy adagokat adnak és szépen is van tálalva! Nemrég bővítették is az éttermet terasszal ami jövő nyáron biztosan nagyon szuper lesz! Az érdekességük hogy mindig van szezonális kínálatuk is!
(pl: Márton napi liba finomságok, Helloween -kor különböző tök ételek) Tehát bármikor is térsz be mindig találsz valami újdonságot! Lehet akár melyik évszak! Hírlevélre is fel vagyunk iratkozva így értesülünk az éppen aktuális finomságokról! Nem utolsó sorban a karácsonyi halászlét is meg lehet rendelni (legalább is tavaly még lehetett. . . ) Mi visszatérő elégedett kuncsaftjaik vagyunk, ezt bátran állíthatom! Már sokszor voltunk náluk és egyszer sem csalódtunk! A pincérek gyorsak és kedvesek már többször is segítettek a választásban, mert nem könnyű a folytonosan új ételek miatt!
Nagyon kellemes családias hely. Közel van hozzánk és az ételek magukért beszélnek. A kiszolgálás színvonalas. Remek íz hatások. Desszertek nagy választéka. Ha házhoz rendelsz hamar, kiszállítják és még meleg. Rengeteg kedvezmény főleg hétköznap délután. Ha 3000 Ft fellett rendelsz ajándék üditő. A Pizzákból mindenki tud választani kedve szerint.
ez a hely ugyancsak kicsi de nagyon kellemes. remek a konyhälyuk es nagyon jo a ki szolgälas is. Budapest egy nagy ki hiväs minden eteremnek, hiszen orjäsi a konkurencia, mär sok tulajdonosa volt az eteremnek, de az a kett fiatal uriember meg lepö dolgott csinält, mär több mint 12 eve muködnek jol, es az etermet egy nagyon szinvonalas igenyes helye varäzsoltäk.
Mär ezert is nagyon tisztelem öket, es nem ell fogult vagyok, hanem tudom es lättam hogy miböl lettek. finom a konyhälyuk es böseges szinvonalas a kiszolgälas es rendkivül figyelnek minden kedves vendeg igenyere. Hät azt hisszem minden tisztelet a etereme. udvözlet. . sziszi pedig a tävolsag Ausztria Baden.