Egy szombati napon vittem el unokámat ide egy szülinapi rendezvényre. Az ötlet az állatokkal, a sok megnézhető, megsimogatható állattal jó! A baj az, hogy a befogadott vendégek számához képest a hely nagyon szűkös. Nincs hová letenni a kabátokat, lépni sem lehet a vendégektől vagy a személyzettől, a mozgási lehetőség - ami a gyereknek ugye lételeme - minimális.
Kár! Vagy nagyobb helyre lenne szüksége vagy fele ennyi vendéget kellene egyszerre fogadni. Na és az árak sem igazán szolidak. Mi nem valószínű, hogy visszatérünk.
Maga a hely inkább állatkert, mint kávézó. Kissé fura élmény inni a kávédat, enni a sütidet, miközben ott hever egy macska vagy egy nyúl az asztalodon, vagy éppen egy kaméleon a tenyereden. Előnyére legyen mondva, hogy ott van minden asztalon a kézfertőtlenítő, amit bármikor használhatsz.
Minden állatot meg lehet fogni, ki lehet venni, meg lehet simogatni, oda lehet tenni az asztalodra. Maga a gasztronómiás rész felejthető, kevés a süteményválasztéka, a szendvics nem túl jó ízű, kissé fagyasztott jellegű és rendkívül drága. A limonádé fél liternek van írva, de csak a pohár annyi, a benne lévő citrom, narancs, menta, jég miatt maga a benne lévő ital nem több 2 dl-nél, s ehhez képest nagyon húzós az ára, ráadásul nem is volt hideg. A kiszolgálás gyors. A személyzet készséges, az állatokat rögtön odahozzák. Inkább az állatok miatt érdekes hely, nem a gasztronómia miatt.
Parkolót találni nem lehet a környéken, és elég zsúfolt a hely. Az árak elég magasak. A hangulat jó, és a dolgozók is. Az italok nagyon jók, viszont az ételek nem frissek. Az egésznek dzsungel hangulata van, és a macskák fel alá járkálnak, ugrándoznak a kávézóban.
A pincérek adnak neked állatokat, és időnkét hoznak újat, az állatok ott mászkálnak az asztalon, vagy a ruhádon. És itt van a probléma. Egyszer a pincér odaadott nekünk egy hörcsögöt, ami a kezembe hugyozott, aztán letettem. Kis idővel később pedig az asztalra sz. . . rt.
Nagyon szeretem az állatokat, ezért elmentünk megnézni a kávézót. Számorma hatalmas csalódás. Szegény állatok 10 percenként körforgóként mennek az asztalok között. Van amelyik jól bírja, van amelyik beleőrül. Érdekes egy gekkó, de szörnyű egy félájult teknőst szorongatni. A tengerimalac az asztalra bogyózik, vagy pisil, te pedig iszogatod mellette a kávédat.
Arról nem is beszélve, hogy nem takarítják az asztalt. Az állatok szempontjából kínzás, a vendégek szempontjából higéniátlan. Sok kis akvárium, ketrec kellene, nem őket kézről kézre adni. Vagy meg kellene válogatni milyen állatok is alkalmasak erre.