Hotel Piroska Bük, Bükfürdő ★★★★

Hotel Piroska Bük, BükfürdőHotel Piroska Bük, Bükfürdő
Hotel Piroska Bük, BükfürdőHotel Piroska Bük, Bükfürdő
137 fotó

Hotel Piroska Bük, Bükfürdő bemutatkozása

2012-ben teljesen megújult a Hotel Piroska; új, modern szobákkal, saját élményfürdővel, gyógyászati részlettel, wellness-kínálattal várja vendégeit. Akadálymentesített, antiallergén, állatbarát szobák is igénybe vehetők.

241 vendég véleménye alapján

3,6Kényelem
3,7Szolgáltatás
4,1Étkezés
4,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Piroska legnépszerűbb csomagjai

Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Május 1. (min. 2 éj)
Május 1.
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Három éjszakás ajánlat
Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
39.105 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Pünkösd
Pünkösd
64.845 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Húsvét
Húsvét
70.785 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Legjobb ár (min. 4 éj)
Legjobb ár
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Last Minute hétköznapok
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
83.657 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Tavaszi hétköznapi ajánlat
Hotel Eger Park
89.550 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hotel Piroska Bük, Bükfürdő vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márNépszerű író - 24 hasznos szavazat
2018. december 14.a párjával járt itt
December elején hétköznap voltunk itt,emiatt kb. negyed ház telítettséggel működött a szálloda. A szoba szép,kényelmes,tágas,tiszta,egy rossz szavunk sem lehetett rá. Volt kis hűtő a szobában,nagy ásványvíz bekészítés és rendes nagy LCD tévé amibe pendrive-ot is lehetett behelyezni(nem bútorba beépített készülék),így filmeket is lehet nézni rajta.
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Szobák
2018. július 5.a párjával járt itt
Hotelt elhagyva ijedten vettem észre , nálam maradtak köntösjegyek
Hátulján a következő állt . amennyiben nem adja le a jegyeket 5000 ft kártéritést számolunk fel . Telefonáltam mire a recepciós kislány következőket mondta . Semmi gond pótolható , nagyon köszöni a visszajelzést . Tehát a Piroka Hotelban nem találkoztunk a gonosz farkassal . Köszönet .
Bronz fokozatú értékelő
2018. január 1.családjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk el a hotelben. Szerintem abszolút megérdemli a 4 csillagot. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A hotel túlnyomórészt tiszta és kulturált. A szoba nem túl tágas, de 1-2 napra elegendő. Az ágy kényelmes, és van mini hűtő is a szobában. A wellness rész kicsit lehúzza a hotel színvonalát.
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - SzobákHotel Piroska Bük, Bükfürdő - Wellness
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már1 évnyi aktív tagság
2017. október 20.a párjával járt itt
Nyugdíjasként egy kedvező lehetőséggel jutottunk el ide. A szobánk nagyon elegáns tiszta volt . A fürdőszoba is. A személyzet kedves volt. Transzfert biztosítottak számunkra a vasútállomásról és vissza is. Az egész napos fürdőnél is óránként indult a kis busz a fürödni vágyókkal. Az ételek finomak voltak a reggeli az nagyon választékos volt.
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Egyéb
2017. március 2.gyerekekkel járt itt
A rövid ott tartózkodásunk alatt kellemes élményben volt részünk,a család minden tagja élvezte a kikapcsolódást.Ami zavaró volt hogy több alkalommal hallatszott hangos ajtócsapkodás amit nem tudok mire vélni.Összességében elégedettek vagyunk.
2017. február 1.gyerekekkel járt itt
Szálloda elhelyezkedése jó könnyen megtalálható. recepción a személyzet kedvesen eligazított. minden kérdésünkre választ kaptunk. étterembe a pincérek udvariasak kedvesek segítőkészek voltak. reggeli kiváló,vacsoránál lehetne kicsit több választék. szoba tiszta volt.
2017. január 3.a párjával járt itt
Hirtelen támadt "last minute" keresésūnk alapján itt találtunk lehetőséget 2016 óév búcsúztatóra. Nagyon kedves személyzet, jó kiszolgálás, ízletes ételek, minőségi italok, kulturált wellness részleg és szolgáltatások (pedikűr, manikűr). A "nagy" fürdő messze van, de profi, ingyenes, udvarias transzfer volt az ünnepek alatt is.
2016. október 6.gyerekekkel járt itt
Három éjszakát töltöttünk el családommal a szállodában, kellemes környezetben. A kiszolgálás barátságos, segítőkész,a szoba is megfelelő volt. Talán a "wellness" rész lehetne nagyobb, mert a hidegebb időben már elég zsúfolt tud lenni. Tiszta, gyermekbarát szálloda, bár a 4 csillagot kissé túlzásnak tartom, de az ár/érték arányt nézve megfelelő.
2016. augusztus 22.gyerekekkel járt itt
Kellemes hely,jó éreztük magunkat! Kedves személyzet,ízletes bőséges ételek! szoba kényelmes tisztaság megfelelő! Csak egy megjegyzés születésnapom alkalmából szerettem volna a családot egy koktélra meghívni de sajnos kis fiam szomorkodót mert gyerek koktélt nem kaptunk és sajnos a miénk sem volt szívvonalas!
2016. augusztus 14.barátokkal járt itt
A kiszolgálás jó volt, a személyzet nagyon kedves és készséges, az ételek nagyon finomak volak és bö választék, amit hiányoltam: a wellnes részleg elég kicsi, föleg akkor ha rossz idö van és csak a benti részt lehet használni, valamint a fittnes részleg is elég szerényre sikerült. .
Hotel Piroska válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy tapasztalatait megosztotta velünk, nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánkból kellemes élményekkel távozott.
Szeretettel várjuk vissza Önöket!
2016. augusztus 16., Hotel Piroska, Hotel Piroska
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő a térképen
9737 Bük, BükfürdőKossuth Lajos u. 60.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Hotel Imperial Gyógyszálló
A nyeremény értéke:
60.000 Ft
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?