Vendéglőnk a Duna partján, gyönyörű zöldövezeti parkosított környezetben, kiváló parkolási lehetőséggel várja vendégeinket. Különleges igényességgel kialakított kert, terasz, belső tavacska és fahíd teszi egyedivé és hangulatossá vendéglőnket.
Elegáns és barátságos hangulatú fedett termünk mellett, borospince, külön rendezvényterem és teniszpálya is vendégeink rendelkezésére áll. Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk! - Családi, baráti összejövetelek, születésnapok, ballagás - Cégek, vállalatok részére teljes körű programszervezés - Konferenciák, előadások, meeting-ek lebonyolítása - Élő zenés, táncos rendezvények - Ökör sütés, gulyásparti rendezése - Hajókirándulás (saját kikötő), partik szervezése - Cégek számára helyszínre történő kitelepülés - Sátras szabadtéri rendezvények lebonyolítása - Esküvői rendezvények
Barátom ötlete alapján kerestük fel a helyet. Gyönyörű fekvésű objektum a Duna partján, szemben a margitszigeti víztoronnyal. A beltér átlagosan magyaros. A fogadtatás kedves, udvarias csakúgy, mint a kiszolgálás. Az italválaszték jól összeválogatott, bőséges. Az étlapon már gyanús volt a túl sok féle étel, abból általában nem sok jó sül ki.
A céklaleves tálalása pillanatában hihetetlen erejű, penetráns fahéjbűz csapta meg az orromat. Ekkor jöttem rá, hogy hozzáértés hiányában céklaleves gyanánt édes gyümölcslevest készítettek némi céklalével és fél kiló fahéjjal. Nem mérgeztem magam vele. A "Libamáj-mousse gránátalmaszósszal" ehető volt, bár a szószként tálalt gyümölcslekvár gránátalmát nem látott. Az étlapon "Rosé kacsamell"-ként szereplő főétel inkább sötétbarna cipőtalpnak nevezhető. A "Mangalica-szűzpecsenye juhtúró tarhonyával" ehetetlenre sózott húsok és főtt bulgur-féleség, mint tarhonya. Szörnyű. Ezután desszerttel már nem is próbálkoztunk. Tény, hogy a személyzet észlelve a meghagyott ételeket kedveskedett egy 1/2 liter roséborral és a számlán sem szerepeltették a két ehetetlen főételt, de ettől még éhesek és csalódottak maradtunk.
1036Budapest, Árpád fejedelem útja 125.
06 1 367 1301
Szolgáltatások
vegetáriánus ételválaszték akadálymentes élő zene étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető