Tavaly decemberben szerettünk volna 3 éjszakát itt tölteni pihenéssel de nem jött össze. Az első álmatlan éjszakánk után másnap haza is mentünk. Az étel siralmasan szegényes volt. Alig volt választék. A wellnes részlegen hideg volt, a víz pedig még hidegebb, amiben nem esik jól ücsörögni. A superior szobát kértük a pezsgőfürdős kád miatt.
Az ágymatrac kényelmetlen volt, az erkélyajtóval is probléma adódott. A szoba alatt pedig egy bejárati ajtó van amin behúzó van, így az minden alkalommal becsapja az ajtót, ami nagyon zavaró volt. Illetve egész éjjel vmi kalapálás szerű hang halattszott de aludni se, tudtunk csak szakaszosan. A kádat feltöltöttük vízzel, de nagyon fura szine volt(zöldessárga ,koszos) amit már végképp nem tudtunk mire vélni. Amúgy nagyon szép az egész szálloda és az udvara de nekünk nagy csalódás volt.
2013 decemberében családommal eltöltöttem néhány napot ,ebben a 4 csillagosnak nevezett szállodában,mert csak nevében 4 csillagos szolgáltatásában inkább jóindulattal 3 csillag. A legjobb az egészben a szobák kialakítása ,berendezése-és semmi más!
Jártam már igazi 4 csillagos szállodában ,de ez meg sem közelíti sem az ételek minősége és szegényes választékában,sem a wellness felszereltségével valamint kialakításával. 1 db kb 10 férőhelyes termál meleg vizes medence van az udvaron a 160 férőhelyes szállodában. A benti élmény medence vize hideg és az élmény elemeket olyan ritkán kapcsolják be, kb. óránként egyszer. Kénytelenek voltunk az egész család a benti 30 cm mély gyerek medencébe ülni mert bent csak annak a vize volt meleg. S reggeli elmegy (olcsó rossz minőségű virsli kolbászok) a vacsora nagyjából üzemi konyha színvonalú. Ha rendelsz egy italt a pincér azonnal kihozza a számlát ( kérés nélkül)még le sem tette az asztalra de már aláíratja a számlát, kérdem én mi van ha még egy italt szeretnék. mintha attól félnének fizetés nélkül lelépünk ez nagyon zavart. A pincérek nem túl udvariasak. A wellness folyosóján 4 db lepukkant jobb időket is látott talán mi még a kádári időszakból megmaradt kondi gép volt, de igazából mindegyik hibás volt. Nem szeretném senkinek a kedvét elvenni, hogy-e nagyszerű intézménybe látogasson, de a magam részéről még egyszer akkor sem mennék ide ha egy hetet ingyen adnának. Csalódás - Nem ajánlom senkinek sem.
Már negyedszerre tértünk vissza, de többet nem megyünk. Egyre gyengébb kiszolgálás,étkezés, szolgáltatás. Bele csöppentünk egy fiatalokkal teli "konferenciába", az nem zavart, hogy mulatnak, de másnap nem tudtuk használni a medencéket a buli következményei miatt, az már igen.
Kérésünkre nagy nehezen kezdtek hozzá a medencék, főleg a jakuzzi takarításához, Így a három napunkból egy napig nem tudtuk használni a termál vizes medencét. A recepciós kényszeredetten, kompenzálás végett felajánlott a következő látogatásunkkor kedvezményes masszást, amit köszönettel elutasítottunk és vettük a sátorfánkat. IDE SOHA TÖBBET ! ! ! ! !
2013. februárban töltöttünk el 3 napot a szállodában. A benti medence vize hideg volt, a kinti pezsgőfürdő sokszor leállt így nem igazán lehetett élvezni. A személyzet nem tudta kezelni sem a medencék hőfokát sem a pezsgőfürdőt! A faházak szobái nagyon kicsik kényelmetlenek,két családnak egy közös fürdőszoba WC van.
Az ételek nem érik el a 4* minőségét. Személyzet egy része kedves aranyos volt, de a fürdő részen tolakodóak voltak. A tisztaság kitűnő. Főleg kisgyerekeseknek ajánlanám.
A hely kis csendes falu nem sok látnivalóval de hangulatos és jó kis boltokkal kedves emberekkel! A szálloda viszont nagyon ódon hangulatú belülről a recepció hagy kívánnivalót maga után a spa része nekünk tetszett de kicsit szegényes és pincehangulatú! Szobák kicsinek mondhatóak de alapvetően tiszták!
A parkolóban sajnos szeméthegy volt mikor megérkeztünk nem túl idilli ilyet látni megérkezéskor, amit távozásig ott láttunk! Sajnos a kaja nagyon silány volt nem azt kaptuk amit ígértek svédasztalos helyett inkább csak pár dologból lehetett választani, vacsorára ízetlen és nagyon nehéz kaja volt és az is túl későn, pörkölt és sült csülök nagyon zsírosan, amitől forgolódsz egész éjjel! Az árban legalább a fürdőbelépő bele volt foglalva így megéri mert a relatíve közvetlen bejárás a fürdőbe hidegben nem nagy élmény de fürdőköpenyt mindenképpen vigyen magával a látogató! A víz kitűnő tényleg érezhető a hatása kellemes kikapcsolódást nyújt! Végszóra, ajánlom a helyet de változtatás kell még a tökéletes élményhez! Kellemes pihenést az odalátogatóknak!
Adott egy szép, szinte új szálloda, ahová barátaink lelkesedését látva, élménybeszámolóját hallgatva, mi is kedvet kaptunk ellátogatni. Szerencsétlenségükre, velünk jöttek és sajnálkozva látták csalódottságunkat és mi is az övékét. Pénteken a medence szélére kitett, leesett csempe vasárnap még ott van, szólni kell, hogy az élménymedence élmény-elemeit bekapcsolják (jaj, hát nincs bekapcsolva?
). Az udvari termál medence vízhőfokát sem igazán ellenőrizték, szóvá tettük, hogy lassan már fázunk benne. A szobába valami zörgés hallatszik be még este 9 óra után is. Hívom a recepciót, negyedórán belül többször is, de nem veszik fel a telefont. Csöngetve hagyom, lemegyek, sehol senki, az office iroda ajtaja résnyire nyitva. Bekopogok, nyitják, bent vannak négyen, ketten esznek, a másik kettő álldogál, beszélgetnek. "-Csörög a telefon-mondom. " -Megyek, felveszem, mondja az egyik álló fiatalember. -Ne fáradjon, én csörgetem az első emeletről, már kb. 20 perce. Nem nagyon hatja meg, tehát folytatom. -Ajánlják a csendet, nyugalmat, miközben a szobánkban olyan a zaj, mintha az ablak alatt utat bontanának. -Ja? Biztosan nem kapcsolták még ki a konyhai szellőző ventilátort, tetszik tudni, csapágyas, azért zörög. A masszázs legalább jó volt. Azért még legalább egyszer szeretnék elmenni, hátha nekem is sikerül olyan élményeket szerezni, mint azon barátainknak, akik nekünk ajánlották.
Csendes környéken, de a központhoz és a fürdőhöz közel fekszik a szálloda. A szobák kényelmesek,a kinti medence szép és jó,napozóágyak,bár is vann. A benti medence is megfelelő, a szauna is jó. A masszázs fantasztikus volt. Az étterem és a kínálat nem négycsillagos.
Nagyon jó ötlet a szép faházak,különösen gyerekes családoknak,de rettenetesen közel vannak egymáshoz és a medencéhez. Az apartmanok elhelyezkedése sokkal jobb.
Apartmanban volt a szállásunk, 3 gyerekkel ez nagyon kényelmes volt. A játszótér csapnivaló volt, kicsi, tönkrement játékokkal tele. A belső medence egész jó, tiszta, a külső viszont jéghideg volt augusztus közepén. Az étkezések választéka egyáltalán nem 4*-os színvonalnak megfelelő, az elfogyott ételek utántöltése is nagyon döcögősen történt. A személyzetből sajnos nem mindenki volt kedves és szolgálatkész.
Ajándék kuponnal mentünk szeptember elején. A szállodát már látásból ismertük, a környék is ismerős volt számunkra. Nekem kicsit egyszerű, átlagos volt az ellátás, a wellnes rész is. Számomra nem igazán jelentett 4 csillagos szállodát. A wellnesben nagyon hideg volt a viz és a levegő is, sajnos élvezhetetlen volt.
Még talán a kinti jacuzzi hőmérséklete volt megfelelő de ott nagyon sokan voltak igy kicsi volt a hely. Az étel választék lehetett volna szinesebb, nem ilyen egyhangú mely egy 3 csillagos ellátást takart.
Azt még valahogy lenyeltük, hogy érkezésünkkor a köszönésünket senki sem fogadta. A szoba tisztasága elfogadhatatlan volt. A zuhanykabinban az előző vendég szőrszálai voltak, a padlószőnyegen hatalmas, ismeretlen eredetű foltok voltak. A WC ülőkén hagyott maszatok sem voltak egyértelműek.
Szóltunk a recepcióra,ahol ígéretet kaptunk a takarításra, de semmi. Az ételek választéka kritikán aluli. Előre fagyasztott, Metró áruházban vásárolt termékek olajban kisütve. Az étteremben olajszag árad. A pincér egyszer sem jött oda megkérdezni, hogy mit szeretnénk inni. A vendégek nagy részét gyerekek tették ki. Jégkrém 3-4 db árválkodott a hűtőben, fagyi esti mese volt. Egyszerűen borzasztó volt. A kert oldala tele csikkekkel, a szemetesekből kifolyik a szemét, büdös, hangyák másszák. Nemhogy 4*, kettő max. Szervezetlenség, fejetlenség, recepción öten vannak, abból egy használható, kedvesség semmi, kb még ők tesznek szívességet. Az ár/érték arány durván elcsúszott. Soha többé.