Az idei első kánikula idején, még márciusban jártam a Náncsi néniben. Évekkel ezelőtt jrátam itt utoljára, jó emlékeim voltak. Hát ennek ezennel vége. A hús rágós, a kisszolgálás flegma, a túrógombóc pedig kemény volt, mint a kő és ráadásul még mindig azon az ócska murván kell járkálni, amit húsz évvel ezelőtt szétszórtak a kertben.
Viszonylag kiesik a város központjától, így ide elmenni mindig tervezést igényel, nem csak gondol egyet és beugrik enni. Mi jó pár éve voltunk itt utoljára, akkor még csak asztalfoglalással jutottunk be, így foglaltunk most is. Azt a színvonalat vártam, mint akkor, de szinte semmi nincs a régi érzésből.
Az ételek középszerűek, a légkör megkopott. Hiányzik az "aha-érzés" a helyből, ami régen meg volt. Nem fogunk vissza vágyakozni, nincs miért. Ilyen vacsorát a város közepén, közepes színvonalú helyen is simán kapunk bármikor.
18 eve elek külföldön, s azelött nagyon szerettem a Nancsi nenit. 24 evvel ezelött jartam ott, s igazi kultikus-hely volt. Volt. Mult heten Budapesten jartam a fiammal, s elmentünk oda enni. Melysegesen csalodas volt! Ez a Nancsi neni mar nem az a Nancsi neni! A regi etelek mar nagy reszben nincsenek az etlapon (amely amugyis hatranyara valtozott meg).
A felszolgalok sem a regiek, enyhen szolva nem a non plus ultra. Este hatra mentünk, kb. 3/4 oraig tartozkodtunk ott, s az etterem 90%-a üres volt. Ilyesmi regen, abban az oraban nem fordulhatott volna elö ! Napokkal elötte kellett asztalt foglalni, most meg kongott az üressegtöl. Nem tudom, hogy mi az igazi ok, mert oriasi potencia rejlik az etteremben, esetleg egy uj felszolgaloi gardaval. Plane egy idösebb, testes, magas ferfi volt nagyon flegma. Sajnalom, mert nagyon vartuk a latogatast. Nem tudom, meger-e meg egy probat. . .
Az előző látogatás után ez egy katasztrófa volt! A flegma és nagyon laza felszolgálók még mindíg ott dolgoznak sajna! ( utálom ha a vállam simogatja! ) A rendelés felvétele és teljesítése okoz némi káoszt náluk! Az ételekről ne kérdezz, csak rendelj és fizess szó nélkül. Szóval bunkók a felszolgálók.
A hely bent iszonyúan kényelmetlen és szűkös! Az báránycsülök mellé kirakott kissé hiányos fél sült fokhagyma inkább nézett ki a kukából, mint a sütőből. :-( Sajnos a bárányt nagyon szeretem, csak ez miatt megyek oda néha. De most nagyon elment a kedvem tőle.
Kedves Mindenki ! Életem legnagyobb csalódása volt , amikor megrendeltem 2 adag töltött káposztát , és egy adag Tunkedlit közel 12. 000 Ft összegben ! A töltött káposzta kifejezetten rossz ízű , enyhén kesernyés . Ezenkívül a töltelék íztelen , 70-30 százalék arányban volt a rizs meg a darálthús !
A Tunkedli tele volt hagyma héjjal ( mondjuk ez legalább ehető volt ) ! Többször ettem már az étteremben , soha ilyen csalódást eddig nem tapasztaltam ! Azonban ez annyira felháborítónak találtam , hogy mindkét adag töltött káposztát kidobtam ! Egy egyszerű kifőzdében jobbat kaptam volna ennek az árnak a töredékéért ! Így kell elveszíteni egy hűséges vendéget ! Megígérem , hogy innentől kezdve minden fórumon ahol csak tudom el fogom mondani ezt a rossz élményt , és soha többet nem látogatom meg az éttermüket ! Szerencsére a karácsonyomat nem rontotta el ez a rossz élmény , de aki ezt a sz@rt főzte szégyellje el magát ! ! !
Szörnyű 2013. november 6., üzleti partnerrel járt itt
10 éve jártam erre a helyre, kedveltem a családias légkört. Ma este számomra fontos üzleti partnereket vittem, akikkel kellemesen vacsoraztunk és bort ittunk. Az étterem 10 óra körül kiürült, amikor a pincérek elkezdték felrakni az asztalokat és leszedni az asztalokat, ami még rendben lenne.
Azonbn elkezdték leszedni a mi asztalunkat is, 10:30 után , így rendeltem még egy üveg bort, majd 11 óralor hozták a szamlát és kértem még egy utolsó üveggel. Ezt már nem kaptuk meg, közben záróra lett. Sofőrszolgálat 12:00 órakor jött, addig még fogyasztottunk volna. 11:30 órakor kiraktak minket, 1 perccel utána mindenki hazament, pincérek az étterem előtti parkolókat foglalták. TÖBBET NEM JÖVÖK. Elmegyek Solymárra az ARANY KORONÁBA ahol a vendég még "vendég".