Belépő díj vagy fix minimális fogyasztási költség nincs, viszont az árak magasabbak a szokásosnál, gyakorlatilag a fogyasztásba beleépítésre került egyfajta plusz díj is. Ezt nyilván az állatok élelmezésére, ellátására fordítják. Minden asztalhoz 5 különböző állatkát hoznak oda (mi nem választhattunk, zsákbamacska volt), és elegendő időt tölthetnek velünk ahhoz, hogy a vágyott fotók, selfie-k, videók elkészüljenek. Az viszont nincs jól kitalálva és megoldva, hogy a közben kirendelt ételt, italt hová tegyük, ha ott van már az asztalon egy szőrös vagy pikkelyes állat. Az állatkákat értelemszerűen etetni nem szabad, és mindegyikről elmondják a fő tudnivalókat, a nevüket, és a fontos szabályokat, hogyan kell megfogni, mire kell vigyázni vele. A mi "vendégeink" voltak: Edison, a teknős, Kozmó, a tengerimalac, Johnny, a kaméleon, Jimmy, a nyuszi és Tégla, a szakállas agáma. Mindegyik állat nyugodt, szelíd, békés és barátságos volt. Nem láttam rajtuk, hogy zavarná őket a nagy embersereglet, az emberek közelsége, persze valószínűleg megszokták már. Néhány további állatot csak a terráriumban, ill. a ketrecben lehetett megnézni, pl. a madárpókot és a tukán párt. Külön "kasztot" képviselnek a macskák - a legtöbb Maine Coon -, akik csak úgy járkálnak, jönnek-mennek, lefekszenek szabadon a kávézóban, s ha kedvük úgy tartja, odamennek a vendégekhez is, vagy egyszerűen csak hagyják, hogy kényeztessék őket. Az egy oldalnyi étlapról az alábbiakat fogyasztottuk: jeges kávé (1790 Ft), epres milkshake (2090 Ft), epres limonádé (1850 Ft), vaníliás-makadámdiós cappuccino (1590 Ft), valamint 3 adag nachost sajtmártással (1690 Ft/ db) és mini pogácsákat (1050 Ft/6 db). Nem volt kiemelkedő minőség egyik sem, de egy korrekt kávézó színvonalát hozták. A pogácsa és a nachos nyilván késztermékek, nem helyben készülnek. 5 éven aluli gyerekekkel nem ajánlom a látogatást, bár a házirendben 3 év van beírva min. életkornak, de sajnos ezt sem tartja be minden vendég. A szomszéd asztalnál is ilyen kis gyerekek voltak, és nagyon látszott, hogy ez még nem való az ő korosztályuknak, ők nem tudták élvezni ezt a programot, csak nyűglődtek. Ez nyilván nem a Zoo Café hibája, csak ilyen kellemetlenségekre is fel kell készülni. A vendégek távozása után minden asztalt alaposan lemostak, fertőtlenítettek.