Családommal ültünk be a rendkívül jó helyen lévő, modern étterembe. Tavaly már jártam itt Párommal, de most visszahúztak a jó élmények. Rutinosan adtam le a rendelést az asztalba integrált touchpad-os képernyőn. A szülők csak úgy pislogtak, hogy épp mi történik, vicces volt a helyzet. A szürkemarha sajtburger rendkívül ízletes volt.
Steak burgonyával kértük, alig bírtunk az adagokkal, mindenki jól lakott. A kiszolgálás gyors és udvarias, a hely hangulata nem a megszokott, de nagyon jó.
Budapesten a környéken járva kerestem a legközelebbi, ugyanakkor legjobbnak értékelt éttermet ebédelési szándékkal. A kritériumoknak a Kajahu felelt meg legjobban. Még 12 óra előtt odaértem, amikor még teljesen üres volt az étterem. A felszolgáló hölgynél érdeklődtem, hogy hogy működik az étterem, hova lehet ülni.
A pincérlány kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és segített a informatikai és képernyős rendelésben, illetve ajánlott is ételt. A szolgáltatás tényleg azt nyújtotta, ahogy hirdeti magát: gyorsan hozták ki a rendelést és a fizetési igényem jelzése is csak egy gombnyomást jelentett. A felszolgált ételen érződött a minőségi alapanyag, a tálalás is ínycsiklandozó volt. Minden tetszett, különösen a gyereksarok és a képernyőbe épített filmnézési lehetőség is. Mivel magam autista gyermeket nevelek, nagyon hasznosnak találom ezt a fajta kiszolgálást a vizuális megjelenítéssel, hiszen ez nagyon segít nekik. De ugyanígy segíthet az egyéb kommunikációs problémákkal rendelkező más embereknek is. Gratulálok az innovatív kezdeményezéshez!
Egy jó hamburgerre vágytunk, így akadtunk rá erre a trendi kis helyre. A design jól átgondolt, minimál, mégis barátságos. Nagyon tetszett, hogy a rendelést az asztal lapjába épített kis monitoron keresztül lehetett leadni. Ez nekem nagyon praktikus, mivel nehezen választok ételt, ennek a megoldásnak köszönhetően viszont kényelmesen átnézhettem az étlapot, nem sürgetett a pincér.
Én sajtburgert választottam, a párom pedig 4 mini hamburgerből álló válogatást. Az ételek isteni finomak voltak! Minden friss, minőségi alapanyagból készült. Nagyon szimpatikus, hogy az étterem egészséges, diétába is beilleszthető ételeket is kínál. A piactér szintén jó ötlet! Friss zöldségeket, gyümölcsöt, húsokat lehet vásárolni, de a kínálatban az olyan egészséges termékek is megtalálhatóak, mint a rizstej. Az egész étterem tulajdonképpen egy közösségi tér, lehet például chatelni a többi vendéggel. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi még biztosan visszatérünk!
Véleményem szerint nagyon szuper ez az étterem. Lehet, hogy az újdonság ereje hatott így rám, de hatott. A helyiség modern, minimalista, tágas, világos és tiszta. A touch pad segítségével kell az asztalba beépített monitoron kiválasztani az ételt és italt, amelyet megrendelést követően a felszolgáló kihoz, így nincs gyorsétterem jellege.
Van idő böngészni az egyszerű felületen, nem toporog a pincér, hogy sikerült-e választanunk. Gyerekbarát hely, az ételek frissek és ízletesek voltak. A gyerekek is leköthetőek a beépített alkalmazásokkal (rajzfilmek, kvíz kérdések)- nem mondom, hogy teljes egészében egyet értek vele, de jól esett úgy ebédelni, hogy nem nyaggatnak közben. Nagyon tetszett a chat alkalmazás, amellyel az étteremben tetszőlegesen kiválasztható az a személy akivel privátban chatelni szeretnénk. Családon belül használtuk is. Tetszett a bevásárló szolgáltatás, amely zöldség, gyümölcs, tejtermékekre terjedt ki (talán hús is), amelyet összeválogathatunk és az étkezés végén megkapunk (ezt nem próbáltak, ez csak opció volt). Tetszett, hogy a saját rendelés fizethető külön is, de akár az egész asztal együtt, ennek nagyobb társaságnál lehet jelentősége, amikor az utolsó személy ott marad a jóval magasabb számlával, mint amit fogyasztott a (gondolom ismerős. . . ). :-)