A tulajdonossal is volt szerencsénk találkozni, akiben én egy igazán szimpatikus, szerény, mindent a vendégért típusú, egyáltalán nem nagyképű Urat ismertem meg. A masszőr Úr tökéletesen érti a dolgát, minden vendég aki a kezei alá került, csak pozitív véleményt mondott, így a férjem is, aki a 2 hónapos derékfájdalmait Dudás Úr kezelése után el is felejthette! A pincér hölgy, Judit, a számomra eddig megismert pincérek között a legtündéribb, legkedvesebb teremtés. Mosolygós, gyors, precíz, bármilyen kérés volt, Ő rögtön ment, intézte. Sosem kellett pár percnél többet várni az ételre, a reggeli és a déli svédasztalnál folyamatosan töltötte az ételeket, nem volt üres, vagy akár csak félig üres egy tálca, kínáló sem. Mi valóban rengeteget tudunk enni, és elmondhatom őszintén, nem éheztünk, bőséges adagok voltak a vacsoránál is! Az italok nagyon finomak voltak, üdítők, szörpök, teák,kávé, borok, korlátlan mennyiségben rendelkezésre álltak, soha senki nem figyelte, hogy éppen hanyadik pohárral fogyasztott a vendég, sőt, még Ők mondták, hogy fogyasszunk bátran. Az ételek zseniálisan isteni finomak voltak, hibátlan és esztétikus tálalással! A szobák, és maga az egész hely csodálatosan tiszta, rendezett, az ágy kényelmes, a szekrények tiszták és tágasak. Maga az egész berendezés modern, új, esztétikus, szép. Az étterem rendkívül családias, nagyon pozitív energiákkal. A szauna isteni volt, a jakuzzi tiszta, pihentető, az úszómedence frissítő. A relaxálást a hangulatvilágítás még jobban elősegíti. A törölközőért és a köntösért eddig mindig, mindegyik szállodában fizetni kellett, így ez nem lepett meg minket, mint ahogy a hétvégi felár és a parkolás sem, amit egyébként korrekten a leírásukban közöltek a kedves vendéggel. A szobában lévő hűtőbe bekészítettek pezsgőt, tálcán poharakkal, melyet AJÁNDÉKBA adtak minden vendégnek! Összességében, mi teljesen kiszolgálva éreztük magunkat, tökéletesen kipihentük magunkat, és úgy gondolom, a pénzünkért többszörösen is többet kaptunk! ! ! ! Mi nagyon köszönjük Nekik a csodálatos vendéglátást, és biztosan hogy ellátogatunk még Hozzájuk! Nyugodt szívvel ajánlom MINDENKINEK! ! ! !