Több mint 15 éve jártam először a Zuglói Trófeában, akkoriban nyílt, és ez volt az első étterme a láncnak. Kiváló ár-érték aránya miatt akkor is nagyon kedveltem, később a hízástól való félelmem miatt kerülni kezdtem a svédasztalos étkezéseket. Nemrég egy baráti társasággal voltunk itt újra, és ismét remekül éreztük magunkat.
Délben nem volt zsúfoltság, a személyzet szinte leste a kívánságunkat, a frissen sülteknél is csak rövid sort kellett állni. A kínálat fürjtojással bővült, ami rendkívül egészséges, ínyenc csemege. Meglepetésként mindegyik asztaltársaság egy kisebb tortát kapott. Élveztük a bőséges finom falatokat, egyedül a bankkártyás fizetés lehetősége hiányzott.
Az étterem nagyon hangulatos és tágas. A kiszolgálás udvarias és gyors. A kolléganőimmel június elején leánybucsút tartottunk a vendéglőben . Mindenki meg volt elégedve az ételek minőségével, valamint azok választékával. A bőség zavara helyzet adta magát, mivel nem tudtuk, hogy mit együnk és főleg, hogy mennyit.
Mindenki csak tömte magában a finomabbnál finomabb ételeket és italokat. Az is nagyon tettszett, hogy az ünnepeltek számára a cég egy kis meglepetéssel készül. A pincérek tortát szolgálnak fel és azt odaadással teszik. Villanyoltás, tűzijáték zenei aláfestéssel. Szóval nagyon megnyerő,de igazából ezt ott átélni, kipróbálni kell. Kívánom mindenkinek, hogy átélhesse ezt a pazar és káprázatos élményt.
Kollégáimmal szerveztük ide az évzáró vacsorát. A hely kicsit zsúfolt, de nagyon hangulatos. A zsúfoltság csak első látásra rémisztő, amint elhelyezkedik az ember és megkóstolja az ételeket, többé eszébe sem jut. Az ételek változatosak és finomak, a grill választékot több szakács, több vaslapon süti, ezért nem kell sokáig várni.
az édességek prémium minőségűek. A felszolgálókat nem kellett keresni, folyamatosan lesik a vendégek kívánságait, segítőkészek. A páromnak vittem haza vacsorát. Külön étlapot kaptam, amiről választhattam. A konyháról hozták fel egyenesen (NEM a menüasztalról), melegen tartó táskában. A fizetési módot külön megválaszthattam, nem írták elő, hogy csak kézpénzben. Az adag majdnem kétszemélyes volt, nagyon ízletes, az ára pedig szinte elhanyagolható. Sűrűn ünnepeltek születés és névnapot, de egyáltalán nem volt zavaró, sőt! A dohányzóhely teljesen külön van az étteremtől. Le lehet ülni, még takaró is van, hogy ne fázzunk, és még egy folyamatosan fűtött kondérból forralt bort is ihatott a vendég kedve szerint. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Januárban ismét visszatértünk a régi kedvenc éttermünkbe. Kíváncsi voltam, hogy mióta utoljára itt jártunk, változott-e valami. Bizony változott, átrendezték a nagy termet. Nekem ez a változás nem tetszik igazán, sokkal személytelenebb és zsúfoltabb lett. Elvesztette az intimitás érzését, egy nagy térben nagyon összezsúfolták az asztalokat, megszűntek a kisebb boxok.
Értem én, hogy több asztal, több vendég, nagyobb profit a cél, de számomra kicsit csalódás volt. Az ételek minősége szerencsére mit sem változott, a választék, az ízek a régi kiváló minőséget hozták. Jóllaktunk, finom volt, a kiszolgálás is elsőrangú, de nekem hiányzik a régi feeling.
Nagyon szeretjük a Trófea éttermeket, mert egy fix. áron nagyon finom ételeket ehetünk hatalmas választékban. Itt tényleg mindenki megtalálja a kedvére valót. Számomra szimpatikus, hogy ha ünnepelni mész hozzájuk, akkor tortával kedveskednek neked. A személyzet kedves, segítőkész és gyors. Ha kifogy a pohárból az üdítő azonnal pótolják.
Névnapot ünnepeltünk, minden nagyon jó volt, mielőtt hazaindultunk, még sógornőmmel megkóstoltuk a bablevest, amelyben úszkáltak az óriás zsizsikek. Sajnos már jócskán ettünk belőle. . . Számomra a legfájóbb az volt, hogy miután szóltunk a pincérnek, nem vették le a kínálatból a levest és nem is ismerték el egyértelműen, hogy voltak benne.
Magyarul mi voltunk hülyének nézve. Sajnálom az utánunk érkezőket, akik ettek még belőle aznap. Szomorú, mert különben nagyon jó étterem lenne, de ez a hozzáállás. . .
Kiváló ételek, hangulatos hely, maximális kiszolgálás,! ! ! Csak ajánlani tudóm mindenkinek aki szereti a finom ételeket, szereti ha udvariasan kiszolgálják, akár csoportosan, akár meghitt kettesben szeretne eltölteni egy kellemes estét. Hatalmas ételválaszték, kiváló borok gondoskodnak a garantált gasztronómiai élmények szerzéséhez. Jól megközelíthető.
Étterembe elsősorban azért megy az ember, mert éhes, és mert jól szeretne lakni. Többször jártam a Zuglói Trófeában, és nyugodtan mondhatom, innen garantáltan nem távozik az ember korgó gyomorral. A kiszolgálás flottul megy, az étterem és a mellékhelyiség is tiszta, az ételek kifogástalanok.
Jó választás, hogy a helyben elkészíttethetők mellett készételek is vannak, így ha a társaságban olyan személy akad aki kevésbé szereti a grill ételeket, talál választékot. Kedves ötlet, a szülinaposok köszöntése.
tobbszor voltunk a trofea grill ettemem tobb ettermebe. Mi tobbszor, megallapitotuk, hogy ez az etterem, mind kozul a leg jobb. ITT nyugodt, hangulatos, jo legkorben tudjuk elvezni, a jo izlesesen,elrendezet,ettelek kinalatat. A szuletes napokat,vagy csak ha,jot es kellemes,ettkezest szeretnenk nem kerdes hogy az ettermet valasztjuk, itt meg nem csalodtunk.
A PINCEREK figyelmesek, figyelik minden kivansagunkat. Akinalat boseges,figyelnek mindig ,hogy a leltoltes folyamatos legyen. Tehat masoknak is csak sjalani tudom
Hatalmasat csalódtam és felháborodtam! ! ! Tegnapi nap voltam családommal 6 fő . Este 21 órára kaptunk időpontott . Megérkeztünk megkaptuk az asztalunkat . Ami jelzem 4 főre lenne kényelmes. Mi 6 főre kaptunk 4 főset. Na elindultunk ételért. Akkor jött az igazi csapás . Hidegtál alig van Sushi egyáltalán nem volt.
A gyerekeim pedig azt várták nagyon . Majd szóltam a pincérnek ,hogy nincs . És nagy nehezen hoztak ki egy pár fajtát. A töltő személyzet éreztette a vendégekkel 21-kor húzzatok már haza. El nevetgéltek dumálgattak azon,hogy keresgéltek a vendégek amit nem töltöttek fel. Töltés és tisztaság nulla. 26 fajta sushit írnak a neten na köze nem volt hozzá. A sült kacsa combról ne is beszéljünk. Annyi toll meg toklász volt rajta hogy majdnem elrepült (le is fényképeztem az egyiket mielőtt elrepül). Pedig ezért is sóvárogtunk hogy együnk. E helyett a hányinger kapott el minket. Fél órával az érkezésünk utn pedig kikapcsolták a tabletteket amik írták milyen edényben mi van . A narancs csavaró gépet elmosták kiürítették. Teljes vacsora árat fizettem 57000 ft-ot de ezért 5ft-ot se adtam volna . Pedig egyik kedvenc helyem volt. Magas színvonalú étterem volt de most mintha vezetőség váltás lett volna és iskolai menzához hasonlítanám. Az ételek íze? A szakácsot azonnal ki rúgnám . Pedig nagyon finomak voltak régen az ételek. A sárgadínye meg volt romólva penész ízű volt. Majdnem meghányatott. Leveseket is fél tízkor kérni kellet mert nem töltötték . 21 óra után ha nincs töltés akkor mire fel a 9500ft/fő? Többször voltunk már és akkor meg érte. Most is alig vártuk de hatalmas csalódás ért. Köszönöm szépen trófea szép szülinapi ajándék volt a családomnak 57000ft-ért. Kérlek vállaszoljatok . Mi kerül ebben 9500-ft-ba? Ha 21-órától nincs töltés miért adtok időpontott erre az időszakra teljes vacsora árért? Mi történt nálatok ,hogy ekkora színvonal romlás történt?