A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Csend, nyugalom, tisztaság, kedvesség, kényelem, figyelmesség ez mind jellemző erre a panzióra és valamennyi dolgozójára. Bőséges svédasztalos reggeli és főétkezés. A főétkezést menü választásos volt, amit a strand területén lévő étteremben tudtunk elfogyasztani 12 és 19 óra között, ez a rugalmasság nekünk tetszett.
Egyébként a strandra a megvásárolt karszalaggal ki-be lehet járkálni, amit szintén jónak tartottunk. Szobák kényelmesek, szép színek, bútorok. Nekem az állótükör hiányzott. Parkolás, légkondicionáló,jakuzzi ingyenes volt. Már ajánlottam a kollégáimnak és a barátaimnak is. Ezzel a mentalitással, hozzá állással biztosan még sokáig fognak működni.
Márciusban töltöttem itt pár napot. Jót tesz a termál víz, az egészségemnek. A panziót mindenkinek emlegetem azóta is. A kávéjuk, és a kenyerük felejthetetlen. A félpanziós ellátás meleg étkezését úgy oldották meg, hogy 9 fajta ételből lehet választani, a fürdő éttermében, déltől, estig. Máskor is itt szállok meg. Lénárth Mária
Csendes, rendezett, kellemes környezet,tiszta ház, szép, megfelelően berendezett szobákkal, kertbe kiülési lehetőségekkel. A tulajdonos és a személyzet kedves, figyelmes, segítőkész, szívük, lelkük a házé és a vendégeké. A reggeli pazar, ötlttes tálalással, díszítéssel.
További étkeztetéseket a fürdő önkiszolgáló éttermével közösen megszervezve maximális figyelemmel megoldják, de a vacsoránál a fürdő nyitvatartásához igazodni kell. A fürdő, bolt, buszmegálló,benzinkút, játszótér? csipkemúzeum(meg kell mézni! ) szinte karnyújtásnyira, pár perces (tényleg csak pár perces) sétával elérhető. Ami nem biztos, hogy hátrány (a Panzió értékéből nem von le), de nem árt tudni: - teltház esetén szinte biztos, hogy nem minden szobának jut parkoló a zárt kerítésen belül, de a ház előtt az utcán is lehet parkolni (az utca csendes, nincsátmenő forgalom) - kis gyerekeknek házon belül nincs játszási lehetőségük (nincs hinta, homokozó) - az emeleti szobákat -legalább is az utcafronton- elég meredek lépcsőn lehet megközelíteni, ezért a bizonytalanul, vagy nehezen mozgóknak ilyen irányban nem árt egyeztetni szobafoglaláskor. - a házba bejáró cica van, aki erre alergiás, az ne menjen oda (bár én három nap alatt nem láttam bennt a cicát, csak hírből tudok róla) Mi maximálisan meg voltunk elégedve!
2014. májusban töltöttünk itt el egy hetet a párommal nagyon jól éreztük magunkat, a szállás nagyon szép tiszta volt a személyzet nagyon kedves és figyelmes. Meg voltunk elégedve a reggelivel és a vacsorával is bár azt nem a panzióban volt. Nagyon tetszett még a zárt parkoló és a biztonság is. A tulajdonos is figyelmes igyekszik minden vendégnek kedvében járni.
Az előző értékelések alapján nagy elvárásokkal mentünk, nem csalódtunk! Kellemes, szép színvilágú környezet, mindenre odafigyelő - de cseppet sem tolakodó - személyzet, bőséges reggeli, szauna és jakuzzi a panzióban, zárt parkoló, szóval minden a vendégért.
Mindössze néhány apró megjegyzés: az előszobában a szekrény mellett éppen elférne egy nagyobb tükör és a reggeli mellé jobban kedveltük volna a narancs dzsúszt! A tévécsatorna kínálat lehetne nagyobb. A félpanzió részeként a vacsora a fürdőben fogyasztható el, ahol 16 féle ajánlatból választhattunk. Az adagok bőségesek, az ízek kiválóak. Bennünket egyáltalán nem zavart, hogy önkiszolgáló az étterem, a kaja a fontos! Hozott már nekünk ki puccos étteremben egész pincérsereg ehetetlenül rossz ennivalót! Egy szó mint száz: bárkinek jó szívvel ajánlom a Royal panziót, mi is biztosan visszatérünk még hamarosan!
Nagyon jól éreztük magunkat az Önök panziójába 5 csillagos kiszolgálás volt ételekből, italokból . A szoba is nagyon tetszett, kulturáltan berendezve minden igényt kielégitő, a kiszolgálás a személyzet kitűnő munkát végeznek , hogy a vendégek jól érezzék magukat. Nagyon jól éreztük magunkat szivesen visszatérnénk máskor is.
Egy valódi ékszerdoboz! Tanulni lehet a vendég iránti alázatott, odafigyelést. Nem egy alkalmas értékelés,többször jártunk ott. Sőt véletlenszerűen, mikor útba esett. Mindig szívélyesség, kedvességgel teli volt a fogadtatás, egyforma ragyogó tisztaság. A reggelik szemnek is szép, a gyomornak vágyakozó.
Kü-lön buli a fürdő területén a félpanzió, tálcával sorban állni, meglepően jó izek, mennyiség, gyorsaság, itt is tisztaság. Ajánlom aki bánatos, annak is aki boldog, mert még boldogabb lesz. Én is boldog lennék ha nyernék!
213 Márciusban jártunk itt! Félpanziós ellátást igényeltünk. A svédasztalos reggeli negyon sőt kiemelkedően jó volt! Az ebéd a stand területén:Nekem az egy iskolai menzához hasonlított. Tárcával sorba kellett állni MINT A SULIBAN! ! Egyébként ragyogóan tiszta jól felszerelt szálloda nagyon kedves vezetővel ! Ajánlom szívből! !
Többször jártunk családommal ebben a kedves kis panzióban. Vélemény nyilvánításomat nem véletlen időzítettem későbbre,és nem az első alkalom után. Mivel kíváncsiak voltunk,a szeretetteljes fogadtatás,kedves személyzet,finom reggelik,tisztaság ugyan olyan lesz-e minden alkalommal. Nem csalódtunk,mindig mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Bátran ajánljuk mindenkinek,mi biztosan többször visszatérünk még ide.
Nagyon szeretetteljes fogadtatásban volt részünk. Nagyon elégedettek voltunk mindennel!Jó szivvel ajánlom másoknak! A közeljövőben szeretnén ismét igénybevenni magas szinvonalú szolgáltatásukat.Pozitiv hogy a termálfürdő közelsége. CSendes, nyugodt környezet igazi kikapcsolódás volt számunkra!