Jóó , mint mindíg ! Már sok alkalommal jártunk itt ! Most barátainkal , akik még nem voltak ebben a hotelben ! Nekik is nagyon tetszett minden ! Jó wllness , finom ételek , kényelmes szállás , kedves személyzet ! Mi kellhet még ennél több ? Azért egy picit csalódtam a kültéri jakuzziban ! Eddig minden alkalommal gyógyvíz volt benne , most nem !
Ez hiányzik , mivel Cserkeszőlő a gyógyvízről híres ! Ezúton is kérem az illetékest ,hogy szégyelje el magát és legyen ismét gyógyvíz a jakuzziban ! ! !
Akciós kuponnal voltunk és így szuper áron, teljes áron szezonban persze 4 csillagos az ára is. 1-2 kisebb hibától eltekintve jó - azért lehangoló volt a félig töltött nem használt , szemetes kültéri medence. Mi faházban voltunk. Ritkaság a fűtött kültéri jakuzzi. Az étel megfelelő. Ajánlom másoknak is, főleg ha valami akciós ajánlatot sikerül kifogni.
Négy csodás napot töltöttünk a hotel faházainak egyikében. Maga a házacskák telitalálatok, mert teljes komfortjukkal idegenben is az otthon melegét pótolják. A szálloda óramű pontossággal működik és mindezt a vendégek figyelmes kiszolgálásával teszi. Az épületek , berendezése jó karbantartottak a környezet szépen kialakított.
Külön kell szólnom az étteremről ami maximális teljesítménnyel és minőséggel működik. Itt ettem eddigi életem mesébe illő csülkös pacalpörköltjét és máglyarakását, mindkettőről ódákat lehetne írni. Gratulálok a szakácsnak és a cukrásznak akik ilyen csodákra képesek. Kisebb orvosolható problémának látom a konyha kiszellőzetlenségének részbeni hiányát ami az étteremben is érződik. Amint lehet örömmel megyünk vissza! ! ! !
A szálloda összeségében rendben van, a szobák színvilága és berendezése nekem nem tetszett, pedig semmi extra, csak a színek talán túl sok a sárga-pasztel színek. Hangulatos környezet nem az a nagyüzemi szálloda feeling. A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek (reggeli) semmi extra. A medence-külső rendben van.
Most már visszajáró vendégek vagyunk, és ezúttal sem okozott csalódást a hely. Idén később kapcsoltunk, ezért már nem tudtunk apartmanba, menni, de helyette a faház is nagyon bevált. Funkciójában ugyanazt tudja, mint az apartman, csak régebbi a design. A medence és a kültéri jakuzzi kiváló, a beltérit a kánikula miatt nem sokat használtuk.
A pool bár árai kedvezőek és kínálata nagyon bőséges. A masszázs sem okozott csalódást idén sem. Az ételek finomak, tavalyhoz képest a desszertek is javultak. (Nyoma sincs szerencsére a pohárkrémeknek. ) Annyi negativumot írnék, hogy feltehetően a munkaerő-hiány miatt a kert kicsit elhanyagoltnak tűnt és a tisztaság sem volt makulátlan. Azoknak ajánlom, akik zavartalanul, tömeg nélkül, jó áron, főleg fürdőzéssel szeretnének eltölteni nyáron pár napot.
Egy nyereményjátáékon nyertem ide egy wellness hétvégét. Nagyon tetszett ,tavaly szeptemberben voltunk itt ,kitűnő és bőséges reggeli és vacsora ,kiváló személyzet,csendes környezet kivéve kicsit ha van lakodalom szombatonként és hajnali 4-ig szól a hangos zene ! Szoba kényelmes , wellness részleg elfogadható , szivesen elmennlénk máskor is ide !
Néhány nem szokásos dolog is el volt, pl. töpörtyű. . :)
A wellness részleg is kiváló volt, érdekes dolog volt a forró jacucciban, a szabadban üldögélve tördelni a szomszéd medence jegét. . . Azért egy konditerem még jó lenne. Összeségében kellemes napokat töltöttünk itt, jó volt az egész éves hajtás kipihenésére. TAlán egyszer nyáron is idekeveredünk.
Nagyon meg voltunk elégedve a szálláshellyel, ezért rendszeresen visszalátogatunk. Így lesz ez a jövőben is. A személyzet nagyon kedves. A kinti jakuzzi vízhőmérséklete változó volt. Vagy langyos vagy túl meleg. Viszont a személyzet figyelembe vette kérésünket és korrigált...
Nagyon tiszta, kiváló, segítőkész, barátságos személyzettel rendelkező hely. Mi a szálloda részén voltunk de a többi részleg is barátságos rendezett volt. Konyha finom. Változatos. Medencék tiszták. Udvar rendezett. Imádtunk itt lenni. Szuper élmény volt.
Párommal jártunk itt a múlt hétvégén. Nyereményjátékon nyertünk ide egy wellness hétvégét. Nagyon tetszett a hely,a csendes vidék,aki pihenni vágyik távol a város zajától,annak kitűnő választás! Úgy éreztük itt magunkat,mintha a nyugalom szigetén lennénk. A finom ételekről nem is beszélve.
Isteni finom ételeket készítenek itt,amiből annyit fogyaszthatunk,amennyit akarunk. A szobánk is megfelelő volt,és nagyon tiszta. A személyzet nagyon kedves.