Véletlenül tértünk be barátaimmal a Mezcal teraszára, hogy együnk valamit. Félve, mivel egyikünk se ismerte a mexikói konyhát, de hamar iránymutatást kaptunk a pincértől, hogy mit vacsorázzunk. Az, hogy bátran és tudatosan ajánlott megkönnyítette a dolgunkat. Az ételek kitűnőek, a felszolgálás közvetlen és szórakoztató.
Azt kaptuk amit úgy gondolom egy étteremben kapni kell. Teli hasat, és szórakoztatást, és hangulatot. Köszönjük. (A parasztos fajita,meg már tudjuk mitől parasztos. :)) ) GRACIAS.
Hirtelen jött és megvett kedvezmény bónuszunkkal felfegyverkezve mentünk a Mezcalba. Párom spanyol lévén elég nagyok voltak az elvárások, de elégedetten és egy jó kiadós steakkel nehezebben távozott. Szerinte ez volt az eddigi legjobb mexikói étterem Budapesten, ahol volt.
A dekoráció ízléses és kellemes, a zene számomra hangulatos volt, páromnak úgy hatott, mintha nekem magyar folk slágereket kéne hallgatnom (tehát nem jól), de ez legyen a legnagyobb baj :) Finom és laktató ételek, étvágygerjesztő tálalás, kedves és közvetlen pincér. A mosdó tiszta és igényes, rendesen felszerelt. Kellemes hőmérséklet, nem fagyasztós légkondi. A környezet pedig kellemes belvárosi sétálóutcás. Árban kicsit nekünk húzós lenne, de egy kis kedvezménnyel még belefér. Ajánlom!
Több ételt is megkóstoltunk és mindegyik ízlett. Az adagok bőségesek voltak még otthonra is jutott vacsira. Annyira jóllaktunk a főétellel, hogy a kinézett desszertre már nem került sor. A kiszolgálás is megfelelő volt, a pincérek készségesen elmagyarázták az ételeket.