Szuper hely kedves személyzettel. Az àllatok nagyon tetszettek a kislànyomnak. A kàvé finom volt. A kedvencünk a nyuszi volt meg a gekko. A papagàj meg fantasztikusan jó fej,hogy így össze-vissza repül a vendégek között. Volt aki szimpi volt neki,ezért a vàllàn ült egész végig.
Ha egy igazán klassz programot szeretnél, mindenképpen menj el ide! Nem fogsz csalódni! Rengeteg állatot lehet simogatni, nézegetni. A hely hangulata is egyedülálló, könnyen megtalálható. Gyermekeknek kifejezetten ajánlom, jó szórakozási lehetőség. Egyetlen negatívumként tudnám felhozni a kiszolgálást. A hölgyre rengeteget kellett várni.
Párommal már kétszer is jártunk ezen a helyen. Először 2014 októberében, aztán pedig 2 hónapra rá decemberben. Nagyon bejött a hely, mert mindketten állatbarátok vagyunk. A páromnak főként tetszett, mert szereti a macskákat és többel is tudott érintkezni. Lehetett kézbe venni kaméleont és csincsillát is.
Különböző forrócsokit ittunk és finom ízletes volt. Talán annyi negatívumot mondanék, hogy a forró csoki alig volt meleg. Mellé fogyasztottunk egy tál nachost. Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, főleg azoknak, akik szeretik az állatokat.
2. házasségi hónapfordulónkat is különleges helyen szerettük volna ünnepelni, így esett a választás a Zoo Caféra. GYömbértea, Chokolate de mousse szelettel remek választás volt! Testközelből lehet ismerkedni a kaméleonnal, main coon cicákkal, kakaduval, csincsillával. . . Egyedüli macera az asztalfoglalás volt neten, mert nagyon nehezen és sokára reagáltak a mailemre.