Szerencsére sikerült kapnunk egy Dunára néző asztalt az árnyékos teraszon. Azért hangsúlyozom, hogy szerencsére, mert ha ebéd- vagy vacsoraidőben érkezünk hétvégén és nagyobb létszámban, akkor mindenképpen erősen ajánlott az előzetes asztalfoglalás. Az étlap közepes hosszúságú, de még befogadható. A konyhát leginkább magyarosnak mondanám, némi erdélyi és sváb beütéssel, házias fogásokkal, az adagok méretét figyelembe véve pedig nagyétkűek és húskedvelők előnyben. Vad- és halételek is akadnak. Korrekt árfekvés, a levesek véleményem szerint kifejezetten olcsóak (800 Ft alatt, tartalmas, húsos nagy adagok). A főételek 2500-4000 Ft között jellemzően. A korondi húsgombócleves és az Óbudai húsos fazék is nagyon finom volt. A tészta házi, a májgombóc, daragaluska szintén. A lé jól fűszerezett, nem Vegetás. Tökéletes állagú főtt sárgarépa. A húsos fazék egy piros zománclábasban érkezett, bár fél adagot kértünk, mégis elég volt kettő személynek, én még repetáztam is. A főétel harcsapaprikás túrós csuszával és az Óbudai fatányéros is betalált. A paradicsomsaláta és fatányéros mellé kapott házi savanyúságok (csalamádé, uborka, almapaprika) is emlékezetesen jó volt. A fatányéroson lévő 3 szelet húsnak - mustáros tarja kakastaréj sült szalonnával, grillezett csirkemell, rántott szelet - több mint a felé el kellett csomagoltatni, a kiadós leves után már ennyi maradt a kapacitásom. Tetszett, hogy az étteremnek nevet adó rozmaring felismerhetően megjelent a fűszerek között. A sült krumpli mirelitnek tűnt, de korrekt módon, frissen sütve. Az italok nincsenek túlárazva (0,33 l Naturaqua ásványvíz 280 Ft, házi limonádé citrusokkal 180 Ft/dl), nincs kötelező szervizdíj. A csomagolásért és a köretért nem kell pluszban fizetni. A konyha profin felkészült a tömegek kiszolgálására, ahhoz képest, amire számítottunk, egész keveset kellett várnunk. Segítőkész, barátságos személyzet.