Abszolút az ittjartam. hu véleménye alapján keveredtem ide. Álltam egy ismeretlen helyen Kispesten, tanácsot kértem a telefonomtól, és bedobta a környék ajánlatait, első helyen egy pocsék referenciával rendelkező valamit, de a második ez volt és jó helyre is vezetett. A Nótafa nyilván régi intézmény, láthatóan múltja van az értékelők szemszögéből is.
Méltán. Csak a kerthelyiség üzemel, de nem is baj, kellemesem el lehet üldögélni a vadgesztenyefák, pontosabban bokrétafák sűrű lombjai alatt. Még a forgalmas út porát-zaját is némileg kiszűri. 12 körül érkeztem, akkor nyit, és éppen szállingóztak a vendégek. Meglepőn széles a választék az étlap alapján. Magyaros típusú ételek, de elég sokféle. Egy csésze erőlevessel kezdtem tojással, mondjuk a tojás megfelelő időben és hőmérsékleten beleejtve nem igazán sikerült, de azért jól esett nagyon. Békacombot ritkán eszem, mert ritkán van, itt meg volt, ezt kértem hát rántva, tartárral. Remeknagy adag sikeredett, kis csonttányért is kaptam, szorgalmasan pakoltam is rá a leszopogatott pici csontokat. A vegyesköret is jó ötlet volt, a rizs egy kicsit jobb volt, mint a sültkrumpli. De ne keressünk kifogásokat, úgy jó ez a hely, ahogy van. Talán adhattak volna egy-két szalvétával többet. Így, hogy az ember kis csontokkal maszatol, ragad a keze, meg bajusza, szakálla is van, azért egy kicsit többet kell papírfélét is használnia. A WC egyébként makulátlan, szépen rendbentartott. A kiszolgálás figyelmes, nem hagy kívánnivalót maga után. Összességében meg voltam elégedve.
Kicsit retro étterem. Minden tekintettben. A berendezés, a boxok, a kerthelyiség kinézete nyáron, a kockás abrosz. De retro érzést keltenek bennem a pincérek is. Nem baj az ha valami nem trendi. . . . . Ez az étterem, annak ellenére hogy ütött kopott, tiszta. Az adagok óriásiak, az ételek finomak.
A kiszolgálás rendben van, a megrendelt menü nagyon hamar az asztalra kerül. Az árak sincsenek elszállva. Sokszor jut eszünkbe ez az étterem, ha valahol enni akarunk, amikor nincs kedvünk főzni. . . . Mi szeretjük. Aki betér ide, hagyományos konyhára számítson. Ha valaki ételallergiás, alternatívan táplálkozik, lehet hogy nehezebben talál magának valót.
Teljesen elfogadható minden szempontból, de semmi különös. Az adagok hatalmasak, de egyik étel sem volt " tökéletes ". Szokatlan a mai világban, hogy nem lehet kártyával fizetni. A kiszolgálás gyors, jó színvonalú, az ár-érték arány megfelelő.
Ha arra járok meg fogok állni ebédelni vagy vacsorázni,de külön, célzott programként nem veszem számításba.
A környéken volt dolgunk és megpróbáltunk bejutni a felkapott vendéglőbe. A kedves felszolgálok kerítettek nekünk egy kis asztalt és megkóstolhattuk finom, kiadós ételeiket. A felszolgálók kedvesek, közvetlenek voltak, de nem igazán figyeltek a vendégek rendeléseire. Ezt leszámítva rendben volt minden és hangulatos kerthelyiség is elnyerte a tetszésünket.
Az étterem családias hangulatú, tele hétköznapi emberrel, aki munka után megfáradtan betér egy jó tál ételre mielőtt hazamegy. A konyha magyaros jellegű, a környezet hétköznapi. A kiszolgálás teljesen átlagos, a pincérek barátságosak. AZ árak teljesen arányban állnak az éltelek minőségével, az adagok nagyok.
Nemrég költöztünk az étterem közvetlen közelébe. Aki kispesti (főleg az, aki a Wekerlén lakik), biztosan ismeri a Nótafát. Hangulatos kerthelyiséggel, finom ételekkel, precíz kiszolgálással várnak mindenkit. Jellemző, hogy előre kell foglalni helyet, mert állandóan tele van. . .
Iszonyatosan bőséges adagokat adnak, bár egyes ételekből van kisadag is :-) (Egy kétszemélyes Nótafa-tál szerintem simán jó négy (! ! ) főnek is. ) Szóval: ajánlom őket.
Nagyszerű hely, finom, házias ételekkel, és profi kiszolgálással. Házassági évfordulót ünnepeltünk az étteremben. Mindennel meg voltunk elégedve, nagyszerű estében volt részünk. Az adagok bőségesek, és szó nélkül csomagolják be a megmaradt ételt. A pincérek nagyon kedvesek. A kerthelyiség is nagyon hangulatos.
Senki nem gondolná, hogy ezen a helyen van egy kis étterem, ami bizony lenyűgöző. A barátom hívott meg a számomra addig ismeretlen étterembe. Nagyo kellemes volt a kerthelyiségben ebédelni. A pincérek udvariasak, de nem tolakodóak voltak. Én filézett rántott fogast ettem. Nagyon ízlett. Jó nagy adagot kaptam. Azt gondolom, ide hamarosan a családomat is elviszem.
Kisebbik lányom születésnapját (30)ünnepeltük. Mind az étel mind a kiszolgálás fantasztikus volt! Nagyon meg voltunk elégedve! Hatalmas adagok (a holnapi ebéd is megvan)friss és finom volt minden. A pincér nagyon jópofa,udvarias és gyors volt. Látta,hogy alig tudunk választani a sok finomság közül,végül az ő ajánlatát fogadtuk el(Erdélyi fatányéros). Mindenképpen visszatérünk!
1196Budapest, Ady Endre út 37.
06 1 282 9849
Szolgáltatások