Pozsonyi Kisvendéglő Budapest

4,2Ételek / Italok
4,1Hangulat
4,4Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Őszi színkavalkád
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Tavaszi feltöltődés
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
Dráva Hotel Harkány - Senior csomag 65 év felett
Dráva Hotel Harkány
Kérd ajánlatunkat!

Pozsonyi Kisvendéglő Budapest vélemények

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 38 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. július 19.családjával járt itt
Már többször jártunk itt, és mondhatni hogy az egyik kedvenc, nagyon szeretjük. Érdekesen ötvözik a Pozsonyi út elitségét és a hely kockás abroszos asztalait. Nagyon finom házias ízek vannak és az áruk abszolut barátságos. Én már többször ettem pulyka szantorinit, ami juhtúróval van töltve és nagyon ízlett.
32038
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2790 helyen első értékelőNépszerű író - 1402 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32038 feltöltött kép
Átlagos 2016. március 4.barátokkal járt itt
A Pozsonyi kisvendéglő húsz éve még Delikátesz kisvendéglő néven műküdött hasonló étlappal és filozófiával. Közepes szinten megvalósított közkedvelt ételeket kínáltak mindig is, kifejezetten olcsón (azért képesek voltak 1995-ben 100 forintot elkérni egy kis lilahagymára amit a bableveshez kértünk, az már egy tisztes salátaár volt akkoriban), innen adódik népszerűségük is.
Pozsonyi Kisvendéglő Budapest - BelsőPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - BelsőPozsonyi Kisvendéglő Budapest - BelsőPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étel/italPozsonyi Kisvendéglő Budapest - BelsőPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étel/italPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étel/italPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étel/italPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étel/italPozsonyi Kisvendéglő Budapest - BelsőPozsonyi Kisvendéglő Budapest - EgyébPozsonyi Kisvendéglő Budapest - BelsőPozsonyi Kisvendéglő Budapest - EgyébPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapPozsonyi Kisvendéglő Budapest - Külső kép
Még több kép (27 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
2015. szeptember 27.a párjával járt itt
Nem tudom, hová tegyem. Sokszor jártunk a Pozsonyban az évek alatt és hol jó volt, hogy nem jött be. Lehet-e jó helynek nevezni azt, ahol nem egyforma a szint? De ha azt kérdeznétek visszamennék-e, egyértelmű igen lenne a válasz. A pincérek hol kedvesek, hol nem. A kaja -fogásoktól függetlenül- hol nagyon finom, hol ugyanaz az étel pl.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. október 23.barátokkal járt itt
Nagyon szeretem ezt a kisvendéglőt. Igazi kockás abroszos,hangulatos,házi kosztos étterem. Minden van. Régről,az iskolából megszokott ízek mint pl meggyszószos marhahús,nagyon fini.
A felszolgálók előzékenyek,kedvesek. Az adag tényleg igen bőséges és teljesen rendben vannak az árak.
Telefonos foglalás szerintem mindig kell,mert népszerű a hely.
A megmaradt ételek elvihetőek.
2014. május 23.barátokkal járt itt
Telefonon foglaltunk helyet. Megvolt. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt,bár összekeverte a sültkrumplit a rizzsel. Jól reagált,megoldotta . Érezni lehetett,hogy türelmes,végül is profi. Finom volt a kaja,bár ettem már finomabb maceszgombóc levest is. A steak viszont excellent volt. Ár-érték arány is rendben volt.
2014. április 22. járt itt
Az egyik legjobb hely a környéken. Igaz, hogy az árak első ránézésre nem barátságosak, tekintve, hogy a köretet is külön kell megrendelni, de a kapott mennyiség annál kedvezőbb. Hangulatában valóban egy kisvendéglő légkörét idézi a város forgatagában. Talán a kiszolgálás lassú néha, hiszen oly népszerű a hely, hogy megesik, várni kell az asztalra.
Kiváló 2013. április 23.családjával járt itt
Gyakran megfordulok ezen a különösen családias, házias helyen, ahol az ember úgy érzi, mintha haza menne. Az ételek különösen ízletesek, bőségesek, és az étlapon olyat is megtalálsz, amire rég vágytál, de a nagyi már nem tudja megcsinálni.