30-ra jönnek az asztal "foglalós" vendégei, én addigra bőven végezni fogok. Az étlapon magyaros ételek és a régi menzás fogások újraértelmezései mellett mindig van egy heti menü is, most húsvéti hangulatban. Én ebből választok, spenótos bárányraguleves csicseriborsóval (1090 Ft), majd burrata zöldspárgával és szárított paradicsommal (1990 Ft). Italként a szörpök közül a csipkebogyót választom (450 Ft/3 dl), de van bodza, málna és limonádé is 3 vagy 5 dl-es kiszerelésben. A leves pár perc múlva forrón és gazdagon érkezik. Öblös mély tányérban, bőséges levesbetéttel. A bárányhús puha, omlós, ízletes, sovány színhús az egész. A spenót csak annyira van megfőzve, hogy a levelek egyben maradtak, de méhis könnyen haraphatóak. A csicseriborsó sincs szétfőzve, jól illik az íze a többi hozzávalóhoz. Néhány kocka cukkini és póréhagyma is van a levesben. A fúszerek közül a tárkonyt lehet kiérezni, de csak finoman, nem nyomja el a többi ízt. A 2. fogásom valójában egy előétel. Ez is gyorsan érkezett. A burrata egy olasz étel, leegyszerűsítve mozzarella sajtból készült kis batyuba töltött tejszín. A burratat hidegen szervírozzák, főtt zöld spárgával és sült szárított paradicsommal. A paradicsomból egy picit többbet is meg tudtam volna enni, nagyon ízletes volt. A burrata egy kissé steril, egyszerű ízvilág, én megborsoztam egy csipetnyit, szerintem az javított rajta. A zöld spárga roppanós, de egyúttal megfelelően átfőtt is volt, éppen jó. Összességében az ételek nagyon finomak voltak, a leveshez kínált fehér házikenyér is. A pincérek folyamatosan jönnek-mennek, nagy a forgalom, nagy a pörgés, de mindig figyelnek, észrevesznek, odajönnek és kedvesek. Borravalóval együtt 4ezer Ft-ot fizettem, szerintem korrekt ár. Az étteremről még annyit, hogy romantikus estékra, randihelyszínként nem javaslom, mert folyamatosan nagy a zaj, a morajlás a sok vendég miatt, az asztalok közel vannak egymáshoz, nincsenek intim elkülönülő boxok vagy asztalok. Magyarok és külföldiek, fiatalok és idősek is voltak, családosak babakocsival is, szóval nagyon vegyes volt a vendégkör. Jó időben a nagy teraszon kinn is lehet étkezni.