Az Európa-hírű gyógyvízzel rendelkező Bükfürdő Nyugat-Magyarország kedvelt üdülőterülete, Soprontól 50 kilométerre, a fővárostól 220 kilométerre, mintegy 2,5 óra távolságra található. A Hunguest Hotel Répce gyönyörű zöld környezetben várja vendégeit, az árnyas fák pihentető környezetbe hívogatnak.
Foglaláskor egy éjszaka árát kérték előlegként. Megérkezéskor a további teljes összeget kifizettették. Az étteremben előfordult, hogy egy pincér sem volt, aki megkérdezze, hogy kívánunk-e valamit inni. Zavaró, hogy csak a szálloda halljában van internetelérés, egymást szinte zavarva lehet netezni.
Párommal szombaton érkeztünk ragyogó napsütésben,vasárnap hétfő eső,erős szél ! És itt rejlik a hely szépsége mellett,az a lehetőség ami ritka a hasonló szállodák fürdők között ! ! Rossz idő esetén a szállodából megközelíthető egy zárt folyosón, ami fűtött és kényelmes !
A látogató választhat a különböző medencékből /nem ártana ha a kinti medencének nagyobb lenne a teteje,eső esetén eléggé zsúfolt a fedett rész ! /A tisztaság,a személyzet munkája megfelelő. Az ételek mennyisége és minősége nem hagy kívánnivalót maga után ! ! Egyetlen zavaró momentum volt:Valaki "zsírozza" meg a 312-s szoba ajtajait mert kegyetlenül nyikorognak ! ! ! ! ! ! [moderálva - a szerk. ]
Nem volt egyértelmű, hogy hol van a szálloda parkolója. A szállodára ráférne egy felújítás, de ettől eltekintve tiszta, a szobák tágasak. Kedves és segítőkész a személyzet. Az ételeket nem mindig pótolják rögtön, viszont finomak és van választék. Nagyon praktikus megoldás, hogy át lehet menni folyosón keresztül a gyógyfürdőbe.
Úgy a szállodában, mint a fürdőben nagyon sok volt az idegen nemzetiségű vendég. Legnagyobb részben szláv nyelvcsaládhoz tartozók. Az étkezéseknél volt zavaró a viselkedésük / tolakodtak, hangoskodtak / A prágai és brűnói szállodákban ezt a viselkedést nem tapasztaltuk. Úgy a Repce Hotelre, mint a Gyógyfürdőre ráférne egy alapos felújítás.
Pihenés szempontjából remek hely. A hotel kicsit retro, de tisztasága és rendezettsége kategóriájában megfelelő volt. A személyzet segítőkész és kedves. Az ételek ízvilágán lehetne javítani. A fürdő és a wellness központ remek kikapcsolódást nyújt. Az szaunavilág egyenesen pazar, a szaunamesterek munkája elismerésre méltó. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek.
Nem használtuk ki a belépót a gyógyfurdóbe! Nem kellene, hogy a csomag ezeket tartalmazza. Mi a furdó szauna részlegét használtuk, sajnos a belépót meg kellett vennunk. Ha a csomag belépók nélkul lenne, visszatérnénk!
Egy igen mozgalmas év után (gyerekszületés, költözés, új munkahely) éreztük úgy férjemmel, hogy egy kis kikapcsolódásra van szükségünk. Mivel kislányunk még csak 9 hónapos, ezért gondoltuk egy kis fürdőzésre is úgy megyünk el a közelbe, hogy inkább ott alszunk, hogy kényelmes legyen a picinek is, ne kelljen hazasietni.
A foglalás, ajánlatkérés gond nélkül zajlott, az egy éjszaka árának előre átutalását kicsit furcsállottam, de legalább tudtuk, hogy ez is rendezve van. A parkolás kicsit bonyolult, az épület mögött kell megállni, egy sorompót nyitnak a recepcióról, amire érthető módon nem tudnak mindig egyből reagálni. A szoba kényelmes volt, a bekészített babaágy is jó minőségű volt. Ami nem ennek a szállodának a sajátossága, hanem a legtöbb helyen ezt tapasztalom, az az, hogy a franciaágyban két külön matrac van, és nem egy, ezt mi a férjemmel mindig fájlaljuk. Értem, hogy nem úgy használódnak el, hogy egyszerre kell mindegyiket cserélni, de legalább egy áthidalót biztosítanának. (erre Ráckevén volt szerencsére példa). Az étterem jó tágas, nekünk ez különösen fontos volt, hogy a babakocsival elférjünk egy kevésbé mozgalmas zugban. Ironikusan végül nem is jutottunk át a nagy fürdőbe, hanem csak a szálloda wellness részegében pancsiztunk a kicsivel, aki ezt nagyon élvezte, és talán jobb is volt így, mert nem voltak sokan, mert gondolom mindenki a fürdőbe ment át. Egyszóval, nagyon örültünk a kis mini kikapcsolódásnak, jól éreztük magunkat!
Első alkalommal jártunk a Répce Hotelben szeptember hónapban. Nem mindenhol ilyen jó megoldás található, hogy közvetlen folyosón összeköttetésben van a Gyógyfürdő és a csomag ár tartalmazza minden napi többszörös gyógyfürdő belépőt. A szoba kényelmes, de az összes bútor ősrégi 60-70-es évi.
Négy lift van a szállodában, de általában csak 1- max. 2 lift üzem képes volt. Mivel a szálloda vendégek nagyság rendben időskorúak volták, mindenki liftet használt, ezért a liftet sokáig kellet várni, amit kényelmetlenséget okozat állandóan. Az ételek jók, változatos. A Gyógyfürdő zárás után a Répce Hotel Gold-ben fürdési lehetőség volt is. Szóval jól kipihentünk magukat a párommal.
Az őszi hosszú hétvégére kerestünk wellness-es kikapcsolódást, és ezt itt megtaláltuk. Kényelmes, hogy a szállodából egy folyosón lehet átmenni a Gyógyfürdőbe. A félpanziós ellátás bőséges, választékos, és finom volt. Külön öröm, hogy minden étkezéshez volt gyümölcs is.
A Gyógyfürdő ugyan hamar bezár, de este a szálloda wellness részlege kellemes kikapcsolódást nyújtott. Ami nem tetszett, hogy wifi nincsen a szobában, hanem csak lent a szálloda halljában. Ott viszont a jövés-menés miatt nem lehet nyugodtan netezni. És a szoba eléggé régi volt, kissé kopott padlószőnyeggel és falakkal; de ennek ellenére tiszta volt. A környék viszont szép, nagyokat lehet sétálni, kirándulni.
Első alkalommal 2014 júliusában jártunk itt. A választást a kedvező ár miatt esett erre a helyre, nagy előny, hogy a fürdő összeköttetésben van a hotellel. A szobában 3-an pótággyal kényelmesen elfértünk. Az ételek finomak voltak, néha lehetett volna több választék, de éhesek soha nem maradtunk.
A legnagyobb problémát számomra az jelentette, hogy a szobába nem volt wifi, így egy videobeszélgetést elég nehéz volt lefolytatni. Összességében egy nagyon jó nyaralás volt.