Felszolgálók kedvesek, udvariasak, hamar hozzák, amit rendelsz. Én a párommal húsvét vasárnap voltam, kábé félig tele volt a hely, amúgy minden nap 23h-ig van nyitva, fejenként egységesen 4990 ft az ára, ami korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz (ital esetében ez az ásványvízre, üdítőre, borra vonatkozik). Ha rendelsz italt, fél litert hoznak kis kancsóban. Engem meglepett, hogy mennyire "mongol": volt lóhús, muflon, tejes gida, kecske, bárány stb. . plusz szárnyasok, disznó. A kedvencem a sültpaprika-krémes oldalas volt :D Volt többféle készétel, pácolt húsok és grillsajt- és zöldség, amiket ott helyben sütöttek meg, elég hamar, 10 percet sem vártam. Volt még tatár bifsztek is kis pohárkában, többféle leves, pl. kukoricakrém leves, tárkonyos bárányleves; a köretek klasszikus és mongol egyaránt, mint pl. a zöldséges rizs. Ez nagyon finom volt! Kellemesen fűszeresek az ételek, a csípős ritka, de az erőspistához képest gyenge (ez persze nem baj :D). Voltak még sajtok gyümölccsel és remek desszertek, pl. profiterol, csokis, diós és kókuszos sütik (ezeken nem annyira mongolok, de jók :D). Társaságnak, céges bulira, pároknak, akár családoknak is ajánlom! Alkalomból vagy csak úgy, de mindenképpen különleges élmény lesz!