Budapesten egyedi ételek, kiváló alapanyagokból. A pincérek segítőkészek, de szerencsére nem tolakodóak. A velencei halleves becsületes kétszemélyes adag, még éhes férfiembernek is elegendő. A desszertek kiválóak. Rohamtempóban elfogyasztott ebédért nem érdemes betérni, ezekre a fogásokra sok időt kell szánni. Javasolt hely, nagyon ajánlom.
Igazán elsőrangú hely azoknak, akik szeretik az olasz konyhát! Többször is jártunk ott az elmúlt években, eddig még nem okozott csalódást, legutóbb sem.
Az étlapon igazi olasz és velencei specialitások vannak, és az étteremvezetőtől megtudhattuk, hogy a beszerzéstől kezdve is hihetetlen figyelmet fordítanak a tradícionális és a friss alapanyagokra, és az igényes elkészítésre - elég maximalistának tűnt, és ez az egész helyen látszik :) Amit kiemelnék itt, az a velencei halleves, lényegében fűszeres alaplében minden tengeri jóval, kagylóval, tintahallal, rákkal. Ez nem olcsó, viszont nagyon megéri az árát, és akkora adag, hogy jóformán nincs is szükség utána második fogásra, bár még egy desszert belefér :)