Nótafa Vendéglő Budapest

3,8Kiszolgálás
3,9Hangulat
3,4Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak reggelivel
Hotel Laroba Alsóörs - Laroba Élménynapok
Hotel Laroba Alsóörs

Nótafa Vendéglő Budapest vélemények

Szörnyű 2024. április 27.a párjával járt itt
Nem ajanlom senkinek! Szörnyü a hely. 25-ken vacsoraztunk a páromal. Magyaros kaját szerettem volna enni. Ehetettlen volt a marhapörkölt és a holsten szelet. A számlát kézel irott papirdarabkára kaptuk.Soha többet nem jövünk.
Gyenge 2017. november 19.családjával járt itt
Egy kellemes vacsoràra indultunk a csalàdommal,mivel régebben jàrtunk itt gondoltam miért is ne. Az este végére ràjöttem, hogy azért ne mert:

1. Minimum 3percet vàrtunk mire feltűnt bàrkinek is hogy megérkeztünk heten. 2. 10 percet vàrtunk, hogy egyàltalàn jöjjön egy pincér az asztalhoz.
Átlagos 2024. augusztus 31.barátokkal járt itt
Jó a kaja,csak volt egy barátom aki visszaküldött egy levest,aki nem úgy kérte ahogy kérte.
Kicserélték neki,és ugyan úgy felszámolták amit vissza vittek.
Ja és nem közlik,hogy a szervizdij a számla 10 százaléka már fel van számolva a számlába,így duplán elrakják a jattot.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 45 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Átlagos 2023. július 23.barátokkal járt itt
Ismerős ajánlására látogattuk meg a helyet. Elmondás szerint csúcsszuper, hangulatos, nagyonnagyon. . . Az elmondásból a hangulat valóban meg volt. Kis, eldugott étterem, ahol érdekes módon valahol a Diósárok környékén éreztem magam a budai hegységben. Nagyon jó a kerthelyiség, de a beígért retróhoz nekem hiányzott a beigért kockás abrosz.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 29 városban járt már
Átlagos 2022. augusztus 12.a párjával járt itt
Már jártunk itt régebben és nagyon elégedettek voltunk. Most alapvetően két problémánk volt. Az étterem árai aránytalanul magasak lettek. A felszolgált ételek nem voltak sem rosszak, de különösebben jók sem. Közepesek és frissensültekhez képest kicsit langyosak. Más minden rendben volt, de ezt a két dolgot figyelembe véve valószínűleg többé nem fogjuk felkeresni az éttermet.
Átlagos 2017. november 4.gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemetlen volt, hogy nem fizethettem bankkártyával. 13000-es számla mellett 700 forint borravaló szerintem tisztességes. Ezért a pincér megkérdezhette volna, hogy nem adtam-e véletlenül többet egy ezressel? ! Mert sajnos így történt. Szerintem az árak nagyon magasak. Máshol 30%-al kevesebbet fizettünk, hasonló adagok és minőség mellett.
Átlagos 2017. március 4.gyerekekkel járt itt
A minap voltunk ott feleségemmel és kislányommal, sokszor hallottunk róla - javarészt kedvező dolgokat, hát próbáljuk meg. Az asztalt telefonon foglaltam. Nem vagyok egy mimóza széplélek, de a hang a túlsó oldalon nem volt valami barátságos, oké, manapság mindenki hajt, fáradt, ezt megértem.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
Átlagos 2017. február 25.barátokkal járt itt
Kisebb baráti társasággal ültünk be az étterembe. A hely tele és hangos volt, kicsit szükösen is ültünk, az asztalunk "L" alakba rendezték. Rántott sertésszeletet rendeltem párolt rizzsel. A többiek mást. 12-en voltunk, az ital kihozata után kb. 30-40 percre rá megkaptuk az ételeket, finom, nagy adag , az enyém 2 nagy szelet hússal.
Nótafa Vendéglő Budapest - Étel/ital
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt márNépszerű író - 35 hasznos szavazat
Átlagos 2016. január 14.gyerekekkel járt itt
Nagyon finom volt a vacsora, ezért a három csillag. Viszont ha egy beszélgetős családi találkozót tervezel, mint mi is szerettünk volna, akkor nem jó. Ezért csupán három csillag :). Nagyon sokan voltak, alig hallottuk egymás szavát. A pincérek rohangáltak,kapkodtak, egymással összevitatkoztak. . . jaj, rossz rágondolni.
Átlagos 2014. július 1.a párjával járt itt
Már több mint 40 éve ismerem, szinte semmit sem változott, retro stílus. A belső rész nem túl nagy, de alakítható, a kerthelység viszont méretes, hatalmas fák árnyékában ülhetnek a vendégek. Az ételek jók, a választék nagy, a hangulat családias, kétszer jártam itt, mindkét alkalommal azt tapasztaltam, hogy szinte csak törzsvendégek vannak. Nyáron mindenképp ajánlom. A felszolgálók lazák, nagyon közvetlenek.