Danubius Health Spa Resort Bük Bük, Bükfürdő bemutatkozása
A négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük nyugodt természeti környezetben biztosít minden szolgáltatást, ami a zavartalan pihenést és az aktív feltöltődést szolgálja.
Ár érték arány tökéletes. A szálloda nagyon tiszta az étterem és a benne felszolgált gasztro csodák felejthetetlenek. Mi már harmadszor voltunk a szálloda vendégei, mivel a szomszédaink azt mondták, hogy aki egyszer ebbe a szállodába elmegy az biztos visszatérő vendég lesz. Igazuk volt. A gyermek medence tökéletes a kicsik számára. Késő ősszel biztos visszatérünk.
A délutáni zumba a vízben a fiataloknak nagyon tetszett. Aranyat érő szakácsok remekeltek. Egésznap volt mit csipegetni és inni. Zenés estéket hiányoltam. Biztos vagyok abban hogy még visszatérünk. Csírke
A szálloda ugyan régi, de nagyon szépen karbantartott, tiszta. A személyzet kedves, mosolygós. Az ételválaszték kiváló, bőséges. All-inclusive pihentünk 2 kisgyerekkel 5 éjszakát, és mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Nagy, jól felszerelt játszószoba, gyerekanimáció állt rendelkezésre minden nap.
A gyerek fürdőrészleg szuper volt. Kicsit elkülönülve helyezkedik el a felnőtt fürdőegységtől, ami azért jó, mert nem ugráltunk a pihenni vágyók közelében. Amiért külön dicséret jár,hogy az all-inclusive italkínálatban lévő bor és sör remek minőségű.
A szállodában 2 éjszakát töltöttünk, all inclusive ellátással. A konyha kiemelkedően jó, mind minőségében, mind a választék tekintetében kifogástalan. A szobánkban enyhe cigaretta szag volt mikor megérkeztünk, mikor jeleztük, azonnal gondoskodtak a levegő frissítéséről, és új szobát ajánlottak fel, amivel végül nem is éltünk.
Elégedettek voltunk a szálloda wellness részével is, bár nekem a szaunával voltak kisebb gondjaim. A szállodában külön szauna működik az uraknak és külön a hölgyeknek. Elméletileg az urak szaunáját délelőtt 10 órától estig látogathatják hölgyek is. A koedukált időszakban azt feltételezném, hogy az urak fürdőnadrágot, vagy lepedőt viselnek szaunázás közben, de nem így volt, így egy próbálkozás után feladtam, sajnos együtt nem szaunáztunk a párommal. Szaunalepedő nincs, így a szobához kapott fürdőlepedőket tekertük magunkra. Egyébiránt a szállodában minden rendelkezésre állt a kellemes pihenéshez.
Már hetedik alkalommal üdültünk a szállodában családommal, a létszámunk 2-10 fő között volt az alkalomtól függően. Most négy generációs üdülésünk volt és mindenki megtalálta a kedvére való programot. Az animátor csapat lelkes és szórakoztató volt. A kiszolgálás tökéletes, minden szállodai dolgozó kedves és szolgálatkész.
A konyha pompás, a választék nekünk minden igényünket kielégítette. Az "all inclusive" ellátás kényeztető és tökéletes megoldás vendégnek és szállodának egyaránt (szerintünk). Az ár/érték arány jó, de ez azt jelenti, hogy a jó érték kissé nagy árat hoz magával a hazai átlagjövedelmekhez viszonyítva, így egy családi, egyhetes nyaraláshoz sokat kell spórolnia egy átlagos családnak. Mi minden alkalommal valamilyen akciós üdülésen vettünk részt, legutóbb a 45 napnál előbbre foglalás árkedvezményét használtuk ki, így olcsóbban jutottunk hozzá a nyaraláshoz, mintha betoppanó vendégként kértünk volna szobát. Én azt várom, hogy hátha lesz az utószezonban, hétközbeni 2-3 éjszakás, nagyobb árkedvezményes ajánlaz visszatérő vnedégeknek, mert egy családi évforduló megünneplésére ajándéknak is kíváló.
A hotel személyzete nagyon készséges és udvarias volt. A konyhájuk rendkivüli, minden elismerésem a szakácsoknak és teljes személyzetnek. Az all inkluziv ellátás kitűnő volt. A wellness kiváló. A szauna használata általában ruha nélküli, külön a férfiaknak és külön a nőknek.
Egy hétig voltunk ott tavaly a párommal, a rossz idő ellenére jól éreztük magunkat. A wellness, az étel-, italkínálat szuper volt. A programok, a sportlehetőségek kiválóak voltak, a szoba felszereltsége és tisztasága is megfelelő volt. Az első olyan szálloda, amit szívesen javaslok másoknak is, és jó emlékekkel gondolok vissza rá. Idén is visszamegyünk! :D
Volt szerencsénk egy hosszú hétvégét eltöltenünk itt, minden kifogástalan volt. Kedves a személyzet, nagyon segitőkészek voltak. Az ellátás pedig kifogástalan volt . ) Szerencsére az idő is kedvezett, még a kinti medencét is használtuk. Bár még a tavasz nem köszöntött be, amikor ott voltunk, ettől függetlenül csodaszép a park, kíváncsiak volnánk rá nyáron vagy ősszel is.
A parommal voltunk itt. Minden tokeletes volt az eteltol a wellnes reszlegig. A fallabda lehetoseg volt a kedvencunk es az oriasi teniszpalya. A szobank gyonyoru volt, furdonk kadas ;) Mindenki nagyon kedves volt. Bo etel valasztek amik nagyon nagyom finoman voltak elkeszitve. Mindenkinek csak ajanlani tudnam.
A szálloda parkja csodálatos, a medencék vize tiszta.A személyzet udvariasan gondoskodik a szállóvendégek pihenéséről. A szobák lehetnének modernebbek, komfortosabbak. Alapjában véve nagyon jól éreztük magunkat. Az eltöltött 6 nap tökéletes volt a pihenésre a mindennapokból való kikapcsolódásra, feltöltődésre.