Az Európa-hírű gyógyvízzel rendelkező Bükfürdő Nyugat-Magyarország kedvelt üdülőterülete, Soprontól 50 kilométerre, a fővárostól 220 kilométerre, mintegy 2,5 óra távolságra található. A Hunguest Hotel Répce gyönyörű zöld környezetben várja vendégeit, az árnyas fák pihentető környezetbe hívogatnak.
A szoba nagyon kényelmes volt. A Wellness részleg felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kielégítő. Az ételek finomak, a svédasztalos reggeli bőséges. A település kis mérete miatt sok szórakozási lehetőséget nem nyújt, pár óra alatt bejártuk. Bár a közelben vannak olyan helyek amiket érdemes megnézni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat!
A szobára ráférne egy teljes felújítás. A személyzet minden tagja kedves, barátságos és segítőkész. Reggeli és vacsora tökéletes, választékos és finom. Tisztaság is tökéletes. A hotel meghívott minket délben egy kerti partira, jól esett. Este zene a lobbiban. A személyzet mindenre figyelt. Szívesen ajánlanám másoknak is.
Idősebb házaspár vagyunk. Férjemnek és Nekem is minden igényünket kielégítő volt minden. Kiemelném az étkeztetést, azon belül a kínálatot, a személyzet gyors és szolgálatkész kiszolgálását. Jó volt, hogy használhattuk a wellnest, mivel nekem nem ajánlott a termálvíz. Férjem a gyógyvízben pihent.
Kellemesen éreztük magunkat a "retro"szállodában, amely belülről sokkal barátságosabb. Tetszett a park, a fák, virágok. A szobánk tágas volt, kényelmes ággyal. Az étkezésről/az ebédet kivéve, amelyet azok kaptak, akik teljes ellátással üdültek/csak jót mondhatok:finom ételek, svédasztalos reggelivel, vacsorával, nagy választékkal.
Ismételten nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk az Önök szállodájában. Valahányszor itt járunk a párommal , kapcsolatunk mintha egy új impulzust kapna, megszűnik a zajos külvilág , nincs más, csak mi ketten egymásnak . Tökéletesen kikapcsolódunk , kipihenjük a harmadik negyedév fárasztó hajráját.
A környezet és az épület nagyon "Retro" kb 40 éve nem nyúltak hozzá. A szoba, welnes, már jobb állapotban van. Az ételek nagyon finomak voltak. A fürdőbe való átjutás gyors, egyszerű. A fürdő nagy része is a múltat idézi, de vannak kifejezetten új egységei is . Külön kell viszont némely helyre fizetni, ami nem kevés összeg, mi kipróbáltuk, de nem igazán érte meg a plusz pénzt.
Minden meg volt amire szükségünk volt a kikapcsolódáshoz , pihenéshez a fürdők is Jók a szállodában is, gyógyfürdőben is. Külön tetszett, hogy köntösben lehetett egyik fürdőből a másikba közlekedni.Étkezés ellátásával is meg voltunk elégedve. Köszönjük!
Összességében nagyon jól éreztük magunkat a hétvégi pihenésen. A szállodára ugyan référne egy kis felújítás, kicsit kopottas,lelakott állapotban van, igaz a 3 csillagnak még éppen megfelelő. De ezzel együtt tisztaság volt, az ételek jók voltak. A személyzet kedves. Nagyon tetszett, hogy a téli hidegben a fűtött folyosón lehet átmenni a gyógyfürdőbe.
Kényelmes, élvezetes, igazi ellazulás. Kiváló ételek. Komfortos, hogy az éjszakák számával megegyező fürdőbelépőt adnak a csomaghoz, azonban ez olyan esetben, amikor a fürdő nincs nyitva, nevetséges. /Adtam is meg nem is/, pl. december 24-én érkezők, 1 fürdőbelépőt már nem tudnak igénybe venni, mivel érkezésükkor már a fürdő bezár.
Jobb lenne ez esetben, ha valami más figyelmességgel ajándékoznák meg a vendégeket, pl. egy menü ebéddel, december 25-én. Zavaró, hogy a szobákban nincs internet elérés, csak a közös helyiségekben.
Tetszett minden, különösen szállodához tartózó szauna és fürdő részleg.Pozitívumnak mondható,hogy a távozáskor nem kellett azonnal leadni a fürdőköpenyt.