2012-ben teljesen megújult a Hotel Piroska; új, modern szobákkal, saját élményfürdővel, gyógyászati részlettel, wellness-kínálattal várja vendégeit. Akadálymentesített, antiallergén, állatbarát szobák is igénybe vehetők.
Szép tiszta szálloda, jó wellnes, finom, változatos, bőséges ételek. Wifivel volt hirdetve, de nem volt, üdvözlő kártya egy ajándék üveg ásványvíz az sem volt. Sajnos a mellettünk lévő szoba családos volt több kisgyerekkel, így a pihenés az csak az utolsó éjszaka valósult meg mikor már távoztak.
Pedig 470 km-t utaztunk, hogy az egész év fáradalmait kipihenjük! A recepción nem a legsegítőkészebbek voltak. A fogyasztásról szóló nyugták eggyel több volt a fakkunkban, mikor szóvá tettem még elnézést sem kért a recepciós hölgy. Pedig jól esett volna egy bocsánat, vagy egy elnézést, mert tisztában vagyok vele ahol dolgoznak ott hibázhatnak,emberek vagyunk.
A svédasztalos reggeli és vacsora választéka, mennyisége, minősége maximálisan jó volt. Sok új, különleges ételt tudtunk a vacsoráknál megkostolni. A karácsonyi hangulat az egész szállodában érezhető volt. A személyzet mosolygós, barátságos, segítőkész. A szoba tágas, az ágyak kényelmesek.
Nekünk csak egy fotel hiányzott, amiben kényelmesen lehetett volna olvasni. Esetleg a tv csatornák bővítése célszerű lenne. A wellness felszereltsége megfelelő, néha zsúfoltnak tünt, mert egyszerre sokan szerették volna használni (teltház volt). Az esti programok (zene, bingó) jók voltak. Az egész személyzetnek köszönjük a vendéglátást, széppé és kellemessé tették a karácsonyi pihenésünket.
Karácsonyi pihenésünk helyszínéül választottuk a Hotel Piroska Bük szállást. A karácsonyi hangulat abszolút jelen volt, nagyon szép volt a dekoráció. Összességében elégedettek voltunk a szálloda szolgáltatásaival. A személyzet udvarias és segítőkész volt. Viszont a dec.
24, karácsony esti vacsoránál eléggé leterhelt volt a személyzet, talán egy-két fővel lehetett volna több az éttermi létszám. A wellness medence a fotók alapján nagyobbnak tűnt mint a valóságban, azonban az ott tartózkodásunk ideje alatt nem tapasztaltunk zsúfoltságot. A szoba tágas és tiszta volt.
Két éjszakát töltöttünk a hotelben 4-esben. . A személyzet udvarias, az ételek kiválóak voltak, a szobában viszont repedt volt a mosdó és bedőlt a zuhanyajtó. A recepciós tájékozatlansága miatt már csak nehezen lehetett időpontot egyeztetni masszázsra. Egyébként tiszta és kényelmes volt minden, bár felújítás volt .
Nagyon jól éreztük magunkat,elhelyezés,személyzet,kiszolgálás kitűnő ! Ötödször voltunk a Hotel Piroskában,de biztosan még jövünk is.Csak mindenkinek ajánlani tudom !
Egyik este később értünk vacsorázni. Kifejezetten tetszett,hogy nem csak a maradék étel volt már föltálalva, hanem egészen a vacsora végéig, folyamatosan pótolták, töltötték fel az ételeket!
Szeretnem nehany szoban összefoglalni a Hotel Piroskaban ,Bükfürdön töltött nehany napunkat. Mi ebben a harom napban pihenni es kikapcsolodni szerettünk volna. A hotel es a környezet nagyon kellemes es nyugodt volt. A welness reszleg is tetszett. Meg voltunk mindennel elegedve. A szemelyzettel nem volt sok kontaktusunk,de ha kerdesünk es keresünk volt szivesen segitettek.
Első nap a vacsorához kicsit később mentünk, már nem volt a feltüntetett ételek mindegyikéből! Összeségében jó volt, jól éreztük magunkat, segítőkész személyzet!
A szálláson nagyon finom volt a reggeli és a vacsora, bőséges választék volt. A szilveszteri programok nagyon jók voltak, jól éreztük magunkat. A szobánk kicsit meleg volt, de sűrű szellőztetéssel elviselhető volt. Kaptunk ajándékba egy üveg vizet, az nagyon jól jött, köszönjük!
A felszolgálók között viszont volt egy idősebb, bajszos úr, akinek a stílusa igen bicskanyitogató volt, azon kívül a többi felszolgáló (főleg a fiatalok) nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A recepción se mindig az a stílus fogadott, ami egy ilyen helyen elvárt, lehetettek volna sokkal kedvesebbek, mosolygósabbak. A wellness részleg nem túl nagy, de jó, megfelelő tisztaságú. A fodrász/smink szolgáltatást viszont nem ajánlom.