A Hunguest Hotel Répce Goldban 165 kétágyas szoba, 8 apartman, 4 VIP apartman pezsgőfürdővel, 6+6 családi szoba és 2 mozgássérült vendégeinknek speciálisan kialakított szoba (kísérő szobával) található.
Többször jártunk már itt, fantasztikus hely. Az ételek finomak, a szobák kényelmesek, a személyzet segítőkész és udvarias, semmi rosszat nem tudok mondani erről a helyről. A strand mindent visz. Hatalmas, télen nyáron üzemel, minden igényt kielégít. Időseknek, családosoknak, mindenkinek ajánlom, mert minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódást!
Több alkalommal voltunk már a szálloda vendégei és 3 kiskorú gyermekünk is jól érezte magát. Ők is megtalálták a nekik megfelelő szórakozást. Sőt édesanyám és férjem szülei is nagyon jól véleménnyel voltak. A személyzet, a tisztaság és kényelem tökéletes. A konyha külön dicséretet érdemel ízletes, változatos ételeivel és választékával. Máskor is megyünk. Csernóné Márti
A húsvétot töltöttük ott párommal,nem igazán mozdultunk ki a rossz idő miatt,de a szálloda minden kényelmet és kikapcsolódást biztosított számunkra,és így is csodálatosan éreztük magunkat. A személyzet és a kiszolgálás kifogástalan,az ellátás változatos,ízletes és bőséges volt. Egyszóval:nagyon elégedettek voltunk,és mindenkinek merem ajánlani. Üdvözlettel:Mohácsi Julianna
Családdal töltöttem itt pár napot. A kisfiam még nagyon kicsi volt, így nem igazán tudtam kihasználni a hely adta szolgáltatásokat. Az ellátás nagyon jó volt, a szoba is. Ami nekem kevésbé tetszett, az a wellness részleg. Nekem akkor zsúfoltnak tűnt, és annyira a medencék sem jöttek be.
Átjárás a strandra, hát igen, fizetős volt, és télen nekem nem volt akkora élmény. Ha nem jártam volna már jobb helyeken, akkor biztos tökéletesnek tartanám.
Törzsvendégként már többször jártunk ebben a szállodában. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendkívül kedves és figyelmes a személyzet, a szálloda nagyon jó, közvetlenül az élményfürdő mellett található. A hotel szolgáltatásai kiválóak, jók a tematikus hétvégékre szervezett programok. Az ételek nagyon finomak, ízletesek és változatosak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egy hétvégét töltöttünk el a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias segítőkész.A szobák tiszták kényelmesek.A welness részleg is kitűnő átlehet sétálni a fürdőbe a szállodából közvetlenűl nagyon jó megoldás! A félpanziós ellátás bőséges és finom.Mindenkinek ajánlom!
Élmény volt a szálloda minden egyes szolgáltatása. Ragyogóan éreztük magunkat és még barátokat is találtunk. Nagyon tetszett a szoba, az étterem és a welness részleg. Csodálatos a fürdőt összekötő folyosó, hogy fürdőköpenyben át lehet sétálni. A személyzet kedvessége és figyelmessége kitűnő. Köszönjük.
9740Bük, Bükfürdő, Termál tér 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • fodrászat • kozmetika • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár